Yüzsüz Eş Ailesi

Ailecek yumuşak yüzü, anlayışı, iyi niyeti istismar etmek huyları olmuş. O aileden çıkan eş de patronunun iyi niyetini
istismar ediyor, hakkına giriyor, eşine ayıracağı vakitten çalıyor. Bir yudum ilgi uğruna, varoş abisi aferin adam olmuşsun desin diye. Üç kuruşa satıyor kendine güvenen seven insanları.

Yani konu sahibi eşinin ailesinin yaşayış tarzını hele abisinin eşe bakış açısını kendi eşimin ailesine benzettim . Ben baştan beri asla aynı şehirde yasamayacagimi ve ömrüm boyunca da yasamayacagimi belirttim . Diğer gelinin evinden çıkmıyorlar bana geldikleri senede bir ikidir o da birkaç gün . Çözüm arıyorsanız çözüm bu bence . Çünkü böyle ailelerde ayrı gayrı olmuyor bir gelin gelsin bize essek gibi hizmet etsin , hep yüzü gülsün , kurallarimiza uysun üstüne üstlük tribimizi çeksin bakış açısında oluyorlar.

En başta ben gerçek yüzünü gösterdim . Bak ben senin aileni tanımam etmem benim ailem değiller senden dolayı saygı duyuyorum benden sevgi bekleme ve kesinlikle uyum sağlayamam bu kafaya senede belli zamanlarda gider gelirim diye oğullarını da kandirmadim hiç ponçik gelin olup .Bence bu gibi ailelerle maksimum iletişim budur. Buna rağmen hep kavgaya uğraşıyorlar. Bence çözüm uzağa taşınmak

Uzağa taşınırsa yatılı gelirler bu sefer. Sizinkilerin kurulu düzeni varmış, kalabalıklar da, kolay kolay kalkıp gelemezler gelseler de aylarca kalamazlar. Hele bir de büyükşehre taşınırsalar yandılar, adamın ailesinin ne hastanesi biter ne okulu ne sınavı zırtı vırtı. Hastane var iyi diye ihtiyarları bunlara postalarlar. Aylarca gitmezler. Konu sahibi ağzını açınca bencil pislik oluyor zaten. Ne yatıya kalmak gerekecek kadar uzak ne de zırt vırt gidecek kadar yakın mesafe olmalı.

''Kalkıp patron kızdı diyipte egosunu zedelemez.''

Ailesine kendini kanıtlama çabası bu. Nerde görsem tanırım

Kendi parası diye bişey de yok biz ikimiz de çalışıyoruz ortak bütçemizle kimseye vefa borcunu ödeyemez. Evlenene kadar ödeseymiş beni ilgilendirmiyor.

Aynen öyle kesinlikle en doğru tabir bu.

Zaten büyükşehirde yaşıyoruz işimiz gücümüz burda bana gelip gitmiyorlar evime daha bir kere bile gelmediler. Onlar için kurulu düzenimi de değiştiremem. Öyle ya da böyle öğrenecekler.

Evet ailesi bişeye benzetemedi bunu diye şu an bak ben abimden bile iyi durumdayım o bile bana muhtaç düşüncesi var bence bilinçaltında

Katip hiç öyle olmadı valla ben buraya bir anlatsam karşılıklı aglasiriz ben daha evlenmeden eşimin hazırladığımiz evde kalmasını söyledim salak gibi rahatça işe gitsin gelsin diye bir baktım ailesi de geliyor bir hafta falan kalıyorlar sonra aman neyse dedim baktım mutfakta eşyaların yerleri değiştirilmis sonra işi abartip düğüne milleti benim evimde agirlayacaklarmis orda yok daha neler deyince ortalığı ayağa kaldırdılar düğünde hiç kimsenin yüzüne bakmadım . Düğünü yapmayacak kadar sinirliydim eşim orda toplandı ki bu aile aman bu eşyalar çeyizlik oğlumuz üstüne oturmasin diyen aileydi sonra tüm sülale kullanacaklardi ben daha hiç oturmadan

