- Konu Sahibi haydigelgidelim
-
kayınvalidem bana soruyor birde öyle bi güzellikle melek gibi soruyor kiAile çok konuşuo die nie susuyorsun?
Kaynanana nie anlatıyorsun?
Orası senin evin ilgilenicek olan sensin
Yeni evliyîz kalamaz dieceksin olcak bitçek
vaktiyle zaman zaman destek olmuş bunaev senin evin doğru ya da yanlış ama kalamaz dediğinde hiç kimse kalamaz,
ne minnet borcu var eşinizin zamanında abisinde mi kalmış;?
aynen yanikesinlikle kabul etmemelisin minik bebekte olsa ergen bir genç te olsa imkanı yok ne demek canım...ne münasebet..o zaman gelir ev tutar başında dururlar 9-10 ay..
bende hiç sevmem abartılı kalma işleride falanKesinlikle kabul etme bence siz yeni evliymissiniz birde bebek dusunuyormussunuz hamile kalsan ona mi hizmet ediceksin birde? Ben olsam kizda olsa erkekde olsa onsekiz yasinda da olsa dokuz yasindada olsa kesinlikle kabul etmezdim. Degil dokuz ay bir hafta bile cok. Hicde sevmem oyle kalmali seyleri :))) bosver yaa sanane minnet borcundan senin mi minnet borcun direk istemedigini soyle gitsin.
aynen yani
valla yakınımda ne ailemden nede onun ailesnden birileri istemiyorum
Bu ne çirkin bir benzetmedir? Şok oldum doğrusu.bu durumda olsam eşime bizde kalamaz derdim . nokta. (aşkı memnu yu izlemiş miydiniz)
olay sende inceden inceye kocanı işle ki o da evde bir başkasını istemesin anladın sen onu
bende hiç sevmem abartılı kalma işleride falan
evet ya bugünn akşam yine açılacaktır konu söylicem kesin
valla strese girmemek mümkün değilSoyle tabii kendini bunu dusunerek strese sokmana dahi degmez. :))
bana kalirsa fikrini esinle paylas o soylesin...sen yengesisin..adin kotu olmasin arada...hani dedigin gibi duzenli biri olsa diycem ama..esin gidiyormus is icin maden.. 18-19 yasindaki biriyle evde yanliz kalacaksin..vallahi neler duyuyoruz su hayatta olmayan sey yok..bu devirde dede torununu taciz ediyor kimseye guven olmaz...zaten kayinvaliden utanmadan boyle birseyi sana nasil soruyor anlamak mumkun degil...
en normali yurda versinler...bir kac ayda muma donuyor mu donmuyor mu kendiniz gorun...
ayrica ne gerek var kendi evinde bu kadar daralmaya.?? gerek yok bence..
işte masrafı çok oluyor hem dershane hem yurt ondan istemiyorlaryani 1 yıl sizde kalacağına yurt ev falan bulsunlar cnm ..
kayınvalidem bana soruyor birde öyle bi güzellikle melek gibi soruyor ki
fikrini ister istemez söylemekzorunda kalıyorsun
aynen bende sonbahar sezonunda işe girebilirimÜstünde hakkı vardır, oğluna kol kanat gerer haftasonu ilgilenir ama kazık kadar adamın 10 ay ne işi var orda Allah aşkına.
Benim kayınbiraderi de bir ara yanıma göndermeye calıstılar, büyüksehirde dersaneye gitmesi kolay olurmuş, abisi de tepesinde olurmuş, ben de kibarca böyle bir sorumluluğu alamayacağımı, kücük sehirdeki butik dersanelerin daha faydalı olduğunu söyledim. Kabul etmedim.
Herşeyi bırakın, calısan bir kadın olarak kendi arkamı zor topluyorum, kendi kardeşime bile tahammül edemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?