ZAYIFLAMA ARAYIŞIM DEĞİŞEN YÖNTEMLERİM VE İRADEMLE OLAN SAVAŞIM

abovvvvvvvvvvvv üç gün ben yağ yakamayacak mıyım yani yok kız yapma ben bu hafta çok umutluyum kendimdennnnnnnnn hele bu hafta yediklerim yağsız tuzsuz süzüldün iyice diyorlar bana
inşallah canım bişi olmaz o kadarcıktan yani inşallah :KK5:

eee tatlım ben detoks dan daha az yediğim ve yağsız tuzsuz geçirdiğim günler var desene ben zaten kendiliğinde yapıyorum
tatlım yediğini diyetisyenin verdiğinden aşağı düşürme çok fazla yoksa meobolizman aldığın kaloriyle idare etmeyi öğrenir ve bi süre sonra yavaşlar kilo vermen durabilir aman dikkat :18::18::18::18:
makbuş bu arada ben bu hafta ayran detoksunu yapabilirim şekerimmmm

sen yap bakalım canım ben kendimi çok hazır hissetmiyorum detoksa bi gaza geldiğim zamanda bende yaparım inşallah :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

bugün aslında kaçamaksız ama çorbanın yanına tavuk ızgara ekliyverdim öldüm etsizlikten yaa diyetiko su uğramamaış bugün nerelerde acep :KK23::KK23::KK23:

sabah: 1 dilim lıght ekmek 1 kk peynir 1 yumurta 5 zeytin domates salatalık semizotu

ara: 1 armut

öğlen: 250 gr ıspanak 1 dilim lıght ekmek domates salatalık

ara: 1 elma

akşam: 1 kase tarhana çorbası 2 dilim ekmek 90 gr tavuk ızzgara bugün bu tavuğu yiyerek dyetisyenin verdiği listeye ihanet etmiş oldum ama yeter dedim yani

spor: yok yapamadım valla geldim bi yattım biraz önce k

Canim nerdesin misafirlige falan mi gittin yoksa yeme sakib bisileeeer

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

heee kız zorunlu gitmem gereken bir misafirlik yemek zorunda kaldım ama dikkat ettim tatlım ama bir tabak kısır be bir kase çorba içtim akşam yemeği olarak ben de artık içimden yeter dedim robot değilim önemli olan uzun vadede dikkat etmek ya ben her gittiğim yerde nasıl yapacağım bu diyeti ama dikkat ettim öğlen çok az yemiştim zaten sabah kahvaltı yapmamıştım

yaa canım benim gitmem gereken zorunluluk misafirlikler var ne yapmam lazım bu durumda direk okuldan çıkıp gidiyorum ne yapmam lazım bu durumlarda çok aç oluyorum ya bir çare düşünmem lazım

heee kız zorunlu gitmem gereken bir misafirlik yemek zorunda kaldım ama dikkat ettim tatlım ama bir tabak kısır be bir kase çorba içtim akşam yemeği olarak ben de artık içimden yeter dedim robot değilim önemli olan uzun vadede dikkat etmek ya ben her gittiğim yerde nasıl yapacağım bu diyeti ama dikkat ettim öğlen çok az yemiştim zaten sabah kahvaltı yapmamıştım

yaa canım benim gitmem gereken zorunluluk misafirlikler var ne yapmam lazım bu durumda direk okuldan çıkıp gidiyorum ne yapmam lazım bu durumlarda çok aç oluyorum ya bir çare düşünmem lazım

en doğrusunu yapmışsın canım bence de acelemiz yok diyetten çok alışkanlıklarımızı değiştirmeyi öğrenmemiz lazım çok kasınca bayıyor bir süre sonra sanırım bu diyet işinde yavaş yavaş emin adımlarla ilerlemek lazım yani her hafta kilo veremeyebiliriz ama önemli olan bu yola devam etmek ve alışkanlıları değiştirmek kısır iyi bir seçim olmş canım ama 5-6 kaşığı geçmemek lazım :KK31::KK31::KK31:yemek yemesen daha kötü canım o yüzden sağlıklı seçim yapmak lazım dediğim gibi hayatımız boyunca asosyal olamayız o yüzden herşeyden yiyip porsiyonu ayarlayarak yavaş yavaş ama düzenli kilo vermeliyiz sonuçda ayda bir kilo versek bile senede 12 kilo yapar :KK53::KK53::KK53:12 kilo versek kürdana dönriz :KK53::KK53::KK53:hedef tarihimi değiştirdim canım hedefimi de tabi aralığa kadar 8 kilo daha verip 54 olmak istiyorum ayda 1 kilo yılbaşında da daracık ve kısacık bir elbise giyeceğim daha esnek ama daha yavaş ilerleyeceğim ve böylece hem verdiğim kiloları korumak da çok zor olmayacak :KK31::KK31:

