Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ZAYIFLAMA ARAYIŞIM DEĞİŞEN YÖNTEMLERİM VE İRADEMLE OLAN SAVAŞIM
Günaydın sevgili günlüğüm bu sabah baskül beni mutlu etti o kadar takılmadan sonra bu sabah 61 .9 u gördüm yarına bi 200 300 gr daha gitse çok mutlu olacağım
Günaydın günlüğüm yine çok kötü beslendim dün bugün tam 1 kilo artıdaydım 1 günde böyle olur mu yaaa yeni bir başlangıç lsun bakalım bugün ama çok yoruldum gerçekten 19 Mayısa hiç bişi kalmadi ve hala hedefime 5 kilo var aylık 2.5 kilo olur mu olur aslında sıfır kaçamakla bi bakayım bugün bi ayarlama yapacağım sayarak zayiflayacagim galiba bi de bunu deneyeyim
Dönüp okuyorum ne çok emek vermiştim şimdi YİNE eski düzene döner gibiyim allahım çok kötüyüm Napıcağımı bilemiyorum gitliktan çıkmış gibiyim niye böyle oldum yine yaa öf bi psikoloğa gitsem iyi olacak galiba çok çaresiz hissediyorum ne yapacağımı şaşırdım artık eşime diyetisyene gideyim bile diyemiyorum kaçıncı diyetisyen değiştirdiğim kendi kendime halletmeliyim kendime sahip çıkmalıyım yemeği odak noktası olmaktan çıkmalıyım ana nasıl öf allahım bana yardım et