- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi haydigelgidelim
-
işte masrafı çok oluyor hem dershane hem yurt ondan istemiyorlar
Arkadaşım ev senin düzen senin kv melek değil şeytan olsa soramaz
Çok meraklıysa o versin parasını ev tutsun yada yurdun parasını versin
Açık açık söliceksin yeni evliyîz uzun uzuna misafir olmaz die bitti dert edicek bişey yok
aynen bende sonbahar sezonunda işe girebilirim
dediğim gibi eşimle ve kendimle zr uğaşıyorum
sağlığımda yerinde değil
üstelik 30 yaşındayım ve artık kendi bebeğimiz olsun istiyoruz
özel zamalarımız olacak
yurtta bile kalsa eşim ona odaklanacak
biz plan yapamicaz
hep ona yönelik olacak planlarımız
oofff
Yurt parası ne kadarki esinizin madem minnet borcu var ona destek olsun cocuk yurtta kalsın.
Bu ne çirkin bir benzetmedir? Şok oldum doğrusu.
yuuookk ben kimseyi aynı şehirde istemembana yük olmasında naparsa yapsın ..
iyi niyetle davrandık yeteri kadar diyorum ..
tabiki sizin bileceğiniz iş ..
10 ay nasıl geçer bilemiyorum ..
aynen ya, bi dönem erkek kardeşim için eşim buraya gelsin bizimle kalsın ona iş öğreteyim dediYurtta kalması bi derece anlasılabilir, vefa borcu da varmış ama aynı evde olmaz ya. Kuzenlerim bile 3 gün bende kalıyor da inanın evin bütün düzeni değişiyor.
al işte bak büyük sorumluluk yanisanırım bende abul etmezdim 18-19 yaşındaki bi genç sonuçta çok büyük bi sorumluluk ki sende yeni evli genç bi bayansın..arkadaşın yiğeni vardı kız...bi dönem arkadaşta kalmıştı halasını uyutup bi gençle kaçmıştı....herşey halanın üstüne kalmıştı bi kıza sahip çıkamadı vs....
işte bir araya gelip konuluşacak 2 hafta sonra
ve eşim benimde müdahil olmamı istiyor ben istemiyorum
yada açık açık söylesem mi
ben bu sorumluluğu alamam kimi zaman amcası ş.dışında olacak ben ilgilenemeyebilirim diye
işte bir araya gelip konuluşacak 2 hafta sonra
ve eşim benimde müdahil olmamı istiyor ben istemiyorum
yada açık açık söylesem mi
ben bu sorumluluğu alamam kimi zaman amcası ş.dışında olacak ben ilgilenemeyebilirim diye
çıkıyor canım bak bayram tatili yeni bitti haftabaşı 10 günlüğüne gidiyor yineay bid eşin şehir dışına çıkıyorsa sık sık hiç kabul etme
Bi koca aile ortamında sende fikrini söyle diosa (fikrini bilerek ) onda senle hemfikirdir
Eşinden ıstemıo ailesi zamanında yapılan desteği kafasına kaltıysa vefa cebelleşmesine girmiş ama o da istemîorumla belli
Sen söyle müdahil ol Dio hiç kaçırma bu fırsatı
Sen yeni evliyîz amcasıda şehir dışında oluo bazen ben bu sorunluluğu alamam dersen bu konuda orda biter
çıkıyor canım bak bayram tatili yeni bitti haftabaşı 10 günlüğüne gidiyor yine
eşim abisiyle konuştuğunda abisi yurt çok masraflı olacak ama napalım bakıcaz öyle de olmaz ama napalım herkesin özel hayatı var diyerek bizde de kalmasını istediğini yarım ağızla her defasında belirtiyor eşime ..eşimde daha erken abi konuşuruz halledilir diyip geçiştiriyor yüzyüze gelmeyi bekliyor eşim bunları söylerken abisi hala napcaz ortada kalacak şansını kaçıracak son hakkı b.k püsür diyip duruyor ya oofff sinirleriniyorum yineNet bi şekilde istemediğini söyle
Ben öz yeğenimi düşünüyorum da yok yahu ergen insanla öz anne baş edemiyo ben ne yaparım
Düzenini bozduğuna değmez
Siz olmasanız ne olacaktı yurtta kalacaktı, yine kalsın
ne 10 günü kuzum 10 ay 1 yıl yaniongün az bi sürede değil hani bir iki gün olsa anlarım...eşine söyle sen yoksun kaldıramam ben bu sorumluluğu ...iki hafta sonra açık açık sende söyleyebilirsin kayınvalidenlere
ben eşime söyleyeceğimi söyledim oda benim gibi düşünüyor ama işte abisi gibi davranıyor yarım ağızla bizde de kalmasını istediğini belirtiyor gibi güvenemiyorum kimseyebence tavrını belli et...
kabul etmek zorunda değilsin..
18-19 yaşındaki çocuğunda sizde kalması zaten saçma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?