ZAYIFLAMA ARAYIŞIM DEĞİŞEN YÖNTEMLERİM VE İRADEMLE OLAN SAVAŞIM

ohoooo sekiz gün kaçamaksız devam edersen ben senden 1.5 kilo bekliyorum benim de bugün içime canavar kaçmış gibi yaa ekmek yaptım tekrardan bugün çıkınca 1 tane yedim 50gr 2 kuru incir 2 kuru kayısı 1 elma 4-5 badem yedim akşamki meyve hakkım gitti ama hala aç hissediyorum böyle boş kalmak bana yaramıyor yaa

evet canım ya işte o yüzden okul çok iyi oluyor benim de düzenim bozuldu gitti ne yapacağız bilmiyorum bir an önce ikimizin düzene girmesi lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm makbuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

evet canım ya işte o yüzden okul çok iyi oluyor benim de düzenim bozuldu gitti ne yapacağız bilmiyorum bir an önce ikimizin düzene girmesi lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm makbuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:
:KK14::KK14::KK14:

of yaa niye bizde yiyip yiyp kilo alamayan o incecik kızlardan değiliz ki yaa :26::26::26:

:KK14::KK14::KK14:

of yaa niye bizde yiyip yiyp kilo alamayan o incecik kızlardan değiliz ki yaa :26::26::26:

dünyada milyonlarcası var ben bu durumda obez insanları düşünüyorum.
evet tşk ederim canımmm
şuanda da yeşim çay demledim onu demlenmesini bekliyorummmmmmm.........................

zayıflamayacağızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
yarın hızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zayıflayacağızzzzzzzzzzzzzzzzzz düzene gireceğizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

dünyada milyonlarcası var ben bu durumda obez insanları düşünüyorum.
evet tşk ederim canımmm
şuanda da yeşim çay demledim onu demlenmesini bekliyorummmmmmm.........................

zayıflamayacağızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
yarın hızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zayıflayacağızzzzzzzzzzzzzzzzzz düzene gireceğizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
inşallah canım inaşallah bugün bi geçerse sağ salim zaten yarın okul var eşim eve bi gelseydi yürüyüşe çıkarız belki :KK76::KK76::KK76::KK76:

Slm kızlar bugün çok acaip beslendim

sabah: ballı bademli nesfit 40 gr ve 100 gr süt

ara: 1 portakal

öğlen: 40 gr makarna sade 200 gr taze fasulye 50 gr yoğurt
şimdi geliyor saçmalıklar

ara: 1 elma 1 mandalina 50 gr yulaflı ekmek 1 çay kaşığı kadar tereyağ sürdüm (yeni yapmıştım dayanamadım) 3 kayısı 2 kuru incir 5-6 badem (güya ara öğün)

akşam: 50 gr yulaflı ekmek 50 gr köfte 1 domates 1 salatalık semizotu bir demet 3 incir 6-7 badem (ne gerek varsa) yürüyüş yarım saat sürdü eşimle o incirler yüzünden kavga ettik :KK19::KK19:tamam kaçamak yapmamam gerekiyor ama ben yasaklı bişi mi yedim alt tarafı iki incir yedim yani neymiş de hedefime böyle ulaşamazmışım en son yediğim makarna yüzünden 2 hafta kilo verememişim her gün benim için yürüyüşe çıkıyormuş haklı olabilir ama bende insanım :KK14::KK14:kendimden nefret ediyorum of çok kötüyüm yaa :KK14::KK14::KK14::KK14:

ara: yapmayacağım :KK19::KK19::KK19:

niye böyleyim ben yaa bir hafta iyi gidiyorum ikkinci haftaya foss çıkıyorum bakalım perşembeye kaç olacağım kaldı 2 gün :18::18::18:

evet kendimi hemen toplamalıyım bugün miktar olarak biraz fazla yemiş olabilirim ama bu sadece bgünlük bişi belki bu hafta 400 gr 500 gr veririm ama önemli olan haftaya eksik girmek şu andan itibaren kendimi topluyorum ve yarına kaldığım yerden devam ediyorum yarın sabah mis gibi beyaz peynirli kepekli tost yapacağım öğleye mis gibi taze fasulye götüreceğim ve akşama da karnabahar yapacağım yürüyüşüme de gidip 2 saat yürüyeceğim bitti:KK47::KK47:bugün böyle oldu diye vücuduma saçma sapan davranmaya hakkım yok :KK14:evet hazırım :KK12::KK12::13::13::KK12:

