- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi haydigelgidelim
-
eşim abisiyle konuştuğunda abisi yurt çok masraflı olacak ama napalım bakıcaz öyle de olmaz ama napalım herkesin özel hayatı var diyerek bizde de kalmasını istediğini yarım ağızla her defasında belirtiyor eşime ..eşimde daha erken abi konuşuruz halledilir diyip geçiştiriyor yüzyüze gelmeyi bekliyor eşim bunları söylerken abisi hala napcaz ortada kalacak şansını kaçıracak son hakkı b.k püsür diyip duruyor ya oofff sinirleriniyorum yine
ah kardeş çok kolay sahiden bunları onların yüzüne söylemek inan bana
ama sonrasında o tatilimizi nasıl suratlarıyla davranışlarıyla laf sokmalarıyla burnumuzdan getirecekler çok iyi bilirim
üstelik çok hassas biriyim ve çok alınganım
Bence olmaz.
Kardeşim üniversiteye başlayacak. bizim yaşadığımız şehri kazanma durumu vardı. eşim "kardeşin bizde kalabilir" dedi. ben asla olmaz dedim kendi erkek kardeşim olmasına rağmen.
19 yaşında erkek çocukla siz aynı evde nasıl olur bütün gün...
rahat kıyafet giyemezsiniz, rahat hareket edemezsiniz.
evin 1 odasını ona vermek gerekir.
bi de ihtiyaçları olur, bakalım parasını yetiştirebilecek mi? sizden de harçlık isterse?
bence babası onu yurda yerleştirsin. siz cep harçlığını elinizden geldiğince verin, haftasonları falan arada gelip kalsın çamaşırını vs. yıkarsınız bi ev yemeği yer. onun dışında sürekli olmaz.
ne 10 günü kuzum 10 ay 1 yıl yani
bilmiyorum ya söylesem nelerle karşılaşacağımı çok iyi biliyorum ama ooof
yahu durumları nasıl müsait değil bu sadece bahanelaf sokarlarsa soksunlar,
başkalarına göre hareket edeceksek yandık,
siz cevabınızı da vermişsinizbu ısrar niye.
hadi olmadı tekrar mı dersane için yanınıza gelecek.
bence en güzeli madem durumları yok,kayınvalidenler yardım etsin
yurda versinler.istemediniz diye de surat asarlarsa çok ayıp.
önce kendinizi düşünün.
eşim abisiyle konuştuğunda abisi yurt çok masraflı olacak ama napalım bakıcaz öyle de olmaz ama napalım herkesin özel hayatı var diyerek bizde de kalmasını istediğini yarım ağızla her defasında belirtiyor eşime ..eşimde daha erken abi konuşuruz halledilir diyip geçiştiriyor yüzyüze gelmeyi bekliyor eşim bunları söylerken abisi hala napcaz ortada kalacak şansını kaçıracak son hakkı b.k püsür diyip duruyor ya oofff sinirleriniyorum yine
Eşin daha erken sonra konuşuruz demek yerine
Keşke yurt fiyatlarını araştırırız vs. deseymiş
Bi nevi böyle konuşmasına devam etmesini eşin sağlamış
Net olun bu sefer en azından
aynen bende erkek kardeşimin bizde kalmasını istememiştim
kurban olduğum askerde şuanda..eğer bu yeğen olayı bizde kalmayla sonuçlanırsa kardeşimi kabul etmediğime üzülürüm ve çok kızarım kendime
inanır mısın ben hiç istemiyorum gelmesini
çünkü eşim zaten sürekli şehirdışında
geldiğinde ise her zamanımız haftasonumuz dahi kıymete biniyor
ama o gelirse şimdi tüm odak noktası o olacak
Canım benim tatilin kaç gün ki ? 1 hafta 2 hafta 3 hafta ???
8-9 ay yiğenle aynı evde yaşamaktan iyi mi ?