yani diyeceğim o ki kötü gelin oldum düğünümu burnumdan getirdiler sonra torun oldu onda da lohusayken biraz yanlız kalayım dedim diye kötü oldum . Daha neler neler iftira bile attı eşyaları fırlattı diye öyle birşey yok . Ben hiçbir zaman o sınırı aşıp ne bağırdım ne çağırdım o mesafeden geçmesine izin vermiyorum ondan gelemiyor. Yoksa bizde aylarca kalmalı yukarda dediğin gibi bir hayat olurdu . Şimdi düşünüyorum kendimi çok yiprattigim zamanlar olmuş aman kalp kırmayım büyüktür susayım deyip şimdi hiç geri vitesim kalmadı 27 yaşımda saçlarım beyazladi. Hep kendi salakligim.

Bir de benden anlayış bekliyorlar ben anlayış göstermek zorunda değilim kimseye ya onlar anlayış göstersin bunlar daha yeni evli bırakalım da rahat rahat alışsınlar birbirlerine desinler

Kendisi kanıtlamaya çalıştığı ailesinden her anlamda üstte şu an. Ölüp bittiği abi akraba evliliği ile çoğalan, cahil, geri kafalı bir tip. Buna kendini kanıtlasan ne olur?

Benimkiler yüzüme karşı müthiş iyiler işte canım kızım cicim gelinim annemcim abicim o yüzden sinsiliklerini farketmiyor

Benimkiler yüzüme karşı müthiş iyiler işte canım kızım cicim gelinim annemcim abicim o yüzden sinsiliklerini farketmiyor
Ah canım sen benimkilrri görsen canlarını verirler bana. Eltim ki ortalığı her fırsatta karıştırmak için yalan yanlış konuşan kadın çocuk kucağımda diye yemeğimi böler canımın içi

Şu araba meselesini de çözsek zaten başka sorun kalmıcak ama biliyorum ben yarın tartışınca yine suçlu olup üzülen taraf olucam. Susup otursam bu sefer kendi kendime üzülücem
Sizin koca bulur yaranmanın bir yolunu yine, araba biter başka şey başlar.

Bir de benden anlayış bekliyorlar ben anlayış göstermek zorunda değilim kimseye ya onlar anlayış göstersin bunlar daha yeni evli bırakalım da rahat rahat alışsınlar birbirlerine desinler
ne güzel düşünceniz

biz 10 yıl oluyor kavga ettiğimizi hissettiklerinde, acaba ne düşünüyolar, araftayım

Patron servise götürdü arabayı çok km yapmış,iş dışında çok kullanmamamı söyledi,yakın mesafe kullanıcam sadece,desin sizin kullandıgınıza birşey derse o kadar olur der geçersiniz. Abisi kraliyet soyundan mı geliyor özel araçsız şuradan şuraya gidemiyor.
Satmasaydı arabasını madem arabasız yapamıyor.

Ay nerden düştük böyle insanların içine sevgi aşk için falan asla değmez akıl sağlığını bozmaya ya
Sizin koca bulur yaranmanın bir yolunu yine, araba biter başka şey başlar.
O da doğru

Konunuzu okurken zaten sinirlendim ama bunu okuyunca aşırı yükseldim şimdi. Olmaz olsun öyle abi. Mesajda böyle diyorsa arkanızdan neler demez. Kendi eşine iğrenç davranan adamın kalitesi ne olabilir ki zaten?

Araba meselesine gelince bence eşinize abisinin gerçek yüzünü işin ucu ona değinceye kadar gösteremezsiniz. Görse de görmek istemez. Bana güveniyor ki benden istedi der, beni seviyor ki bana sordu der, der de der yani.

Ben olsam eşime çok keskin sınır çizerim, huzurumuz bozulursa bozulsun. Kendi kendimi yemekten daha iyidir, ben söylerim o da kendini yesin, yok öyle tek ben düşüneyim sıkıntı çekeyim, o koşturmaya, kendini kullandırmaya devam etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…