- 28 Ocak 2013
- 8.591
- 18.709
- 33
-
- Konu Sahibi Cutemom007
tahmin ettim zaten canım neyse geçti gitti eçimde bundan sonra hayırlısı olsun canım geçmiş olsun aman ha dikkat et dün de nasıl bir fırtına vardı öyle seçim rüzgarları esti soğuk soğuk eee canım konuşamadık nasıl geçti diyetisyen neler söyledi afferim dedi mi birinci oldun topicte onu gördümhayır bitanem yazdıklarını okuyordum sana cevap yazacaktım şimdii
seni bırakmam ben bu hayatta tüm sözlerimi tuttum kendime güvenirimmm
canım seçimde gece 12 de geldim zira hastaydım zaten ve uyudum çok yorulduk şu seçi,mde
suuuuu hoşgeldiiinnnnbeni terk ettin sandım
ayy inanamıyorum canım allah korusun almayalım geriiicanım bu arada dün berbattı yemeğim zira
bize hazır yemekler getirdi arada pastalar börekler kolalar geldi ben de mecburen yedim sabah 6 dan gece 12 ye kadar sayım yaptık o nedenle mecburen diyet bozulduben de bugün kalktım ve başladım ama gözümü daha yeni açtımm o kadar yorgunluktan sonra saatlerde ileriye alınmışşş
benim bu iş tempom öldürüyor beniiii
canım diyetisyenim bana çok önemli bilgiler verdi yazayım sana dedi ki yemeklerini hep buharda yeme hatta hiç yeme hiç tuz atmama olmaz zira sen bunu ömür boyu yapamazsın ve direk az tuz az yağlı yemek yediğinde hemen kilo alacaksın sen yemeklerini az yağlı ve normal ölçüde tuz kullan sofraya tuz koyma yemeğe tuz at sadece sonra ilave etme sonuçta sen ömür boyu besleneceksin vücudunu buna göre düşünmen gerekkkk
ve kızdı çok kısmışsın dedi bu şekilde kilo vermen duru dedi sadece benim ölçülerim dedi sadece ölçüleri kullan dedi
dünü unut canım ara sıra olur böyle şeyler bugün kaldığın yerden devamcanım bu arada dün berbattı yemeğim zira
bize hazır yemekler getirdi arada pastalar börekler kolalar geldi ben de mecburen yedim sabah 6 dan gece 12 ye kadar sayım yaptık o nedenle mecburen diyet bozulduben de bugün kalktım ve başladım ama gözümü daha yeni açtımm o kadar yorgunluktan sonra saatlerde ileriye alınmışşş
benim bu iş tempom öldürüyor beniiii
canım diyetisyenim bana çok önemli bilgiler verdi yazayım sana dedi ki yemeklerini hep buharda yeme hatta hiç yeme hiç tuz atmama olmaz zira sen bunu ömür boyu yapamazsın ve direk az tuz az yağlı yemek yediğinde hemen kilo alacaksın sen yemeklerini az yağlı ve normal ölçüde tuz kullan sofraya tuz koyma yemeğe tuz at sadece sonra ilave etme sonuçta sen ömür boyu besleneceksin vücudunu buna göre düşünmen gerekkkk
ve kızdı çok kısmışsın dedi bu şekilde kilo vermen duru dedi sadece benim ölçülerim dedi sadece ölçüleri kullan dedi
tahmin ettim zaten canım neyse geçti gitti eçimde bundan sonra hayırlısı olsun canım geçmiş olsun aman ha dikkat et dün de nasıl bir fırtına vardı öyle seçim rüzgarları esti soğuk soğuk eee canım konuşamadık nasıl geçti diyetisyen neler söyledi afferim dedi mi birinci oldun topicte onu gördüm
anladım tatlım almayalım tamam tamam bende yavaş vermeye razıyım hatta sen öyle diyince taze fasulye pişiriyordum kalktım tuz attım fasulyeyeo nedenle canım sen de normal ölçüde yani normal yağlı ve tuzlu yemek yediğinde ki bu mutlaka olur sonuçta beslenme ömür boyu,
hemen vücudun ödem ve hızlı şekilde kilo alacaksın ve alacağımmm:26::26::26::26::26:
o nedenle yağımız tuzumuz normal ölçüde olmalı ama neye dikkat etmek gerek ölçülere porsiyonlara
"disiplin haftası" bazı zamanlarda yaparız hani kilo veririz iyice ve artık yavaşlamıştır ya da dönüşümlü yaparız zira ben öyle yapmayı düşünüyorum ama bu sana kalmış canımm ben disiplin haftası nı ara ara yapacağımmmmmmmm canımmmm hani beslenmemi uzun vadede düşüneceğim :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
bu haftamızın adı " SABIR HAFTASI" TATLIMMM "ZİRA SABREDECEĞİZ BU HAFTA CANIMMMMMMMMMMMMMM,,
TAMAMEN ÖLÇÜLERE DİKKAT EDİLECEK VE MUTLAKA AYNI SAATTE AYNI VAKİTTE YENİLENECEK
EN UFAK KAÇAMAK YOKKK OLURSA DİĞER ÖĞÜN AZALTILACAK
" SABIR HAFTASI" BAŞLADI .....