en doğrusunu yapmışsın canım bence de acelemiz yok diyetten çok alışkanlıklarımızı değiştirmeyi öğrenmemiz lazım çok kasınca bayıyor bir süre sonra sanırım bu diyet işinde yavaş yavaş emin adımlarla ilerlemek lazım yani her hafta kilo veremeyebiliriz ama önemli olan bu yola devam etmek ve alışkanlıları değiştirmek kısır iyi bir seçim olmş canım ama 5-6 kaşığı geçmemek lazım :KK31::KK31::KK31:yemek yemesen daha kötü canım o yüzden sağlıklı seçim yapmak lazım dediğim gibi hayatımız boyunca asosyal olamayız o yüzden herşeyden yiyip porsiyonu ayarlayarak yavaş yavaş ama düzenli kilo vermeliyiz sonuçda ayda bir kilo versek bile senede 12 kilo yapar :KK53::KK53::KK53:12 kilo versek kürdana dönriz :KK53::KK53::KK53:hedef tarihimi değiştirdim canım hedefimi de tabi aralığa kadar 8 kilo daha verip 54 olmak istiyorum ayda 1 kilo yılbaşında da daracık ve kısacık bir elbise giyeceğim daha esnek ama daha yavaş ilerleyeceğim ve böylece hem verdiğim kiloları korumak da çok zor olmayacak :KK31::KK31:

yok canım bunu sakın yapma makbuş ne demek aralık inan bu bahane cümlelerimiz hayır canım izin vermiyorum inan bana buna saklanırsak inan sonu gelmeyecek ya adamakkılı yapacağız ya da bu işten vazgeçeceğiz :KK20::KK20::KK20::KK20::KK20: kabul etmiyorum makbuş kendine gel kız bana bak gelmeyeyim oraya hemen topla kendini bu makbuşu sevmem bak ben eski iradeli kızı istiyorum kendimize bahane üretiyoruz hayır yapan nasıl yapıyor :KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

yok canım bunu sakın yapma makbuş ne demek aralık inan bu bahane cümlelerimiz hayır canım izin vermiyorum inan bana buna saklanırsak inan sonu gelmeyecek ya adamakkılı yapacağız ya da bu işten vazgeçeceğiz :KK20::KK20::KK20::KK20::KK20: kabul etmiyorum makbuş kendine gel kız bana bak gelmeyeyim oraya hemen topla kendini bu makbuşu sevmem bak ben eski iradeli kızı istiyorum kendimize bahane üretiyoruz hayır yapan nasıl yapıyor :KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

canım dur sakin ol ben diyeti bırakacağım demiyorum zaten diyetime devam edeceğim ama sadece diyetime devam edeceğim ben ara ara detokslar bazen sırf protein diyetleri falan yapıyorum ya böyle şeylerle kendimi yormamaktan bahsetmiştim bi de ben çok yavaş veriyorum maalesef veremeyince de kendimi çok yıpratıyorum çok üzülüyorum sanki kafaya çok fazla takınca olmuyomuş gibi geliyor ama merak etme tatlım hep burdayım ve sonuna kadar diyetime sadığım :KK23::KK23::KK23::KK23:

canım dur sakin ol ben diyeti bırakacağım demiyorum zaten diyetime devam edeceğim ama sadece diyetime devam edeceğim ben ara ara detokslar bazen sırf protein diyetleri falan yapıyorum ya böyle şeylerle kendimi yormamaktan bahsetmiştim bi de ben çok yavaş veriyorum maalesef veremeyince de kendimi çok yıpratıyorum çok üzülüyorum sanki kafaya çok fazla takınca olmuyomuş gibi geliyor ama merak etme tatlım hep burdayım ve sonuna kadar diyetime sadığım :KK23::KK23::KK23::KK23:

canım bugün canım zaten yeteri kadar sıkkın iş hayatım bugünlerde yoğun ve diyetim bozulunca kendimi affedemiyorum şekerim canımmm

