Zan Altında Bırakılıyorum Ne Yapmalıyım?????

işte bir araya gelip konuluşacak 2 hafta sonra
ve eşim benimde müdahil olmamı istiyor ben istemiyorum

yada açık açık söylesem mi
ben bu sorumluluğu alamam kimi zaman amcası ş.dışında olacak ben ilgilenemeyebilirim diye

Yurtta kalması bi derece anlasılabilir, vefa borcu da varmış ama aynı evde olmaz ya. Kuzenlerim bile 3 gün bende kalıyor da inanın evin bütün düzeni değişiyor.

bana yük olmasında naparsa yapsın ..
iyi niyetle davrandık yeteri kadar diyorum ..
tabiki sizin bileceğiniz iş ..
10 ay nasıl geçer bilemiyorum ..
yuuookk ben kimseyi aynı şehirde istemem
o nedenle ailelerimizin olduğu yerden uzaktayız
eşim kendi bile diyor içlerinde olsak aynı yerde olsak bizim huzurumuz olmaz die

Yurtta kalması bi derece anlasılabilir, vefa borcu da varmış ama aynı evde olmaz ya. Kuzenlerim bile 3 gün bende kalıyor da inanın evin bütün düzeni değişiyor.
aynen ya, bi dönem erkek kardeşim için eşim buraya gelsin bizimle kalsın ona iş öğreteyim dedi
ona iş sağlarım dedi de kabul etmedim bunu mu kabul edicem sankii aslaaa
ama işte her durumda ailesine kötü olucam nasılsa dimi
öyle yada böyle istemediğimi söyleyeyim

sanırım bende abul etmezdim 18-19 yaşındaki bi genç sonuçta çok büyük bi sorumluluk ki sende yeni evli genç bi bayansın..arkadaşın yiğeni vardı kız...bi dönem arkadaşta kalmıştı halasını uyutup bi gençle kaçmıştı....herşey halanın üstüne kalmıştı bi kıza sahip çıkamadı vs....

al işte bak büyük sorumluluk yani
eşimin abisi de inanılmaz pimpiriktir
gece bu çocuk dışarı çıksa kavgaya bulaşsa eşim burda olmasa al başına belayı
sahip çıkamadınız olur valla

ay bid eşin şehir dışına çıkıyorsa sık sık hiç kabul etme

Bi koca aile ortamında sende fikrini söyle diosa (fikrini bilerek ) onda senle hemfikirdir
Eşinden ıstemıo ailesi zamanında yapılan desteği kafasına kaltıysa vefa cebelleşmesine girmiş ama o da istemîorumla belli
Sen söyle müdahil ol Dio hiç kaçırma bu fırsatı
Sen yeni evliyîz amcasıda şehir dışında oluo bazen ben bu sorunluluğu alamam dersen bu konuda orda biter

Net bi şekilde istemediğini söyle
Ben öz yeğenimi düşünüyorum da yok yahu ergen insanla öz anne baş edemiyo ben ne yaparım
Düzenini bozduğuna değmez
Siz olmasanız ne olacaktı yurtta kalacaktı, yine kalsın

ah kardeş çok kolay sahiden bunları onların yüzüne söylemek inan bana
ama sonrasında o tatilimizi nasıl suratlarıyla davranışlarıyla laf sokmalarıyla burnumuzdan getirecekler çok iyi bilirim
üstelik çok hassas biriyim ve çok alınganım

çıkıyor canım bak bayram tatili yeni bitti haftabaşı 10 günlüğüne gidiyor yine

ongün az bi sürede değil hani bir iki gün olsa anlarım...eşine söyle sen yoksun kaldıramam ben bu sorumluluğu ...iki hafta sonra açık açık sende söyleyebilirsin kayınvalidenlere

bence tavrını belli et...
kabul etmek zorunda değilsin..
18-19 yaşındaki çocuğunda sizde kalması zaten saçma...

eşim abisiyle konuştuğunda abisi yurt çok masraflı olacak ama napalım bakıcaz öyle de olmaz ama napalım herkesin özel hayatı var diyerek bizde de kalmasını istediğini yarım ağızla her defasında belirtiyor eşime ..eşimde daha erken abi konuşuruz halledilir diyip geçiştiriyor yüzyüze gelmeyi bekliyor eşim bunları söylerken abisi hala napcaz ortada kalacak şansını kaçıracak son hakkı b.k püsür diyip duruyor ya oofff sinirleriniyorum yine

ongün az bi sürede değil hani bir iki gün olsa anlarım...eşine söyle sen yoksun kaldıramam ben bu sorumluluğu ...iki hafta sonra açık açık sende söyleyebilirsin kayınvalidenlere
ne 10 günü kuzum 10 ay 1 yıl yani
bilmiyorum ya söylesem nelerle karşılaşacağımı çok iyi biliyorum ama ooof

Bence olmaz.
Kardeşim üniversiteye başlayacak. bizim yaşadığımız şehri kazanma durumu vardı. eşim "kardeşin bizde kalabilir" dedi. ben asla olmaz dedim kendi erkek kardeşim olmasına rağmen.
19 yaşında erkek çocukla siz aynı evde nasıl olur bütün gün...
rahat kıyafet giyemezsiniz, rahat hareket edemezsiniz.
evin 1 odasını ona vermek gerekir.
bi de ihtiyaçları olur, bakalım parasını yetiştirebilecek mi? sizden de harçlık isterse?
bence babası onu yurda yerleştirsin. siz cep harçlığını elinizden geldiğince verin, haftasonları falan arada gelip kalsın çamaşırını vs. yıkarsınız bi ev yemeği yer. onun dışında sürekli olmaz.

bence tavrını belli et...
kabul etmek zorunda değilsin..
18-19 yaşındaki çocuğunda sizde kalması zaten saçma...
ben eşime söyleyeceğimi söyledim oda benim gibi düşünüyor ama işte abisi gibi davranıyor yarım ağızla bizde de kalmasını istediğini belirtiyor gibi güvenemiyorum kimseye

laf sokarlarsa soksunlar,
başkalarına göre hareket edeceksek yandık,
siz cevabınızı da vermişsinizbu ısrar niye.
hadi olmadı tekrar mı dersane için yanınıza gelecek.
bence en güzeli madem durumları yok,kayınvalidenler yardım etsin
yurda versinler.istemediniz diye de surat asarlarsa çok ayıp.
önce kendinizi düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…