Yüzsüz Eş Ailesi

ne güzel düşünceniz

biz 10 yıl oluyor kavga ettiğimizi hissettiklerinde, acaba ne düşünüyolar, araftayım
İçten içe seviniyorlardır ne düşünecekler ki başka fesatlar
Bi model yükseltmek için sattı dediler bi borcu vardı sattı dediler. Neden sattıysa sattı bana mı güvendi

Evet zaten hiç susmadım hep bağırıp çağırdım ama değişen bişey olmadı yine susup oturmıcam bu sefer daha da sert konuşucam ama hiçbir şey değişmiyor. Hadi bu sefer geçti birkaç hafta sonra tekrar arıcaklar istemediğimi ve sorun yaşadığımızı bildikleri halde arıyor abisi daha ne yapabilirim ki ben bıktım konuşucam yine suçlu ben olucam

Ay nerden düştük böyle insanların içine sevgi aşk için falan asla değmez akıl sağlığını bozmaya ya
Ben salak gibiymisim Ankara da yaşıyorum kendi ailemde böyle şeyler görmediğim için aaa evet eşimin ailesi bana uygun değil işte iki ayda bir gider gelirim bana ne zararlari olacak diye düşünerek girdim işin içine keşke Kadınlar kulübünu o zaman kesfetseymisim deli cikacaktim en son yüzüm uyuşuyordu

Vignette canını sıkmaya değmez inan hepsi geçiyor. Yalnız değilsin emin ol.
Ülkemizde 1 kişiyle evleniyorsun, promosyon gibi peşine seksen tane filan veriyolar. Mevzu 'araba' filan değil aslında anlıyorsun zamanla.

Valla ben de aynı şeyi düşünerek evlendim. Etliye sütlüye de karışmadılar zaten evlendikten sonra da öyle olur diye düşündüm. Evlendikten sonra çocukları kıymete bindi zırt pırt arıyolar ama bişey istemek için

Peki ben şimdi nasıl bir yol izlemeliyim yarın götürecek köye abisini. Direkt resti çekip istemiyorum götürmeni gidiceksen de orda kal mı diyim yoksa hiç ses etmiyim bişey olmamış gibi mi davranıyım

İçten içe seviniyorlardır ne düşünecekler ki başka fesatlar

Bi model yükseltmek için sattı dediler bi borcu vardı sattı dediler. Neden sattıysa sattı bana mı güvendi

gerçeği asla bilmeyeceksin, bilmek de istemeyeceksin. Herkes işine geldiği şekilde açıklama yapacak.
Kardeşi ona yamuk yapsa bile bunu sana söylemek istemeyecektir.
Haklı çıkman zoruna gidebilir. Tecrübelerim üzerinden yazıyorum.
Kardeşini muhatap alıp da konuşmayı düşünüyorsan da iyi düşün. Eşin istese kendisi konuşur çünkü.

Adamın işten çıkarılmayacağını bilse konu sahibi patrona şikayet etmeli aslında
Belli bir yerden sonra patronun tepesi atıyor böyle durumlarda
Aynı şekilde bir akrabamız vardı patron çok fazla olmamak kaydıyla kullanabilirsin demiş o arabayla köye gittiği ortaya çıkınca işten çıkarıldı.

Bu konuda abi beleş arabanın keyfine varmış vazgeçmiyor, konu sahibinin eşininde bunu görmek işine gelmiyor.

Abisiyle konuşsam ve her şeyin düzeleceğine inansam konuşurum ama yok. Anlayışsız birisi zaten benim istemediğimi ve bu yüzden problem yaşadığımızı bildiği halde utanmadan sıkılmadan hala beni götür diyebilecek birini karşıma alıp ne konuşucam ki? Ufak çaplı cinnetleri çok geçirdim bu konuyla ilgili ama işe yaramadı bir de büyük çaplı cinnet geçirmek gerekiyor sanırım.
Valla patrona şikayet ederim de gidip söyler senin eşin söyledi diye bence. Patronluk bişey de yok aslında tatile giderken bile arabayı verdi bize patron rahatsız olmuyor gerçekten umrunda değil. Mesele araba da değil burda mesele emrivaki yapılıp bizim zamanımızdan çalınması. Ben ona ayak uydurmak zorunda değilim

Valla ben bunu söyledim. Senin ailen sana değer vermek için benim gelmemi bekliyormuş dedim. Ne güzel işte çocuklarını sevmeye başladılar sayende diye dalga geçti benle
Zevk için dövülecekler listesinde yerini aldı tebrik ederim. Ne yap et elinde tut beni, ben olmasam yüzüne tükürecek yok deyin siz de.

Normalde sirket arabasinda km hesabi yapilir. Esiniz abisine "arabanin km'si kisa zamanda cok fazla arttigi icin patronla sorun yasadim. Artik sahsi islerim icin daha az kullanacagim" diyebilir

Peki ben şimdi nasıl bir yol izlemeliyim yarın götürecek köye abisini. Direkt resti çekip istemiyorum götürmeni gidiceksen de orda kal mı diyim yoksa hiç ses etmiyim bişey olmamış gibi mi davranıyım
o kadar aile içine karışamam valla uç nokta

engel olursanız da kendini ezik hisseder, yok karısının ağzına baktı dedirtti filan diye yükselecek. Başınıza vurup duracak. Size huzur vermeyecek. Kendisinin karar vermesi lazım.

Bazen burada yazıyorlar benim eşim saf yapılanları görmüyor diye ama çoğunlukla alakası yok.
Aynı adamlar eşinin ailesinin en ufak bir hatasını tilki gibi fark ediyor.
Ailesine en ufak laf söyletmiyor
Sadece ailesinin yaptıklarını görmek işine gelmiyor.

Suç eşinizde. İşim var götüremem desin. Şahsen benim için önemli olan zamanlarda yanımda olmayan akrabalarıma iletişimi kestim. Kullanabildikleri kadar kullanmanın derdindeler. Eşiniz zamanında gözünü açsın, sonra senelerce peşlerinden koşacak, sömürülecek ama kendine gerekince hiçbirini bulamayacak etrafında.

Keşke açsa ama açmıyor işte

Valla kendisi karar verince gidiyor işte gitmemesi lazım

Şu hayatta hakikaten saf erkek olarak tek kayınbabam var. Annesi veya çok bilmiş akrabaları olmasaydı yuvası gerçekten yıkılmazdı. Ama bıraksan tek başına yaşayamaz. Düşün, 40larında taş gibi adamken onu 20 yaşında oğlu çekip almış işyerinde dövülüp durmaktan, gitmiş eşim ağzını burnunu bi kırmış babasına tebelleş olan *tin. 300 lirayla geziyor, ona maaş kartını versek nereye ne harcayacak inan bilemez. Bi tane uyanık kandırır ne var yok alır elinden. Çocuk gibi aklı var. Geçim derdi nedir bilmemiş, babamdan bir yaş küçük. Kadınlar dikkat etsin kocamı aklayacam derken hakaret ediyorlar adamlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…