evet kendimi hemen toplamalıyım bugün miktar olarak biraz fazla yemiş olabilirim ama bu sadece bgünlük bişi belki bu hafta 400 gr 500 gr veririm ama önemli olan haftaya eksik girmek şu andan itibaren kendimi topluyorum ve yarına kaldığım yerden devam ediyorum yarın sabah mis gibi beyaz peynirli kepekli tost yapacağım öğleye mis gibi taze fasulye götüreceğim ve akşama da karnabahar yapacağım yürüyüşüme de gidip 2 saat yürüyeceğim bitti:KK47::KK47:bugün böyle oldu diye vücuduma saçma sapan davranmaya hakkım yok :KK14:evet hazırım :KK12::KK12::13::13::KK12:

tamam canım sıkma canını arada sırada olur toparla kendini hemen hemen kısa vadede düşünme sakın yol uzun daha fazla kaçamak yoooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk :KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

Slm kızlar bugün çok acaip beslendim

sabah: ballı bademli nesfit 40 gr ve 100 gr süt

ara: 1 portakal

öğlen: 40 gr makarna sade 200 gr taze fasulye 50 gr yoğurt
şimdi geliyor saçmalıklar

ara: 1 elma 1 mandalina 50 gr yulaflı ekmek 1 çay kaşığı kadar tereyağ sürdüm (yeni yapmıştım dayanamadım) 3 kayısı 2 kuru incir 5-6 badem (güya ara öğün)

akşam: 50 gr yulaflı ekmek 50 gr köfte 1 domates 1 salatalık semizotu bir demet 3 incir 6-7 badem (ne gerek varsa) yürüyüş yarım saat sürdü eşimle o incirler yüzünden kavga ettik :KK19::KK19:tamam kaçamak yapmamam gerekiyor ama ben yasaklı bişi mi yedim alt tarafı iki incir yedim yani neymiş de hedefime böyle ulaşamazmışım en son yediğim makarna yüzünden 2 hafta kilo verememişim her gün benim için yürüyüşe çıkıyormuş haklı olabilir ama bende insanım :KK14::KK14:kendimden nefret ediyorum of çok kötüyüm yaa :KK14::KK14::KK14::KK14:

ara: yapmayacağım :KK19::KK19::KK19:
ara da yaptım 1 paket diyet bisküvi 1 çay bardağı süt ve 3 kuru kayısı yedim allahım ne oluyor bana sürekli açım ama yok yarından itibaren ipler elime geçecek

tamam canım sıkma canını arada sırada olur toparla kendini hemen hemen kısa vadede düşünme sakın yol uzun daha fazla kaçamak yoooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk :KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:
evet canım yapmayacağım başka bugün beni de diyetisyenim aradı canım yağsız tuzsuz yediğimi söyleyince o da kızdı benden habersiz bişi yapma listene uy dedi :KK20::KK20::KK20:

merhaba diyetiko ve makbucuğum,
akşam yemeğimi yedim:
2 kepçe şehriyeli domates çorbası
2 yemek kaşığı makarna
2 dilim peynir
yağsız salata

bugün düzensiz saatlerde yedik makbuşla düzeni kaçırdık ama yarın düzene gireriz artık :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

evet canım yapmayacağım başka bugün beni de diyetisyenim aradı canım yağsız tuzsuz yediğimi söyleyince o da kızdı benden habersiz bişi yapma listene uy dedi :KK20::KK20::KK20:

gördün mü canım ben de artık öyle yağsız tuzsuz yemiyorum ama yine de yağa çok dikkat ediyorum offffffffffffff şu iki günde saçmaladık hemen toparlamak lazımmmmmmmmmmmm nazar değmesin hemen toparlaaaaaaaa kız kendini bak ben bugün fazla hiçbir şey yemedimmmmmmmmm sadece saatlaerine uyamadımmm dün zaten yeteri kadar abarttım ama şu iki üç gün diyete harfi harfiyen uyarsam sıkıntı yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tamam mı canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
başaracağız yarın yepyeni günnnn yapacağızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz başkaaaaaaaaaaaaaaaaa yoluuuuuuuuuuuu yok kız :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

