- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.803
- 248
- Konu Sahibi haydigelgidelim
-
konuyu açamadımeşinizle diyaloğunuz nasıl bilmiyorum, siz konuyu açarsanız alınır mı bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz, konuyu direk açmak yerine ordan burdan getirerek çaktırmadan açabilirsiniz, ama tabi eşinizi siz tanıyorsunuz,biz ne kadar söylesek boş farklı tepki verebilir bu konuda siz daha iyi biliyorsunuz :)
yok onlar öyle şeylere takılmazlareşin zaten il dışına gidiyorsa
sen genç çocukla evde tek başınıza ne yapacaksın ki
bunu hiç düşünmüş mü eşin
eşinizden niçin bu kadar çekiniosunuz ki...?
rahat olun
kesinlikle konuşmalı, net olmalısınız
bu fikrin bile sizi çok gerdiğini anlatmalısınız..
üstelik diğerleriyle konuşulurken sakın karışmayın derim, eşinizin söledikleri unutulur sizinki asla...
ii şanslar dilerim
unutmayın eşiniz o sizin paylaşmalısınız geç olmadan!
aynen bende acayip sinirleniyorumbende bu tür saçma ailevi meseleler ve saçma istekler olunca hemen soğukkanlılığımı yitirip sinirleniyordum başlarda çok iyi sonuçlarda aldım..
eşimde alıştı bende daha ılımlı bir şekilde ama çok açık bi şekilde konuşuyorum şimdi şimdi daha çok dinliyor ve bana karşı daha duyarlı
naap biliyormusun açık ol
normal bir konuda nasıl konuşuyorsanız öyle rahatça konuş
herkes kendi evinin müdürüdür sen bu evde sözsahibisin hatta ilk sana sorulmalıdır.
yumuşakbir tarzda ama açıkça düşüncelerini söyle.
mutlaka söyle geç kalmış olma
en büyük korkum o zaten sorumluluk almakSorumluluk almak sıkıntı. Zaptetmek zor olur sizin için.
Yurt masrafına yardımcı olabilirsiniz ama.
aah aah öyle durumlarda var tabiErgen bir erkeğin bazı dürtüleri fazlaca yaşayacağı kesin:18:
Yanlış anlamayın belki eşinizin yeğeni böyle duygulara kapılmayacak kapılsa da belli etmeyecek bir çocuktur ama daha 1.5 yıllık evlilik, evde yalnız kalma gibi olgular varken zor, çok zor
Kız yeğen dahi olsa bu kadar uzun süreli bir sorumluluğu almanız için henüz çok erken
Eşiniz bunları nasıl düşünememiş hayret:26:
Sakin kabul etme!! Boyle durumlarda evliliklerde cok kavga oluyor cok! Bizzat kendim sahit oldum ayrilma derecesine gelenleri. Birde kendin diyorsun sorumsuz, dersine onem vermiyen birisi diye. Yalniz anlamadigim eger yurtdisinda yasiyorsa hangi ulkede yasiyor bilmiyorum ama devlet yardim yapiyor. Mesela ben hollandada kaliyorum eger turkiyede 1 seneligine okuyacak olsam bunu devlet karsiliyor ve yardim yapiyor her ay.
Yeni evlilik bi yana, yıllardır da evli olsanız çalışmayan bi bayanın yanında kendi erkek kardeşi dışında kmse kalmamalı.. Taviz vermeyin eşinizle net bi şekilde konuşun yoksa iyiyken kötü olursunuz eşinizle de ailesiyle de...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet evet bende aynısını düşünüyorumEşiniz tepki versin ama, sz yok dersenz aile ortamında adınız direk bak bak gelin değil mi olur.. Gerisi tanıdık hikaye.. Eşiniz olmaz desin bu çok önemli..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok elitim ile hepi topu toplasan 3-4 kez yanyana gelmişimdirBisey sorucam eltinizle aranız nasıl? Yani kadin kadının halinden anlar deyip acaba onami aciklasaniz. Yani tabiki kişinin oğlu olduğunu unutmadan. Ya iste aslinda oglan yurtta kalsa hem kendi kendine cabalamayi ogrense, sonucta askere gidicek edicek biraz alissin falan gibilerinden.
Anladığım kadarıyla eşiniz kalmasını istemiyor ama ailesine ve abisine söyleyemiyor ve söyleyecek gibi de görünmüyor. Kalmasını istemiyorsanız mecbur siz söyleyeceksiniz, bırakın lafını etsinler, insanlar laf etmesin diye 10 ay sıkıntı çekecek değilsiniz. Kardeşinizi istememeniz de bahanesi olsun. Kardeşim alınır kendimi affedemem deyin ve kararınızdan dönmeyin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok ben zaten kayınvalideme söylemiştim böyle sorumluluk alamam diyeBence kaynanla anlas ben kendi kardesi getirmedim istemiyorum de. Toplulukta hayir diyemezsin diye ortak konusulsun denmis katakulliye gelme bacim israrla hayir de kocana simdiden bilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?