- 21 Mart 2014
- 669
- 24
-
- Konu Sahibi Cutemom007
eriycek canım baka yolu yok diyette en tehlikeli şey nasılsa gitti bozuldu diyip bırakmaktır biraz yavaş olacak ama gidecek bak bence kendimize haftalık ulaşılabilir hedefler belirleyelim planımız da menümüzün dışına çıkmamak olsun ama az da yemeyelim az yersek metobolizma yavaşlayıp kilo vermek duruyormuş hızlıca geri almayı söylemiyorum bile kilo verememek dışında korktuğum diğer şey geri almak ödüm kopuyor mesela benim bu haftaki hedefim 61.5 eğer ulaşamazsam haftaya sporu günlük yarım saat artırma gibi bir ceza düşünüyorum kendime 1,5 saat yürüyüş dışında
tamamdır canım güzelmiş ben 61.9 çıkarsam yine 400 gr oluyor aman allahım 100 gr daha verem lazım bu iki gündetamam canım haklısın, ben de hedef uzun ben de 62.2 olsun ortalama bir kilo gayet iyi
hedef düzenli kilo vermek
vallah ben her hafta 1 kilo versem havalara uçarımmmm
düşünsene her hafta kilo vermek süper bir şey yarım kilo olsa bile her hafta kilo veriyorsun bir ayda kendindeki değişikliği düşünsene
bence şöyle yapalım her hafta en az yarım kilo gidecek 500 gr gidecekk
ama her hafta en az yarım kilo en az yarım kilo
yarım kilonun altına inersek ona göre bir ceza modeli birlikte seçelim zor olsun burnumuzdan getirelimmmm ne dersin bence harika olurrrrr
tamamdır canım güzelmiş ben 61.9 çıkarsam yine 400 gr oluyor aman allahım 100 gr daha verem lazım bu iki günde
bugün almadıt-ysam rahat veririm de canım baskülü de bilmiorum ki eşim saklıyor biliyosun perşembe verecek neyse tamam artık hedefim haftada yarım kilo tam 6 kilom kaldı haftada yarım kilo demek haziran sonuna hedefime ulaşmak demek canım senin hedefiin kaçtı bu arada 56 mı senin deevet canım benim diyetisyenim de öyle demişti her hafta yarım kilo en sağlıklısı en kalıcısı dedi şimdi bu hafta en az yarım kilo vermen gerek
böyle düşününce kendini de yıpratmıyorsun ama biz de yol uzun her hafta en az yarım kiloo ne demek harikaaaaaaaaaaaaaa bakalım şu iki günde toplam 500 gr verdin mi hadi tatlım şöyle kendine gel sen 100 gr havada karada verecksinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün almadıt-ysam rahat veririm de canım baskülü de bilmiorum ki eşim saklıyor biliyosun perşembe verecek neyse tamam artık hedefim haftada yarım kilo tam 6 kilom kaldı haftada yarım kilo demek haziran sonuna hedefime ulaşmak demek canım senin hedefiin kaçtı bu arada 56 mı senin de
hadi bakalım kim tutar bizi şöyle yapabilirz mesela bu hafta 300 gr verdim haftaya 700 gr şart olabilirbenim hedef 54 olmak
hep gözüm 54 de kaldııııı
ama sanırım diyetisyen hedef ideal kilon 57 demiştiama benim gözüm 54 de canımmmmmmmm
vallah 57 olsam da harika görüneceğim sen de ben deunutma en az 500 gr dedik daha dur bazı haftalar o bir kilo ya çıkabilir
Arka arkaya leslie 5 ve 3 mile yapıldıiyi geceler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arka arkaya leslie 5 ve 3 mile yapıldıiyi geceler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın diyetikom ve makbuleciğim
yeni bir gün yeni başlangıç zayıflama serüvenimiz yine aynı heyecanla başladı
evet bu bir serüven, macera benim için ama diyet yaparken acı çekenlerin tam tersine bu serüvende oldukça keyifliyim
bugün okulda herkes hocam incecik kalmışsın eriyip gitmişsin dedi 40 beden giydiğim pembe pantolonum belimden düşüyor çok bolllllllllllllllllll
yavaş yavaş sanırım 38 beden olacağımve ben bu diyeti yaparken öyle yorucu sporlar yapıp hiç yemek yemeyerek kendime zulüm de etmedim gayet keyifli ve güzel geçiyor
ben diyetimi bozduğum zaman acı çekiyorum pişmanlık yaşıyorum büyük elem içine giriyorummm
zaten yüzümün çok hoş olduğunu söylerler gözlerim ve kaşlarıma bayılırlar şimdi biraz zayıflayınca daha güzelleşir oldumaman ne yapayım biraz kendimi öveyimmm bari
evet yediklerimin raporu :
güne bir bardak suyla başlandı.