sonuçları ne olacak bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:26::26::26::26::26::26:
ayy inanamıyorum canım allah korusun almayalım geriiikız biz o kadar özen gösterdik yanlış mı yapmışız yani gerçi benim sebzeler genelde kıymalı olduğu için yağsız değildi ama bende hiç tuz koymadım yanlış yapmışız demek bu hafta da aynı mı diyet bi değişiklik yaptı mı peki
düşününce çok mantıklı canım ama benim diyetisyen de tuz atmadığımı söylemedim ama kıymalı yemeklere yağ koyma dediydi bana o yüzden kafam karıştı biraz :26:heeeeeeeeeeeee kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, biz normal yemek yediğimizde hemen kilo alacağız düşündüğün zaman çok mantıklı bir ömür boyu bu şekilde olmaz hayat 10 günlük değil önümüzde yıllar var şöyle yap canım yemeklerini diyet olmasaydı ne kadar yağ koyardın ne kadar tuz atardın hıı ölçülerden biraz kısacaksın....
bana dedi ki diyetisyen yemeklerin az yağlı az salçalı az tuzlu olacakk:26::26::26::26::26::26::26::26:
sofraya tuz koyma yemek pişerken at o kadar dedi:26::26::26::26::26::26:
ama porsiyonlara dikkat dedi bizim o kadar kilo vermemiz canım hepsi yağ değil hatta çoğu ödem canımmmm
seni de anlattımmmmmm,ödem vermişsiniz dedi sonuçta tuz kullanmamışsınız dedi ama tuzu normal ölçüde yediğiniz zaman ne olacak dedi bu şekilde olmaz dedi beslenmeni bir ömür boyu düşün dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii canım :26::26::26::26::26:
anladım tatlım almayalım tamam tamam bende yavaş vermeye razıyım hatta sen öyle diyince taze fasulye pişiriyordum kalktım tuz attım fasulyeyebu hafta sabır haftası o zaman anlaştık geçen haftaya göre kolay olacağı kesin zira ben çok dikkat ederim porsiyonlara bi tane mutfk tartısı aldım kaçamaksa bile tartarım canım tavsiye ederim
düşününce çok mantıklı canım ama benim diyetisyen de tuz atmadığımı söylemedim ama kıymalı yemeklere yağ koyma dediydi bana o yüzden kafam karıştı biraz :26:
yok canım zaten bende hergün tartılmıyorum pazar ve perşembe sadece bakalım bu hafta ne olacak alırsak diye çok korkuyorum:18::18: ama haklısın şimdi hızıca verip yazın kilo almanın hiç anlamı yok tamam tatlım bu ay ki hedefim 58.9 u görmek yani 3 kilo bir ay için oldukça ideal değil miannem de taze fasulye yaptı annem de bu nedenden az yağlı az salçalı ve tuz attı canımmmmmmmmmmmm evet bu hafta keyifli geçecek canım sana güveniyorummm bakalım bu hafta ne olacak canımmmmmm yavaş verelim ama kalıcı verelim yazın geri aldıktan sonra hiç önemi yok tatlımmmmmm......
