- 21 Mart 2014
- 669
- 24
-
- Konu Sahibi Cutemom007
ohoooo sekiz gün kaçamaksız devam edersen ben senden 1.5 kilo bekliyorum benim de bugün içime canavar kaçmış gibi yaa ekmek yaptım tekrardan bugün çıkınca 1 tane yedim 50gr 2 kuru incir 2 kuru kayısı 1 elma 4-5 badem yedim akşamki meyve hakkım gitti ama hala aç hissediyorum böyle boş kalmak bana yaramıyor yaa
afiyet olsun canımmerhaba kuzularım
öğle yemeğimi yedim:
2 kepçe mercimek çorbası
4 yemek kaşığı taze fasulye
3 dilim çavdar ekmeği
1 su bardağı yoğurt
sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
evet canım ya işte o yüzden okul çok iyi oluyor benim de düzenim bozuldu gitti ne yapacağız bilmiyorum bir an önce ikimizin düzene girmesi lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm makbuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
of yaa niye bizde yiyip yiyp kilo alamayan o incecik kızlardan değiliz ki yaa :26::26::26:
inşallah canım inaşallah bugün bi geçerse sağ salim zaten yarın okul var eşim eve bi gelseydi yürüyüşe çıkarız belkidünyada milyonlarcası var ben bu durumda obez insanları düşünüyorum.
evet tşk ederim canımmm
şuanda da yeşim çay demledim onu demlenmesini bekliyorummmmmmm.........................
zayıflamayacağızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yarın hızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zayıflayacağızzzzzzzzzzzzzzzzzz düzene gireceğizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
evet kendimi hemen toplamalıyım bugün miktar olarak biraz fazla yemiş olabilirim ama bu sadece bgünlük bişi belki bu hafta 400 gr 500 gr veririm ama önemli olan haftaya eksik girmek şu andan itibaren kendimi topluyorum ve yarına kaldığım yerden devam ediyorum yarın sabah mis gibi beyaz peynirli kepekli tost yapacağım öğleye mis gibi taze fasulye götüreceğim ve akşama da karnabahar yapacağım yürüyüşüme de gidip 2 saat yürüyeceğim bittibugün böyle oldu diye vücuduma saçma sapan davranmaya hakkım yok evet hazırım :13::13:
ara da yaptım 1 paket diyet bisküvi 1 çay bardağı süt ve 3 kuru kayısı yedim allahım ne oluyor bana sürekli açım ama yok yarından itibaren ipler elime geçecekSlm kızlar bugün çok acaip beslendim
sabah: ballı bademli nesfit 40 gr ve 100 gr süt
ara: 1 portakal
öğlen: 40 gr makarna sade 200 gr taze fasulye 50 gr yoğurt
şimdi geliyor saçmalıklar
ara: 1 elma 1 mandalina 50 gr yulaflı ekmek 1 çay kaşığı kadar tereyağ sürdüm (yeni yapmıştım dayanamadım) 3 kayısı 2 kuru incir 5-6 badem (güya ara öğün)
akşam: 50 gr yulaflı ekmek 50 gr köfte 1 domates 1 salatalık semizotu bir demet 3 incir 6-7 badem (ne gerek varsa) yürüyüş yarım saat sürdü eşimle o incirler yüzünden kavga ettiktamam kaçamak yapmamam gerekiyor ama ben yasaklı bişi mi yedim alt tarafı iki incir yedim yani neymiş de hedefime böyle ulaşamazmışım en son yediğim makarna yüzünden 2 hafta kilo verememişim her gün benim için yürüyüşe çıkıyormuş haklı olabilir ama bende insanım kendimden nefret ediyorum of çok kötüyüm yaa
ara: yapmayacağım
evet canım yapmayacağım başka bugün beni de diyetisyenim aradı canım yağsız tuzsuz yediğimi söyleyince o da kızdı benden habersiz bişi yapma listene uy deditamam canım sıkma canını arada sırada olur toparla kendini hemen hemen kısa vadede düşünme sakın yol uzun daha fazla kaçamak yoooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk
evet canım yapmayacağım başka bugün beni de diyetisyenim aradı canım yağsız tuzsuz yediğimi söyleyince o da kızdı benden habersiz bişi yapma listene uy dedi
merhaba diyetiko ve makbucuğum,
akşam yemeğimi yedim:
2 kepçe şehriyeli domates çorbası
2 yemek kaşığı makarna
2 dilim peynir
yağsız salata
bugün düzensiz saatlerde yedik makbuşla düzeni kaçırdık ama yarın düzene gireriz artık
inşallah cancazım inşallah iki gün kaldı basküle bu iki günde kısmayacağım ama menümün dışına da çıkmayacağım ve yürüyüşler mutlaka yapılacaken azından 61.9 da kalayım bi de 61.5 olursa harika olur bugünden sonra olur mu bilmem ama :26::26::26:
inşalah yaa asla menümün dışında bişi yemeyeceğim hatta yarını planladımgöreceksin zayıflayacaksın göreceksin canımm ama dikkat et canımmmm
inşalah yaa asla menümün dışında bişi yemeyeceğim hatta yarını planladım
sabah: 2 dilim kepekli ekmeğe beyaz peynirli tost
ara: 20 gr kuru üzüm
öğlen: 200 gr taze fasulye(kıymalı) 1 dilim kepekli ekmek
ara: 3 kuru kayısı 1 elma
akşam: 200 gr nohut yemeği etsiz 1 sb yoğurt +++1,5 saat yürüyüş
ara: 1 portakal 1 çb süt+++40 dk pilates
göreceksin canımmmmmmmm,
ya canım peki ben bu hafta nasıl olacak bilemiyorum o pastalar börekler nasıl eriyecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sende çıkma sakın menünün dışına şu yirmi üç nisan geçsin ben seni spora da motive edeceğim şimdi çok yoruluyorsun diye ellemiyorumoooooo süpermiş özendim canımmmmmmmmmmmmmmmmm