kahvaltım:
1 domates
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 tutam maydonoz ve taze nane
2 dilim çavdar ekmeği
araöğün: 1 adet armut
daha ne olsun vallah kuzular diyetisyen ne menü vermişse onu yiyorum sabır haftama güzel başladım haftaya salı tartılma günümmmmmmmmmmmmmm :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
merhaba bebek
öğlen yemeğim:
2 tane közlenmiş patlıcan
2 kepçe şehriyeli domates çorbası
2 dilim çavdar ekmeği
1 su bardağı yoğurt
bu öğlen yemeğimde oldukça az yağ ve tuz çok azzzzz harikayım harikayım harikasınnnnnnnn
makbuşum canım nerelerdesin umarım iyisindir bitanemmm :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
merhaba diyetiko ve sabırsızlıkla beklediğim makbuşşş
makbuşun işi olmalı sanırım yoksa kesin girerdi sakın hasta olmasın da önemli olan o onun sağlığı her şeyden daha önemliii evet diyetiko bol bol su içiyorum birazdan bir portakal yiyeceğimmmm
geldim cancazım geldim bugün çok yoğun geçti okulda çıktığımda saat 4,5 geçiyordu bi de rehber öğretmen çalışmaz derlermerhaba diyetiko
ara öğünümü yedim : bir portakal
hadi makbuş nerelerdesin canım yaaa:26::26::26::26::26:
geldim cancazım geldim bugün çok yoğun geçti okulda çıktığımda saat 4,5 geçiyordu bi de rehber öğretmen çalışmaz derler
menün güzel canım harika gidiyorsun gidecek kilolar yaa benim maalesef tuvalet problemim var üç gündür çıkamadım ilaç da kullanmak istemiyorum ama böyle giderse perşembeye davul gibi olur çok çıkarım bakalım bugün de bekliycem yatmadan kepek falan yiyeceğim ama olmazsa yine de yarın ya ilaç alıcam ya da sinemaki çayı tartıda fazla çıkmayı göze alamam :18::18::18:
su gibisin desene adın gibi fıstıkdaha da gzl olucaz ayrıca canım pantolona çok sevindim daha dur bi 6-7 kilo olunca hocam seni göremiyoruz kurudun kaldın diycekler bazı kıskançlar da yeter artık zayıflama diyecek onlara aldırma
bende bugün kaçamksız götürüyorum şimdi gidip akşam yemeği yapayım akşam yazarım menüyü ama şunu söyliim planın dışına çıkmadım görüşürüz bebek öptüm seni
geldim cancazım geldim bugün çok yoğun geçti okulda çıktığımda saat 4,5 geçiyordu bi de rehber öğretmen çalışmaz derler
menün güzel canım harika gidiyorsun gidecek kilolar yaa benim maalesef tuvalet problemim var üç gündür çıkamadım ilaç da kullanmak istemiyorum ama böyle giderse perşembeye davul gibi olur çok çıkarım bakalım bugün de bekliycem yatmadan kepek falan yiyeceğim ama olmazsa yine de yarın ya ilaç alıcam ya da sinemaki çayı tartıda fazla çıkmayı göze alamam :18::18::18:
su gibisin desene adın gibi fıstıkdaha da gzl olucaz ayrıca canım pantolona çok sevindim daha dur bi 6-7 kilo olunca hocam seni göremiyoruz kurudun kaldın diycekler bazı kıskançlar da yeter artık zayıflama diyecek onlara aldırma
bende bugün kaçamksız götürüyorum şimdi gidip akşam yemeği yapayım akşam yazarım menüyü ama şunu söyliim planın dışına çıkmadım görüşürüz bebek öptüm seni
merhaba canım nasılsın benim canım çok sıkkın artık çok bunaldım görev yerim kasaba havası bütün yıl boyunca evden okula okuldan eve gittim geldim burdaki arkadaş ortamları berbat herkes birbirinin kuyusunu kazıyor o nedenle girip çıkmıyorum ama çok bunaldığımı iyice hissettimm
duvarlar artık üstüme geliyor bu şekilde ne yapacağımı hiç bilemiyorum makbuşşşş
ne yapmam lazım bana rehberlik yap canımm dört gözle tayini bekliyorum merkeze...
ayyy canım kıyamam sanaokul ortamı kötü olunca gerçekten çekilmez oluyor canım az kaldı tatlım bak merkeze tayin istiyceksin hemde gittiğinde incecik olacaksın çıtır çıtır kısmeler bekleyecek seni sevgili yapacaksın zaten o oldumu kimseye ihtiyacın kalmayacak üzülme lütfen okul dışında bi sosyal ortam oluşturabilirsin mesela spor salonu falan varsa genelde devam edilmez ama iyi arkadşlıklar edinirsin