ZAYIFLAMA ARAYIŞIM DEĞİŞEN YÖNTEMLERİM VE İRADEMLE OLAN SAVAŞIM

yok tatlım ne güzel bak 61 lere geldin yavaş yavaş farkında mısın daha bir ay olmadan epey yol aldık seninle demek ki nisan sonuna kadar bayağı şekle gireceğimizi düşünüyorum hadi bakalımmmmmmmmmmmmmmmmm yavaş yavaş gitsin de ama gitsin dün sana çok imrendim M BEDEN GİYİYORSUN VÜCUDUN FİT 36 BEDENE GİRMİŞSİN ben şuan 38 soksalar elbise üzerimde patlar herhalde
vallah harikasın bebeğim

tatlım aslında sende yavaş yavaş spora başlasan senin de vücudun şekillenir ben diyet yapmasamda hep spor yaptım üniversiteden beri çok nadir sporu bırakmışımdır mesela ben üniversitedeyken haftanın üç günü pilatese gidiyordum tatlım hiç kilo vermeden 2 beden incelmiştim 3 ayda falan herkes 56-57 sanıyordu ben 62 kiloydum biraz sıkılaştırıcı bişiler yapsan işini görür tatlım çok değil haftada üç gün yarım saatle başlayabilirsin bi kaç ay sonra müthiş bir fark oluyo bende bugün pilatese tekrar başlamayı düşünüyorum ara ara yapıyorum zaten ama daha düzenli hale getireceğim

bakarız canım ben sporu yaparsam onu da adamakıllı ama şuan şu zayıflama işini halledeyim bugün öğrencilerim bile hocam ne kadar zayıflıyorsun her hafta daha inceliyorsunuz dediler bugün ben yüzümden çok vermek istiyorum yüzümün zayıf olmasını istiyorum hani medcezirdeki miranın fiziğine hayranım özellikle yüzünün zayıflığına onun kadar zayıf olsak muhteşem olur yavvvvvvvvvvvvvvv

Valla cok güzel olur canim :) olsaydi artik sabirsizim yaaa canim düşünsene brn tam 5 ayy oldu diyetteyim bazen yoruldugumu hissediyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla cok güzel olur canim :) olsaydi artik sabirsizim yaaa canim düşünsene brn tam 5 ayy oldu diyetteyim bazen yoruldugumu hissediyorum

5 ay mı çok uzun süre tatlım ama olsun bizi gören kesinlikle şişman demez bu çok güzel duygu sadece birkaç kilo verseler daha güzel olur derler canım vallah zayıflamak ciddi bir iş disiplin iş her güzelliğin bir bedeli var canımmm

diyetikocum şuan elimde su kendimi suya verdim

ara öğün : 10.10
bir adet armut ( armut yemeye bayılıyorum en sevdiğimden )

Evet canim maalesef ben ayda 2 kilo verebiliyorum ve diyete basladigimda 71-72 arasiydi

uyanınca : 3 kuru kayısı 1 bardak limonlu su

sabah: 2 dilim lıght ekmek 1 kk az yağlı beyaz peynir 5 zeytin domates salatalık semizotu

ara: yok

öğlen: 1 kase yayla çorbası 1 dilim ekmek 1 küçük kase yağsız salata

ara: 1 salatalık 1 havuç

ara: 1 elma

akşam: 200 gr ıspanak yemeğim 100 gr yarım yağlı yoğurt 1 dilim lıght ekmek

ara: 20 gr kuru üzüm 20 gr leblebi

spor: 50 dk pilates 2 saat yürüyüş
sıvı: 3 lt su 2 fincan yeşil çay 2 fincan rezene çayı

canım lahana çorbası diyetini duydun mu bilmiyorum ama bir haftada 3.5 4 kilo verenler var aklımı çeldi yaa :26::26::26::26::26::26:

canım lahana çorbası diyetini duydun mu bilmiyorum ama bir haftada 3.5 4 kilo verenler var aklımı çeldi yaa :26::26::26::26::26::26:

Cok sagliksiz ve verilen tüm kilo kasdan gidiyormuş unuttum bile

Cok sagliksiz ve verilen tüm kilo kasdan gidiyormuş unuttum bile

aaa evet hayatım sakın ha tatlım yapma ,ya düşünsene o kadar hızlı kilo vermek sağlık mı tabiki değil canım ya ben haftada bir gün yapılacak bir detoks aradaım ama bulamadım istediğim gibi bir liste haftada bir gün vücudum için detoks yapmak istiyorum

Canim bence sen onu diyetisyenin den iste en dogrusunu o verir sana tatlim

hıııı hiç sorma o hiç böyle konularda fikir vermiyor anlamadım gitti kadını

Sordun mu hic canim benim yaptigim vardi bi tane ama uc gunluk onu yazayim sana bulayim da tatlim

Canim bence sen onu diyetisyenin den iste en dogrusunu o verir sana tatlim

bu arada canım az önce başım dolandı regl kan şekerim düştü tuttum 2 tane lokum yedim vallah canım artık o kadar katı olmayayım ya zaten yemeklerim yağsız tuzsuz onu düşününce biraz rahatlıyorum

Bu haftaki programımız aynı olacak ancak 3 gün detoks yapıcaz. Onu da burdan yazıyorum
Sabah:
Uyanınca 1 dilim büyük bir bardak limonlu ılık su
4yk Nesfit
1ç.b az yağlı süt(100ml)

1. ara:
1 adet kivi yada 2 adet mandalina

Öğlen
Buharda sebze yemeği
4yk light yoğurt
2 dilim tam tahıllı ekmek

2.ara:
1 adet kivi+1 adet mandalina+6-7 adet çiğ badem

AKŞAM
Detoks çorba
2dilim tam tahıllı ekmek
4yk light yoğurt

3. ara.
1 adet tarçınlı elma

Detoks çorbanın tarifi:

Malzemeler

1/4 demet ıspanak
1 orta boy kereviz
2 pırasa
2 orta boy kabak
1 havuç
1/2 demet maydanoz
1/2 demet dereotu
1 küçük fincan yeşil mercimek
veya nohut
Pul biber, zerdeçal, kimyon
Limon

bende regl im ya canım tatlı istiyor canım bak şu dr ötkerin şekersiz tatlıları var onları tatlandırıcıyla yapıp bi ara öğün yerine yiyebilirsin tatlımşeker üç gün yağ yakımını engelliyor demişti çünkü benim diyetisyen

abovvvvvvvvvvvv üç gün ben yağ yakamayacak mıyım yani yok kız yapma ben bu hafta çok umutluyum kendimdennnnnnnnn hele bu hafta yediklerim yağsız tuzsuz süzüldün iyice diyorlar bana

eee tatlım ben detoks dan daha az yediğim ve yağsız tuzsuz geçirdiğim günler var desene ben zaten kendiliğinde yapıyorum

makbuş bu arada ben bu hafta ayran detoksunu yapabilirim şekerimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…