Zan Altında Bırakılıyorum Ne Yapmalıyım?????

Aile çok konuşuo die nie susuyorsun?
Kaynanana nie anlatıyorsun?
Orası senin evin ilgilenicek olan sensin
Yeni evliyîz kalamaz dieceksin olcak bitçek

ev senin evin doğru ya da yanlış ama kalamaz dediğinde hiç kimse kalamaz,
ne minnet borcu var eşinizin zamanında abisinde mi kalmış;?

kesinlikle kabul etmemelisin minik bebekte olsa ergen bir genç te olsa imkanı yok ne demek canım...ne münasebet..o zaman gelir ev tutar başında dururlar 9-10 ay..

Kesinlikle kabul etme bence siz yeni evliymissiniz birde bebek dusunuyormussunuz hamile kalsan ona mi hizmet ediceksin birde? Ben olsam kizda olsa erkekde olsa onsekiz yasinda da olsa dokuz yasindada olsa kesinlikle kabul etmezdim. Degil dokuz ay bir hafta bile cok. Hicde sevmem oyle kalmali seyleri :))) bosver yaa sanane minnet borcundan senin mi minnet borcun direk istemedigini soyle gitsin.

Aile çok konuşuo die nie susuyorsun?
Kaynanana nie anlatıyorsun?
Orası senin evin ilgilenicek olan sensin
Yeni evliyîz kalamaz dieceksin olcak bitçek
kayınvalidem bana soruyor birde öyle bi güzellikle melek gibi soruyor ki
fikrini ister istemez söylemekzorunda kalıyorsun

kesinlikle kabul etmemelisin minik bebekte olsa ergen bir genç te olsa imkanı yok ne demek canım...ne münasebet..o zaman gelir ev tutar başında dururlar 9-10 ay..
aynen yani
valla yakınımda ne ailemden nede onun ailesnden birileri istemiyorum

bende hiç sevmem abartılı kalma işleride falan
evet ya bugünn akşam yine açılacaktır konu söylicem kesin

bana kalirsa fikrini esinle paylas o soylesin...sen yengesisin..adin kotu olmasin arada...hani dedigin gibi duzenli biri olsa diycem ama..esin gidiyormus is icin maden.. 18-19 yasindaki biriyle evde yanliz kalacaksin..vallahi neler duyuyoruz su hayatta olmayan sey yok..bu devirde dede torununu taciz ediyor kimseye guven olmaz...zaten kayinvaliden utanmadan boyle birseyi sana nasil soruyor anlamak mumkun degil...
en normali yurda versinler...bir kac ayda muma donuyor mu donmuyor mu kendiniz gorun...

ayrica ne gerek var kendi evinde bu kadar daralmaya.?? gerek yok bence..

ya bizim hayatımıza dair planlarımız olmasa bi müddet sabredilir ama bana göre değil yani
ne durumumuz müsait ne benim sağlığım
ne de planlarımız

Üstünde hakkı vardır, oğluna kol kanat gerer haftasonu ilgilenir ama kazık kadar adamın 10 ay ne işi var orda Allah aşkına.

Benim kayınbiraderi de bir ara yanıma göndermeye calıstılar, büyüksehirde dersaneye gitmesi kolay olurmuş, abisi de tepesinde olurmuş, ben de kibarca böyle bir sorumluluğu alamayacağımı, kücük sehirdeki butik dersanelerin daha faydalı olduğunu söyledim. Kabul etmedim.

Herşeyi bırakın, calısan bir kadın olarak kendi arkamı zor topluyorum, kendi kardeşime bile tahammül edemem

kayınvalidem bana soruyor birde öyle bi güzellikle melek gibi soruyor ki
fikrini ister istemez söylemekzorunda kalıyorsun

Arkadaşım ev senin düzen senin kv melek değil şeytan olsa soramaz
Çok meraklıysa o versin parasını ev tutsun yada yurdun parasını versin
Açık açık söliceksin yeni evliyîz uzun uzuna misafir olmaz die bitti dert edicek bişey yok

aynen bende sonbahar sezonunda işe girebilirim
dediğim gibi eşimle ve kendimle zr uğaşıyorum
sağlığımda yerinde değil
üstelik 30 yaşındayım ve artık kendi bebeğimiz olsun istiyoruz
özel zamalarımız olacak

yurtta bile kalsa eşim ona odaklanacak
biz plan yapamicaz
hep ona yönelik olacak planlarımız
oofff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…