- 28 Ocak 2013
- 8.591
- 18.709
- 33
-
- Konu Sahibi Cutemom007
canım benim okul ortamım iyi sayılır şöyle diyeyim iyi anlaştığım 3 yıllık arkadaşlar ama erkek evliler yani bizim okulda bayan yok ki çok küçük okul burası köy gibi hiçbir şey yok sosyal ortam filan yok sabırsızlıkla tayin bekliyorum okulda oldukça başarılı öğretmenim okula çok büyük katkılarda bulundum ama burda başka yapacak hiçbir şey yokkk
anladım canım küçük yerler genelde öyle tatlım inşallah tayinin çıkar biran önce canım keyif aldığın şeyler bulmaya çalış canımhobi edinsen mesela cam boyama falan gibi böylece farklı arkadaşlar da edinebilirsin
offffffffffffff neyse canım bu aralar bunalım takılıyorum sıkıldım burdan yeteri kadar neyse canım güzel şeyler yazacak kadar moralim yokkk
günaydın sevgili diyetiko ve sevgili arkadaşım inşallah bugün daha iyidir ruh halinkalktım kahvaltımı yaptım yine tuvalete çıkamadım yarın basküle çıkacağım ama 4 gündür kabızım inanamıyorum yaa bu saatlerin değişmesi benim de düzenimi bozdu napsam bilmiyorum sinemaki çayı içmek istemiyorum sağlıklı bişi değilmiş zira off ilaç alıcam sanırım
sabah kahvaltımı yaptım
2 dilim ekmek 1 kk peynir 1 yumurta salatalık ve havuç yedim
günaydın sevgili diyetiko ve canım arkadaşımmmmm,,,
canım ruh halim daha iyi okula geldim yaaaaaaa o nedenle daha iyi evdeyken bunalıyorummmm
canım bugün senin için diyetisyenimi aradım hani aralarda kayısı filan yiyorsun badem filan her neyse
canım sen kahvaltıdan yarım saat önce büyük bir su bardağına sıcak su çok değil ama çok ılık da olmasın bu suyu 3 tane kuru kayısı ile içeçeksin sanırım hani kuru kayısı yerken bu suyla birlikte tüketeceksin ilaç kullanma sakın canım sabah kayısı yediği için ara öğünü azaltacaksın canım
bunu birkaç gün yapsın dedi kesin sonuç alır ama ilaç alması sakıncalı sonuçta vücudu buna alışır dedi bitanemm
Cok tesekkur ederim bitanem ne kadar dusuncelisin yaptim bi sabah dedigini canim hemen sonuc verdi cok sukur sabah ara ogunumu iptal ettim tabi cok sagol benegim ruh halinin iyi olmasina cok sevindim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sen bilirsin canım hayırlısı bakalım ben bu hafta 61.5 görür müyümruh halim iyi canım okula gelince kafam dağılıyor ama sürekli eve git eve git kafanı boşaltamıyorsun büyükşehrin bu imkanı var canım hayırlısı
bence sen 60 lara doğru gidiyorsun canımmmmmmmm
ne güzel ben bir 61 i görsem harika olur bakalım ne zaman
canım 61.00 gördükten sonra hem fiziğimiz harika olur hem de artık bize de fiziği güzelmiş derler
ondan sonra devammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım 61 olana kadar kilo verdiğimize sevinmeyelimmmmmmmmmmmmmm tamam mı canımmmm
61.00 gördüğümüzde artık bir şeyleri başardığımıza inanalımmmmmmmmmmm:13::13::13::13::13::13::13::13:
sizi seviyorum diyetiko ve makbuşşşşş
bu arada öğlen yemeğim :
2 kepçe şehriyeli domates çorbası ( bu arada yağsız tuzsuz)
4 yemek kaşığı haşlanmış taze fasulye yağsız tuzsuz tabiii zaten pulbiber ve nane attım o nedenle tuz kullanmadım canım
1 su bardağı yoğurt
3 dilim çavdar ekmeği
makbuşum ben bu hafta yine biraz yağdan ve tuzdan kısacağım zaten sebze yemeklerime pulbiber kullanıyorum ondan zira yeteri kadar tuz var canım zira görevli olduğum gün yediğim börekler pastaları hiç eritemeyeceğimmmmmmmmm
canımm mutlaka azalma vardır benim de içimde bir his sanki kilo veremedim diyorrrr sinirlerimi etkiliyorr içimdeki sesi susturamıyorummmm ben de yarın heyecanlıyım zatennnnn senin içinnnnn :18::18::18::18::18::18::18::18::18:merhabalar diyetiko ve canııımmmm
