- 28 Ocak 2013
- 8.591
- 18.709
- 33
-
- Konu Sahibi Cutemom007
canım seni bekliyorum hemen yaz bitanem kilo bildirimini birazdan haftasonu etüd var canım okulda hafta sonu da çalışıyorum ben birazdan okula gideceğim tatlım inş o zamana kadar girersinnnnnn :26::26::26::26:
Senin icin cok sevindim canim haftaya 60 görürsün bebegim regl olmana ragmen cok iyi bende 61,8 ciktim canim yani perşembe ye gore 600 gr fark da bende var perşembe sabahı 61,5 olsaydi tek istegim o
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
SENİN İÇİN ÇOK SEVİNDİM HAYATIM çok rahat görürsün bitanem bu hafta 61.00 görmek istiyorum şekerim 1.5 kilo yani inşallah gider 23 NİSAN A kadar ne kadar zayıflarsam o kadar iyidir şekerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bak başardık canım ama tatlım sen çok iyisin bu hafta bravo beni geçtin bu hafta keşke o yapamadığım günler olmasaydı daha iyi kilo verirdim :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
en kısa zamanda seninle aynı kiloda olmak istiyorum şekerimmm kıskanıyorum valahh
Olursun tatlim haftaya beraber görelim inşallah 61,0 hatta 200 gr daha gitsin 60 ,9 görelimayin sonuna 58,9 gorelom :)
canım gel hedef koyalım mayıs 1 de tam 59.00 olalım ben hedefimi belirledim canım tamam mı şekerim eğer 59.00 olursak vallah fizik bayağı güzel olur düşünsene 59 kiloyuz
BENİM ŞUAN HEDEFİM 61.00 GÖRMEK AY SONUNA KADAR 59.00 GÖRMEK CANIM MAYIS ayında da ALLAH IN İZNİYLE MAYIS AYINDA DA 5 li rakamları düşürmeye başlarız ne güzel hayaller bu hafta çok umutluyum çok iyi kilo vereceğime inanıyorum canımm
Hatta ayran detoksunu ayin son haftasina birakalim yeni aya en az kilo ile baslayalim :)
canım o zaman 23 nisan a yakın zamanda yapalım tatlımbenim için iyi olur şu regli atlatayım tatlımmmmmmmmm vallah yapacağım bir şeyler
O da olur canim 23 nisandan önceki hafta sonu yapalımgitsin kilolar
yediklerimin listesi :
güne 4 bardak suyla başladım
kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta bol maydonoz taze nane üzerine pulbiber
5 zeytin 2 dilim ekmek yanında bol demleme yeşil çay
ara öğün: yemeyi unuttum artık araöğünümü yiyemem geçmiş ola
Canim beb hala kahvalti yapmadim arkadaslar arayip kahvaltiya cagirdilar umarim cok kacirmam ogle yemegi ile kahvaltı birlesmis olacak benimde hatta ara ogunde
dikkat et canım derim verdiğini alma tatlım
Bu kahvaltidan nasil kacamaksiz kalkayim asosyal mi olayim
imkansız tatlım vallah arkadaşlarla yemek organizasyonlara takılmıyorum kaçıyorum ama misafirliğe gittiğim anlar var mesela bu hafta zorunlu işte orda olmasa kesin sıkı tutmam lazımmmmmm vallah canım ben kafaya koydum kaçamak yok gerekirse katılmayacaksın mesela hafta sonu gelen arkadaşlar ne yapacağım düşünüyorum o kahvaltıdan kaçamaksız kalkınmaz şekerim enfes bir tablo senin adına üzüldümmmm
Telafi etmeye bakacagiz artik canim biraz once 36 beden bi elbise denedim ve oldu tam oturdu :) pantolon olmadi ama
36 beden oldu mu o kiloda ben 60 kiloyken bile 36 beden elbise giyememiştim enterasan demek kalıp farkı tatlımmmmm
Vallahi tatlim kotonda denedim sonra adil isikta small pantolon denedim o da oldu :) canim ben zaten kilo vermeden de m cok nadir l giyiyordum vucudun sıklığı ile de ilgili ama ucuyorum su anda