canım bugün canım zaten yeteri kadar sıkkın iş hayatım bugünlerde yoğun ve diyetim bozulunca kendimi affedemiyorum şekerim canımmm
işte bu bizi çok yıpratıyor tatlım zaten öğlen az yemişsin akşam yediğin kısır da sağlıklı bi seçim bulgur pilavı vardı zaten akşam öğününde onun yerine yemişsin ekmek hakkın için de 2 kaşık yiyebilirsin işte diyetin bozulmadı sadece değişim listelerini kullandın yarın da buharda sebze yersin tatlım telafi edersin :KK19::KK19::KK19::KK19:sıkma canını aynen devam moral bozmak yok robot değiliz :KK24::KK24::KK24::KK24:

işte bu bizi çok yıpratıyor tatlım zaten öğlen az yemişsin akşam yediğin kısır da sağlıklı bi seçim bulgur pilavı vardı zaten akşam öğününde onun yerine yemişsin ekmek hakkın için de 2 kaşık yiyebilirsin işte diyetin bozulmadı sadece değişim listelerini kullandın yarın da buharda sebze yersin tatlım telafi edersin :KK19::KK19::KK19::KK19:sıkma canını aynen devam moral bozmak yok robot değiliz :KK24::KK24::KK24::KK24:

bayılıyorum sana :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

hadi iyi geceler canım arkadaşımmm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

bugün okula farklı bir gülümsemeyle geldim en kızdığım insanlara bile sevgiyle gülümsedim kızgınlığımdan arındım hamdım piştim ve dedim ki sevgiyle yaklaş ey gönül sen kırıl ama kırılma ve sevgiyle yaklaştığım bugün daha güzel daha hoş daha farklı.....

sevgi gönül gözüyle bakmak lazım bu motiveyle diyetime de güzelce uyacağım.....

sevgiyle bakmak asıl mesele arın ey insanoğlu hamdın piş.....

kalkar kalkmaz: 07.00
4 su bardağı su

kahvaltım : 07.15
1 haş yumurta,maydonoz ,nane,2 dilim ekmek

ara öğün: 10.10
bir adet armut :KK16:

canımcım merhaba sonunda ve diyetisyene gittim aslında kadın doğuma gitmiştim şu ilacı bırakmak için artık hormanel değerlerim normale dönmüş sonunda ilacı bırakabilirsin ama spora ve diyete devam dedi ve beni diyetisyene yolladı. Bugün kilom 63.7 çıktı ama tabi hem yemek yemiştim hem su içmiştim hemde kıyafetle o yüzden moral bozmuyorum kendi tartımı dikkate alıyorum

ama tabi moral bozmam gereken şeyler de oldu mesela boyum 157 imiş. vücuttaki toplam kas miktarı 23.2 kg iken yağ miktarı 21.4 kg vermem gereken 8.7 kg varmış.

sonra bazal metobolizma hızımın düşük olduğunu biliyordum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum 1285 çıktı. normali 1324 ile 1535 arası.

yaptığım diyeti beslenme şeklini ve sporlarımı söyledim ve bana bi diyet yazdı. 10 günlük protein ağırlıklı bir liste. 10 gün sonra tekrar gideceğim ve sonuçlarına göre bakacak. yani haftaya cumartesi kontrolüm var.

tabi bugün hastaneden okula geçtim ve öğretmenler odasındaki biberli ekmeklere dayanamayıp yarım tane yedim. pişmanım :KK17::KK17::KK17:1 kase de mercimek çorba içtim. kahvaltım her zamanki gibi. işte günün özeti böyle. ha bir de ben pilates yapıyordum ya onun yerine cardio önerdi. mümkün olduğunca fazla cardio tarzı spor yapmam gerekiyormuş metobolizmayı daha da hareketlendirmek için.:KK14::KK14:ne metobolizmaymış bu yaaa :KK14::KK14::KK14::KK14:

bugün okula farklı bir gülümsemeyle geldim en kızdığım insanlara bile sevgiyle gülümsedim kızgınlığımdan arındım hamdım piştim ve dedim ki sevgiyle yaklaş ey gönül sen kırıl ama kırılma ve sevgiyle yaklaştığım bugün daha güzel daha hoş daha farklı.....

sevgi gönül gözüyle bakmak lazım bu motiveyle diyetime de güzelce uyacağım.....

sevgiyle bakmak asıl mesele arın ey insanoğlu hamdın piş.....

Canim çok sevindim iyi olmana bugün eeee iste türkçe ci baska oluyor :KK66:

X