merhaba diyetiko ve makbucuğum,
akşam yemeğimi yedim:
2 kepçe şehriyeli domates çorbası
2 yemek kaşığı makarna
2 dilim peynir
yağsız salata

bugün düzensiz saatlerde yedik makbuşla düzeni kaçırdık ama yarın düzene gireriz artık :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

inşallah cancazım inşallah iki gün kaldı basküle bu iki günde kısmayacağım ama menümün dışına da çıkmayacağım ve yürüyüşler mutlaka yapılacak :KK76::KK76::KK76::KK76:en azından 61.9 da kalayım bi de 61.5 olursa harika olur bugünden sonra olur mu bilmem ama :26::26::26:

inşallah cancazım inşallah iki gün kaldı basküle bu iki günde kısmayacağım ama menümün dışına da çıkmayacağım ve yürüyüşler mutlaka yapılacak :KK76::KK76::KK76::KK76:en azından 61.9 da kalayım bi de 61.5 olursa harika olur bugünden sonra olur mu bilmem ama :26::26::26:

göreceksin canımmmmmmmm,

ya canım peki ben bu hafta nasıl olacak bilemiyorum o pastalar börekler nasıl eriyecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

göreceksin zayıflayacaksın göreceksin canımm ama dikkat et canımmmm
inşalah yaa asla menümün dışında bişi yemeyeceğim hatta yarını planladım

sabah: 2 dilim kepekli ekmeğe beyaz peynirli tost

ara: 20 gr kuru üzüm

öğlen: 200 gr taze fasulye(kıymalı) 1 dilim kepekli ekmek

ara: 3 kuru kayısı 1 elma

akşam: 200 gr nohut yemeği etsiz 1 sb yoğurt +++1,5 saat yürüyüş

ara: 1 portakal 1 çb süt :KK31::KK31::KK31:+++40 dk pilates

inşalah yaa asla menümün dışında bişi yemeyeceğim hatta yarını planladım

sabah: 2 dilim kepekli ekmeğe beyaz peynirli tost

ara: 20 gr kuru üzüm

öğlen: 200 gr taze fasulye(kıymalı) 1 dilim kepekli ekmek

ara: 3 kuru kayısı 1 elma

akşam: 200 gr nohut yemeği etsiz 1 sb yoğurt +++1,5 saat yürüyüş

ara: 1 portakal 1 çb süt :KK31::KK31::KK31:+++40 dk pilates

oooooo süpermiş özendim canımmmmmmmmmmmmmmmmm

göreceksin canımmmmmmmm,

ya canım peki ben bu hafta nasıl olacak bilemiyorum o pastalar börekler nasıl eriyecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

eriycek canım baka yolu yok diyette en tehlikeli şey nasılsa gitti bozuldu diyip bırakmaktır biraz yavaş olacak ama gidecek bak bence kendimize haftalık ulaşılabilir hedefler belirleyelim planımız da menümüzün dışına çıkmamak olsun ama az da yemeyelim az yersek metobolizma yavaşlayıp kilo vermek duruyormuş hızlıca geri almayı söylemiyorum bile kilo verememek dışında korktuğum diğer şey geri almak ödüm kopuyor mesela benim bu haftaki hedefim 61.5 eğer ulaşamazsam haftaya sporu günlük yarım saat artırma gibi bir ceza düşünüyorum kendime 1,5 saat yürüyüş dışında :KK34::KK34::KK34:

oooooo süpermiş özendim canımmmmmmmmmmmmmmmmm
sende çıkma sakın menünün dışına şu yirmi üç nisan geçsin ben seni spora da motive edeceğim şimdi çok yoruluyorsun diye ellemiyorum :nazar::13::13::13:yaza incecik gircez kız bak haziran sonuna tam 3 ay var ayda üç kilodan 9 kilo eder ki bizim o kadar hedefimiz bile yok dolayısıyla emin adımlarla yavaş yavaş ilerlemeliyiz :13::13::13::13:

X