- 28 Ocak 2013
- 8.591
- 18.709
- 33
-
- Konu Sahibi Cutemom007
merak etme tatlım hemen yazarım sabah ayyyy bende çok merak ediyorum ++ olursa çok üzülürüüm yaaakızz bir de çok heyecanlayım senin için kaç oldun acaba kızzzzzzzzzzz hemen sabah yaz bana tamam mıı :18::18::18::18::18::18::18::18:
kesinlikle ben çok gevşedim canım ama sen iyi gidiyorsun pazar dışında gayet iyi en iyisi menünün dışına çıkmamak ama işte kaçamak yapıp duruyorm
merak etme tatlım hemen yazarım sabah ayyyy bende çok merak ediyorum ++ olursa çok üzülürüüm yaaa
:18::18::18::18::18:
tamam canım atalım biran önce böyle olmaz bu iş ipleri almak lazım eleyokkkk kız ne iyi gidiyorum bu hafta ne yaptığımı ben de bilmiyorummmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaa beğenmedim bu hafta kendimiinazar değdi bize ortak sen yarın tartıl da akşam değerlendirme raporu yapacağızz ya da gündüzz bilmiyorum hemen duruma el atacağızzz hemenn
olmaz sıkma canını dur hele inann zayıfladın inan
inşallah canım inşallah
inşallah canım inşallah
evet canım kesinlikle çok haklısın bitti yarın sabahtan itibaren bitti hedefe ulaşana kadar kaçamak yokoffffffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ama yapan yapıyor biz de yapacağız sadece sabır ve azimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm makbuş silkelen kendine gel emret kendine beynine biz ne yapıyoruz makbuleeeeeeeeeeeeeee
vallah sinirlendim kendimize,şuan göbeğime bakıyorummmmm , bir daha kaçamak yok kaçamak yok kaçamak yok kaçamak yok kaçamak yok kaçamak yokkk
canım kaç kiloydun sen en son
evet canım kesinlikle çok haklısın bitti yarın sabahtan itibaren bitti hedefe ulaşana kadar kaçamak yok
vallah canım arada bu diyet köşemizi dert emretme hükmetme yazılarımızı da yazalım günde yüz kere KAÇAMAK YOK KAÇAMAK YOK KAÇAMAK YOK yazacağım kendimle konuşur gibi yazacağım sevgili diyetiko ve sizle uzun uzun konuşacağım yazacağım beynime hükmedeceğiz kızzz sinyal yollayacağızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
canım geçen hafta perşembe 62.3 tüm pazar da 61.9 dum.
sende olursun canım sende olursunkız o zaman sen tabiki 61.9 altında çıkacaksın kesinnnnnnnnnnnnnnnn ooooooooooooooooo sen bunun altında çıkacaksınnn bebek dert etmeeeeeeee ya sen 61 olacaksın çokkkkkkk yakında ben de isterem 61 den ben de isterem 61 den
sende olursun canım sende olursunsenin de az kaldı canım ben gene de korkuyorum canım yaa veremedimse diye :18::18::18::18:
başka çare yok galibaaa inşallah vermişimdir inşallah sende verirsin canımkız gelirsem oraya saçını başını yolacağım şimdi haaaaaa
hele dur sabah olsun tartıl ona göre bakacağız eğer zayıflamamışsan çok çekeceksin bu hafta işte disiplin haftasına dönüş yapacaksın bir hafta yağsız tuzsuz ben öyle yapacağım şahsennnnnnnnnnnnnnnnnn
başka çare yok galibaaa inşallah vermişimdir inşallah sende verirsin canımsabır sabır devam ederiz
hele bi zayıflayalım da gerisi kolay haziran sonunda kocama dedimki alışveriş ayı olacak benim için bütün kıyafetlerimi yenileyeceğim böyle kaldıtabiki elele devam edeceğiz senin düştüğün yerde ben elimi uzatacağım ben düştüğüm yerde sen elini uzatacaksın dertleşerek yazışarak bu yolu sonuna kadar devam edeceğiz ne güzel bak önümüzde okul var o bitene kadar biz zaten gayet hoş fıstık gibi hatunlar olacağızzz kocacığın kıskançlık krizlerine girer iyice şöyle yazın saç stilinde renginde de hafif değişikler yaparsın süper olur kızzzzzzzzzzzzzz
hele bi zayıflayalım da gerisi kolay haziran sonunda kocama dedimki alışveriş ayı olacak benim için bütün kıyafetlerimi yenileyeceğim böyle kaldı
ohhh fıstık gibi olalım da gelsin yeni yeni kıyafetler hem de 34-36 bedeeenvgallah benim de annem kara kara düşünmeye başladı batıracaksın yakında dedi yeni kıyafetler alman gerek dedi