- 28 Ocak 2013
- 8.591
- 18.709
- 33
-
- Konu Sahibi Cutemom007
Sabah | 1kk beyaz peynir 2 yk labne1 adet yumurta (haftada 2 kez)Bolca yeşillik,maydanoz,domates,salatalık2dilim tam buğday/tam tahıllı ekmek |
Ara Öğün - 1 | |
Öğle | 4yk yoğurt(200gr) yada 1bardak ayran 5-6 yk sebze yemeği (susuz) 60gr et/tavuk/balık (Izgara,haşlanmış,fırında) 1dilim tam tahıllı ekmek 1Porsiyon salata(yağsız) |
Ara Öğün - 2 | 1 adet taze meyve + 3-4adet kurumeyve 5-6 adet çiğ badem yada 2 adet ceviz |
Akşam | 60gr kadar et/tavuk/balık 5-6 yk sebze yemeği(susuz) 1dilim tam tahıllı ekmek 2yk yoğurt(100gr) Salata(yağsız) |
Ara Öğün - 3 | 1 adet meyve |
DİYET AÇIKLAMASI |
Açıklama |
GENEL DİYET UYARILARI |
*Yağda kızartılan her şey, kremalı yiyecekler, mayonez gibi yağla hazırlanan soslar, içeriği bilinmeyen her türlü gıda, çikolatalı ve şekerli bütün besinlerden kesinlikle sakınılmalıdır. *Çiğ tüketilen sebzeler, salatalar yağ eklenmeden istenildiği sıklıkta ve miktarda tüketilebilir. Limon, baharatlar istenildiği oranda kullanılabilir.*Meyveler protein içeriği olan süt/ yoğurt/ ekmek/ bisküvi gibi bir besinle birlikte tüketildiğinde kan şekerini çok daha kontrollü bir şekilde yükseltecek böylece insülin metabolizması daha rahat çalışacaktır.*Günde en az 1,5 – 2 litre su içilmelidir. *Bir ana öğün ile bir ara öğün arası 2,5 -3 saat kadar olmalı; 3 saatten fazla aç kalınmamalıdır.* Besinlerin yerleri değiştirilebileceği gibi değişim listesinde aynı başlık altında bulunanlar birbirleriyle de değiştirilebilir. |
hoş geldin canım teşekkür ederimmakbulecim topiğin hayırlı olsuninşallah en kısa zamanda hedefine ulaşırsın
hoş geldin canım teşekkür ederim
hoşbuldum canımlisten gayet güzel
ben de bi ara karatayı bıraktım...bana eskisi gibi kilo verdirmiyo malesef.farklı bişeyler yapayım diyorum,alışkanlıklarımı değiştiremiyorum.böyle bi kısır döngüdeyim işte...
ama seni bu sefer kararlı gördüm.umarım böyle devam edersin canım...
seni hatırlıyorum canım karataydan bu sefer iyi gidiyor 3 aydır hiç bozmadım çok yavaş veriyorum ama olsun bende karatayda çok yasak var diye bırakmıştım canım kendi evinde tamam ama her yerde uygulamak mümkün olmuyor e kaçamağı da affetmiyor maalesef bence her vücudun bi şifresi var bunu çözmk gerekiyor
diyet günlüğün hayırlı olsun tatlım.ben faydasını gördüm.sitrese girdimi yazdım.içimi boşaltım.şimdi yavaş yavaş devam ediyorum
Hayırlı olsun topiğin bu sefer daha kararlı gördüm