bugünki menümü vereyim hemen yarın baskül var çok heyecanlıyım
sabah: 2 dilim yuaflı ekmek 1 yumurta 1 kk aaz yağlı peynir domates salatalık semizotu
ara: yok(3 kuru kayısıyı kahvaltıdan önce yedim ve işe yaradı şükür ki)
öğlen: nohut yemeği etsiz yarım yağlı yoğurt (100 gr ) 2 salatalık
ara: 2 kepekli galeta 3 kuru kayısı 1 küçük elma 1 küçücük mandalina 1 küçük incir(bu öğünü hep abartıyorum yaa)
akşam: 200 gr kıymalı karnabahar 100 gr yoğurt 1 salatalık
ara: 1 greyfurt 1 çay bardağı süt (en geç 7.30 da bitmiş olacak ) :18::18::18:içimden bir ses kilo veremedin diye bağırıyor bugün o kadar yorgunum ki spor yapmayacağım galiba
canımm mutlaka azalma vardır benim de içimde bir his sanki kilo veremedim diyorrrr sinirlerimi etkiliyorr içimdeki sesi susturamıyorummmm ben de yarın heyecanlıyım zatennnnn senin içinnnnn :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
kız vallah kafayı yiyeceğiz bu şekildeeeeeeee
allah sonumuzu hayır etsin canım ben yine akşam yemeğinden sonra 2 kuru incir yedim noluyo bana böyle yaa bi de var a evde kimse yok ama ben yine kaçırır gibi yedim kendimden kaçıyorum tabiartık bugün kesinlikle ara öğün yok akşam
evet canım zeytin yağ grubunda olduğu için çok sıkıntı olmaz ama benim incirler meyve ve yüksek şeker içeriyor kuru incir maalesef ama ben çok seviyorum yaa sonuç olarak açlıktan ölüyorum 1 çay bardağı süt içtim dayanmaya çalışıyorum vücudumda bi şişlik var sabaha kalmaz inşallah te istediğim 61.9 görmek lütfen daha fazla çıkmayayayım çok korkuyorum yaa ama yarın basküle çıkayım sonraki hafta full spora yüklenip full dikkat edeceğim bu hafta spor açısından verimsiz geçticanım ben de ya iki tane zeytin attım ağzıma ya canımmmmmm
ya tatlım bırak arada olsun sonuçta unutma genel olarak diyetimize sadık kalmalıyız ben böyle küçük kaçamak yaptığım zaman diyorum ki kendi kendime nasıl yemeklerin yağsız ve tuzsuz idivallah canım dikkatli olalım yolumuz uzunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evet canım zeytin yağ grubunda olduğu için çok sıkıntı olmaz ama benim incirler meyve ve yüksek şeker içeriyor kuru incir maalesef ama ben çok seviyorum yaa sonuç olarak açlıktan ölüyorum 1 çay bardağı süt içtim dayanmaya çalışıyorum vücudumda bi şişlik var sabaha kalmaz inşallah te istediğim 61.9 görmek lütfen daha fazla çıkmayayayım çok korkuyorum yaa ama yarın basküle çıkayım sonraki hafta full spora yüklenip full dikkat edeceğim bu hafta spor açısından verimsiz geçti
ayyyy canım çok heyecanlıyımmmmm :18::18::18:kız keşke yakınımda bi yerlerde olsan da beraber yapsak diyetleribana çok iyi geliyorsun canım
evet canım ya senle resmen iyi dost oldukkk keşke aynı okulda olsaydık tatlımmmsen de bana iyi geliyorsun canım ne düşündüm sen kendini fazla yoruyorsun az da yiyorsun o nedenle vücut direncin düşüyor ve tatlı yemeyi arzuluyorsun sana diyorum yemeklerini azalt spora çok yüklenme böyle gidersen ilerde vücudun daha bitkin düşecek bak demedi demeeeeeeeeeeeeee
yok cannım zaten abartmayacağım bundan sonra günlük 1.5 saat yürüyüş yapmayı düşünüyrum sadece yemekte de diyetten dışarı çıkmam zaten
evet canım unutma yol uzun o nedenle çok yıpratma daha bıkacağımız bunalacağımız çok anlar gelecek o nedenle şimdiden çok zulüm etmeyelim ama yarın senle yeni bir hafta belirleyelim ve kurallarını koyalım bu sabır haftası bize gelmedi gevşedikkkkkkk yaaaaaaaaaa
yok cannım zaten abartmayacağım bundan sonra günlük 1.5 saat yürüyüş yapmayı düşünüyrum sadece yemekte de diyetten dışarı çıkmam zaten