Zan Altında Bırakılıyorum Ne Yapmalıyım?????

Eşin daha erken sonra konuşuruz demek yerine
Keşke yurt fiyatlarını araştırırız vs. deseymiş
Bi nevi böyle konuşmasına devam etmesini eşin sağlamış
Net olun bu sefer en azından

Canım benim tatilin kaç gün ki ? 1 hafta 2 hafta 3 hafta ???
8-9 ay yiğenle aynı evde yaşamaktan iyi mi ?

Ayrıca sen dişini gösterirsen kimse sürat asmaya da cesaret edemez pervane olur pervane

aynen bende erkek kardeşimin bizde kalmasını istememiştim
kurban olduğum askerde şuanda..eğer bu yeğen olayı bizde kalmayla sonuçlanırsa kardeşimi kabul etmediğime üzülürüm ve çok kızarım kendime
inanır mısın ben hiç istemiyorum gelmesini
çünkü eşim zaten sürekli şehirdışında
geldiğinde ise her zamanımız haftasonumuz dahi kıymete biniyor
ama o gelirse şimdi tüm odak noktası o olacak

yahu durumları nasıl müsait değil bu sadece bahane
aylık 10 bin tl den fazla alıyor türk parası ile
amaç başında biri olsun

ama burda eşiniz konuşuruz halledilir diyerek
açık kapı bırakıyor.sanki eşiniz istiyorda siz problem yapıyorsunuz.
karşı tarafta böyle bir algı oluşmuş.

Eşin daha erken sonra konuşuruz demek yerine
Keşke yurt fiyatlarını araştırırız vs. deseymiş
Bi nevi böyle konuşmasına devam etmesini eşin sağlamış
Net olun bu sefer en azından

yok zaten eşiim araştırırım dedi fiyatları ve yurt dersane imkanlarından bahsetti abisine
o hala yalandan işte nasıl olacak bilmem ne diyip duruyor
eşimin tamam abi bizde kalsın gerek yok öyle işlere demesini bekliyor

odak noktası olması normal yurtta kalsa bile tabiki ilgilenecek.
ama siz kardeşinizi kabul etmemişken şimdi yeğeni kabul ederseniz,
kardeşinize de ayıp olur.

Canım benim tatilin kaç gün ki ? 1 hafta 2 hafta 3 hafta ???
8-9 ay yiğenle aynı evde yaşamaktan iyi mi ?

Ayrıca sen dişini gösterirsen kimse sürat asmaya da cesaret edemez pervane olur pervane

oda doğru aslında istedikleri kadar assınlar surat
bende eşime suratımı asarım olur biter
gör bak anlayışsızlıkları bizi bu duruma getirdi derim

ama bu surat asmalarıyla da kalmaz ha söylim ben size
yıllar sonra bile önüme sunar benim kayınvalide

çok yaptı çünkü

hala evlenmeden önce yaşadığımız şeyleri söylenip duruyor

ama burda eşiniz konuşuruz halledilir diyerek
açık kapı bırakıyor.sanki eşiniz istiyorda siz problem yapıyorsunuz.
karşı tarafta böyle bir algı oluşmuş.
aynen işte zaten abisi benim için o ne diyecek acaba e kızında bi özel yaşantısı var falan demiş

Merhabalar kardesim de 18 yasinda yeri geliyor biz dayanamiyoruz ergen neticede , aksi nerde ne yapacagi bazen belli olmuyor bence kesinlikle kabul etmeyin ve cok net bir sekilde belirtin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
eşimde söylüyor ben höt desem durur belki ama seni kullanır kandırır diyor

Bak canım eşine söyle konuşucam ailenle toplandığımızda ama ondan sonra kimseden tek kelime duymuycam de
Ayrıca şimdi okudum kendi kardeşini istememişin yeğeni mi istiycen bunuda söylersin orda
Ayrıca yerim kv suratını hepsi öyle ısıtın ısıtıp sunarlar eski konuları sürat yapmadan sen yap bidaha ah yapar sana sürat

aynen canım valla konuşcam konusu açılacaktır yada açılmadan ben mi bu akşam konuşup söylesem daha etkili olur mu acaba???
ayrıca keşke sadece surat assa çekilirde laf insanın canını yakıyor ve izi geçmiyor bilirsiniz

Eşiinle hemen konuş aileye toplanınca
Laf sokarsa sende inceden inceden sok ?
Gelinler iyi olunca kazanmıyor bu devirde yaşasın kötülük

Eşiinle hemen konuş aileye toplanınca
Laf sokarsa sende inceden inceden sok ?
Gelinler iyi olunca kazanmıyor bu devirde yaşasın kötülük
valla insanı zorla kötü ediyorlar
kendi kötülüklerine alet edip bizide kötü yapıyorlar
olacağına varır herşey ama asla kabul etmicem

eşimde söylüyor ben höt desem durur belki ama seni kullanır kandırır diyor
Kandırır , kullanir , kendini acindirir ya da birgun bakarsiniz size benim
neyim oluyorsun da karisiyorsun deme curretini kendinde bulur. zor durum gercekten Allah kolaylik versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya kalsın ne var! demeyeceğim..
çünkü eve birşey alsanızda eşinizle konuşuyorsunuz. bir karar alırken bir yere gitmek kalmak vs yani aklımıza gelecek herşeyi içimize sinen istediğimiz bütçemiz ölçüsünde yapıyoruz.

böyle önemli birşeyde sorumluluğu ayrı bırakıyorum. içinize sinmeyen rahatsız olacağınız belki huzurunuz bozacağınız bir kararda bence gerçekten ne istiyorsanız öyle davranın.

yani sırf iyilik yapalım kötü olmayalım diye kendi rahat ve huzurunuzu bozmayın..başka türlü kötü olmaktan iyidir. hani belki korktuğunuz gibi olmaz herşey ama sırf birileri rahat edecek diye kendi rahatınızı bozmak çözüm değil..bir düzen var sonuçta..

gerçi çok uzak biri değil.abisinin oğlu. ama başka imkanları denesinler yurt vs.

artık herkes kendine bakamıyor. ama yine de siz bilirsiniz. belki içinize siner.. alışırsınız.. valla ne yalan söyleyim ben olsam kabul etmezdim. bu konuda iyilik yapıp denize atacak lüksüm halim yok.
aslında benzer bir durum ben annemle yaşarken oldu. teyzemin oğlu bizde kalacaktı.. ama o zaman başka bir durum. evli çift olunca öyle olmuyor. Kalsın falan dedik. ama içimizde rahat değildi.. sonra vazgeçtiler..ama biz de rahatladık. çünkü kolay birşey değil..

ayrıca abisi yurt için ek masraf diyormuş.. o kadarını da karşılasın sonuçta kendi çocuğu.. bulsun buluştursun kredi çeksin.. çocuk okuyunca çalışınca sana değil onlara faydası olacak..
siz 10 ay iyi olursunuz 1 gün kötü aklında o kalır.. hani herşey işi bitene kadar iyisinizdir..

bir de şu var onun yemesi içmesi, lüksleri... onlar biraz da sorumluluğu atmak istiyorlar.. hem bir evi olsun hem başında abisi olsun hem de kısabildikleri kadar kıssınlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…