ama olsun sen de ben de vücudumuzdaki ödemi hemen atmış olduk canımmmmm
diyetisyenim arkadaşına öyle söyle dedi ama kilolar yağdan gitmali canımmmmmm bir de her gün tartılmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canımmmmmmmm sakın ha benim annem tartıya abimlere götürdü artık istesem de tartılamam canımmm ama iyi oldu diyetisyen de tartılma yok dedi
yok canım zaten bende hergün tartılmıyorum pazar ve perşembe sadece bakalım bu hafta ne olacak alırsak diye çok korkuyorum:18::18: ama haklısın şimdi hızıca verip yazın kilo almanın hiç anlamı yok tamam tatlım bu ay ki hedefim 58.9 u görmek yani 3 kilo bir ay için oldukça ideal değil mine zamandır canım lahmacun çekiyor benimde belki yerim artık disiplin haftası bittiğine göre sabır haftasında olabilir
işte ben kaçamak yapınca hemen kilo alıyorum o yüzden çok korkar oldum canım kaçamaklardan haziran sonuna kadar ideal kilomuza ulaşsak harika olur zatenbir iki kaçamak yapalirsin canım zaten biz bu diyeti birkaç ay yapacağım ben okul bitene kadar devammmmmmmmmmmmmm o nedenle sıkılırsın kendini bazen ödüllendir ki canım uzun vadede yapacağın diyette sıkılma canımmmmmmmmmmmmm ama yine dikkat et salı günü okul var yine yediklerimiz düzene girer canımmmm
işte ben kaçamak yapınca hemen kilo alıyorum o yüzden çok korkar oldum canım kaçamaklardan haziran sonuna kadar ideal kilomuza ulaşsak harika olur zatenistediğim şey memlekete gittiğimde aaakurumuşsun naptın böyle nasıl verdin bunları duymak
işte ben kaçamak yapınca hemen kilo alıyorum o yüzden çok korkar oldum canım kaçamaklardan haziran sonuna kadar ideal kilomuza ulaşsak harika olur zatenistediğim şey memlekete gittiğimde aaakurumuşsun naptın böyle nasıl verdin bunları duymak
üzülme canım hayatımız her zaman hesap ettiğimiz gibi gitmiyor maalesef sen aynen kaldığın yerden devam et canım bundan sonra dikkat et yine güzel sonuçlar göreceksin 5 gün var daha tatlımmerhaba diyetiko ve tekrar merhaba makbucuğummmmm
öncelikle sizi çok özledim ama şu birkaç gün hayatım işlerimden dolayı düzensiz idi ee bu hayatın içinde yaşıyoruz işimiz gücümüz oluyor her yemeğimize saatinde uymuyorum cumartesi ve pazar ne kadar kilo aldırıcı yemekler varsa hepsini yemiş bulundum Allah sonumu kerim etsin ama düzene gireyim tekrar baştan bırakmak yok bu ilerleyen zamanlarımda olacak mecburen
bugün geç uyandım yorgunluktan kalkamadımm
sabah kahvaltım:
5 zeytin
1.5 dilim beyaz peynir
1 tutam maydonoz
2 dilim ekmek
yeşil çaydı
ara öğün:
yapmadım zaten kahvaltıyı geç yapmıştımmmmmm o nedenle
öğlen birazdan yiyeceğim
aslında bu hafta kendimi zorlamalıyım zira şu iki günde fazlasıyla kilo aldım benceeeeeeeeeeeeeeeeeee
üzülme canım hayatımız her zaman hesap ettiğimiz gibi gitmiyor maalesef sen aynen kaldığın yerden devam et canım bundan sonra dikkat et yine güzel sonuçlar göreceksin 5 gün var daha tatlım
ohoooo sekiz gün kaçamaksız devam edersen ben senden 1.5 kilo bekliyorum benim de bugün içime canavar kaçmış gibi yaa ekmek yaptım tekrardan bugün çıkınca 1 tane yedim 50gr 2 kuru incir 2 kuru kayısı 1 elma 4-5 badem yedim akşamki meyve hakkım gitti ama hala aç hissediyorum böyle boş kalmak bana yaramıyor yaacanım 5 günüm yok sekiz günüm var diyetisyenim kongreye gidiyor bakalım ne zaman gideceğim bu salı değil haftaya salı bana randevu yazdı ama bakalımm o da akşam saatinde gitmem gerek çünkü okuldan sonra
canım 5 günüm yok sekiz günüm var diyetisyenim kongreye gidiyor bakalım ne zaman gideceğim bu salı değil haftaya salı bana randevu yazdı ama bakalımm o da akşam saatinde gitmem gerek çünkü okuldan sonra