Ayrıca sen dişini gösterirsen kimse sürat asmaya da cesaret edemez pervane olur pervane
aynen işte zaten abisi benim için o ne diyecek acaba e kızında bi özel yaşantısı var falan demişama burda eşiniz konuşuruz halledilir diyerek
açık kapı bırakıyor.sanki eşiniz istiyorda siz problem yapıyorsunuz.
karşı tarafta böyle bir algı oluşmuş.
haa aynen canım oda en az 10 gün yani düşüneşinin evde olmadığı süreler en az on günmüş ya onu demek istedim
eşimde söylüyor ben höt desem durur belki ama seni kullanır kandırır diyorMerhabalar kardesim de 18 yasinda yeri geliyor biz dayanamiyoruz ergen neticede , aksi nerde ne yapacagi bazen belli olmuyor bence kesinlikle kabul etmeyin ve cok net bir sekilde belirtin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oda doğru aslında istedikleri kadar assınlar surat
bende eşime suratımı asarım olur biter
gör bak anlayışsızlıkları bizi bu duruma getirdi derim
ama bu surat asmalarıyla da kalmaz ha söylim ben size
yıllar sonra bile önüme sunar benim kayınvalide
çok yaptı çünkü
hala evlenmeden önce yaşadığımız şeyleri söylenip duruyor
odak noktası olması normal yurtta kalsa bile tabiki ilgilenecek.
ama siz kardeşinizi kabul etmemişken şimdi yeğeni kabul ederseniz,
kardeşinize de ayıp olur.
Bak canım eşine söyle konuşucam ailenle toplandığımızda ama ondan sonra kimseden tek kelime duymuycam de
Ayrıca şimdi okudum kendi kardeşini istememişin yeğeni mi istiycen bunuda söylersin orda
Ayrıca yerim kv suratını hepsi öyle ısıtın ısıtıp sunarlar eski konuları sürat yapmadan sen yap bidaha ah yapar sana sürat
aynen canım valla konuşcam konusu açılacaktır yada açılmadan ben mi bu akşam konuşup söylesem daha etkili olur mu acaba???
ayrıca keşke sadece surat assa çekilirde laf insanın canını yakıyor ve izi geçmiyor bilirsiniz
valla insanı zorla kötü ediyorlarEşiinle hemen konuş aileye toplanınca
Laf sokarsa sende inceden inceden sok ?
Gelinler iyi olunca kazanmıyor bu devirde yaşasın kötülük
Kandırır , kullanir , kendini acindirir ya da birgun bakarsiniz size benimeşimde söylüyor ben höt desem durur belki ama seni kullanır kandırır diyor
Kızlar merhaba, benim bi çok sıkıntım var ama şuanda en çok rahatsız eden durum eşimin abisinin oğlu..
yani yeğeni..
yurt dışında yaşıyorlar..
eşimin ailesi başka biz başka bi ilde yaşıyoruz..
yurt dışındaki abisi oğlunu dershaneye yollamak istiyor fakat bir tek bizim olduğumuz ilde yabancı öğrenci kursları var..
eğer bu kurslara gidip üniversiteye girmez ise yurt dışındaki vize süreci elinden alınacak..
onlarda bunu değerlendirip biran evvel bu kurstan faydalanmasını sağlamaya çalışıyorlar ..
bizim olduğumuz ilde kalacak başka yeri yok..
kursun anlaşmalı olduğu yurtlar varmış eşim konuştu
kursun müdürü de yurtta kalmasını öngörmüş yeğeninin durumunu anlatınca
ama abisi ben hem dershane hem de yurt masraflarının altından kalkamam diyip duruyor
bizde daha 1,5 yıllık evliyiz
çocuk düşünüyoruz ve özel yaşantımız oluyor olacakta
bizde kalmasını dolaylı yollardan bahsediyor aslında ama yarım ağızla da herkesin özel yaşamı var deyipte bizi düşünüyor gibi davranıyor
üstelik kalacağı süreç öyle 2-3 ay değil ki, 9-10 ay ..
haftada 3 gün dershane olacak ya geri kalan günler??
eşim sürekli şehir dışına gidiyor işi için
ben kendimle ve eşimle ilgilenmekte zorlanırken 18-19 yaşındaki bi oğlanla da nasıl uğraşayım
beni ayakta uyutur eşimden korkar ama eşim olmadığında benim merhametimi kullanıp başına buyruk davranabilecek bi çocuk her ergen gibi
üstelik derslere bağlı bi çocuk değil, gece oturur gündüz uyur..
ben düzeni düzenli yaşamı severim bana göre değil
herşeyi geçtim bu büyük bir sorumluluk ...başına bi iş gelse ne cevap vericez??
ben kayınvalideme de söylemiştim, ben bu sorumluluğu alamam bende isterim bizde kalmasını ama ben bu sorumluluğu kaldıramam dedim
15 gün sonra abisi yurtdışından gelecek
ailelerimizin olduğu yere gidecek bizde gidicez..
orda konuşulacakmış durum
ne yapayım ne diyeyim bilemedim bana akıl verin nolur((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?