Senin arkadaşının geçinmeye gönlü yok.
Eskiden 'kocam artık beni begenmiyor' diye adama zıt gidiyormuş. Adam yeniden yaklaşmis ,şimdi de 'beni fiziğim için seviyor' diyor...
Evlendikten sonra değişen her insan eş için problemdir.
Misal, sevgiliyken,nisanliyken kişisel bakımı on numara olan adam evlenince 'simdi duş almam gerekir,bugün sevismeyelim' diyen birine evriliyorsa (KKda çok okudum bu cumleyi

)
Bu eş için sorundur. Ya da nisanliyken her buluşmaya sarma sarıp getiren, hamaratligiyla gözleri kamaştıran kadın evlenince hazır çorbadan - makarnadan şaşmayan birine evriliyorsa, bu da sorundur.
Sevgiliyken 'hele bir evlenelim, haftasonlari yan şehirlere kahvaltiya gideriz. Yıllık izinde arabayla çıkar koy koy tüm egeyi gezeriz' diyen adam evlenince zimbalanmis gibi koltuktan kalkmayan birine evrilmişse, bu da sorundur.
Çünkü nisanliyken,sevgiliyken vaat ettiğin bir şey var. İnsanlar bu vaadi goz önünde bulundurup ,mutlu olacağına inanip evleniyor. Sen buna zıt gidersen tabii ki evliliğinde sorun olabilir.
Konu sahibi de 3 senede 30 kilo almış. Az bir rakam değil. Ortak doğan çocuğu doğurmak gibi haklı bir sebebi de yok. Bekarken bakımlı,yediklerini dikkatliyken nasılsa evlendim-kocayi buldum diye salmış yani, dışarıdan bakınca. Adamın soğuması çok normal.
Ben de fit sevgilim evlenince göbek baglasa, bakımlı sevgilim evlenince duştan kaçar olsa , gezgin sevgilim evlenince ev kuşu olsa , hamarat sevgilim evlenince her şeyi benden beklese vs kendimi kandırılmış hisseder ve uyuz olurdum.
O yüzden arkadaşına hak veremeyeceğim. Madem kocası yeniden yakınlaşmis, keyfini çıkarsın işte. Bir de suratsizligiyla adamı kendinden yeniden uzaklastirmasin