Yüzleşmeye geeleceklermiş...

Merhaba.Hep üzülmüşümdür eşler nediyle görüşmeyen kardeşlere.Sizin durumunuzda elle tutulur bir sebepte görünmüyor.İki seçenek var.Ya klasik elti kıskançlığı ya da birbiriyle elektriği tutmayan iki kadın.Bence kötü olup işleri yokuşa sürmeye hiç gerek yok.Geldiklerinde sakin ve makul birşekilde konuşun.Niyetinizin kötü olmadığını,neden olayların bu hale geldiğini anlamadığınızı,eltiyle bir probleminizin olmadığını anlatın.Hâlâ bencillik yapmaya devam ederlerse yapacak bişey yok.Olumlu yaklaşın derim.

Surekli onlarla olalim bebegi sevelim istiyorlar evet bu guzel birsey ama 1 hafta gidip 1 gun gitmeyince laf sokuyolar. Birde gittigimde de rahat edemiyorum sonucta bakislar hep ustumde.
Manyak mı bunlar ya kafayı yemişler heralde, size de kızdım, ilk hamlenizden sonra değer görmediğinizi anladığınızda devam etmemeliydiniz, aldığınız kadar verin bu hayatta, ailemden başka kimseye de bu kadar verici olmam arkadaş

yüzleşin bence
yaptıklarını söyleyin
ve neden hergün çocuk görmeye gelni diye baskı yapıyorsunuz zaten seviyoruz yeğenimizi diye anlatı

muhtemelen sizi kıskanmakla suçlayacaklar.. hazır olun
buraya da mutlaka yazın

bu arada kardeşinizin sorunu çözüldü mü?

Buluştugunuzda söz hakkı ıste ve aynı bıze anlattıgın gıbı heseyı anlat hatta yaz. Konusmaya baslarkende ben bunları yasadım kımse ses etmeden benı dınlesın de..

Daha sonra eltın konussun. Birde onun bakış açısısna bakın sıkıntııs neymıs ?

Biz 5 yıllık kv sorunlarımızı böyle hallettık. Yalnız bız butun sülaleyi topladık ve bize yaptıgı herseyı inciğine cıncıgına anlattım söz hakkı ona verıldıgınde sadece bana surat yapıyordu dıyebıldı . Sonunda benden özür diledi ve 1 yıldır sıkıntı yok aramızda ..

Bazen böyle toplantılar iyi oluyor haberın olsun

Ben olsam bi sorarım sizin derdiniz ne diye? Şahsen ben doğum yaptığımda her dakika misafir istemem kendimi toparlamak isterim bebek daha küçük zaten dışarıdan mikrop kapabilir vs açık açık sorun alttan almayın yani durduk yerde sorun yaratıp bir de çözmeye çalışıyorlar.

Ay ne var bunda yaaa eltisi sonuçta sokaktaki adam çekmiyor ya. bence çok abartıyorsunuz

Yazdıklarının dışında rahatsız oldukları birşey olabilir.
Ama sen nazik bile alındığın buna rağmen yardımcı olduğun konuları anlat niye bu durumdasınız anlamlandıramadığını ilet.
Benim merak ettiğim konu onların derdi ne ?
Yani gerçekten her gün görmeye gelmediğiniz için mi ?

Ne iyi olurum, ne arayı bozarım.
İyi olmaya gönlü olan gelsin.
Derdinizi anlatın ama çok da suçlayıcı bir dil kullanmaya gerek yok.

Ayrıca gelin bebeği sevin?
Görüşmek isteyen de bunu güzelce söyler, ne doğurdun da öyle gelin sevin falan.

Bir ay once dogum yaptim hala gelen giden olsun , cocugu opup kucaklasinlar istemiyorum
Gormemisin cocugu misali..
Eltinize ve kayniniza gelecek olursak cok icli dislisiniz
Mesafeyi koyup kaba tabirle sittiri cekmek sizin elinizde
Kimse kimsenin gonlunu hos etmek zorunda degil
Sizde yasam kocu degilsiniz

Eski konularini okudunuz mu konu sahibinin belki rahatsiz olmustur

Evet haklısınız. Ailemize güveniriz bende güvenirim. Galiba burada eltiler arasında sıkıntı var. İki elti arasında iletişim iyi değil güven yok galiba. Konu sahibine de belirttim elti sorun çıkarmak için de böyle bişey yapabilir

Bak kendi ağzınızla dediniz gözünüzün önünde... Olay gözümün önünde gerçekleşmiyo. Gizli saklı

Haklısınız etraf fesat pislik insan dolu. Ben çocuğumu korurum

Sizi ezen insanlar onlar zaten
Neyin yüzleşmesini yapacaklarmış
Ben olsam sinirle tüm içimi boşaltırdim yada biz anlasamiyoruz herkes evinde olsun iyi olsun derim araya mesafe koyarım

Bir de bütün bunların suçlusu sacma sapan Türk aile yapısı
yarim saat görüşmek istemeyeceğin herhangi bir kadinla sirf elti kayinvalide gorumce diye her hafta sonu bulusmak zorunda kalmak

Yuzlesmeye geldiginde de dinler dinler eyvallah der gecersiniz

Eski konularini okudunuz mu konu sahibinin belki rahatsiz olmustur
sen bu mesajı yazınca eski konularına baktım, evet konu sahibi özellikle hamileliğinden sonra eltisine çok takmış.. yani eğer akıl hastası değilse eltinin de rahatsız olduğu bir şeyler olmalı.. mesela bebek doğduğunda eşinin kucağına almasını istememiş.. eşi gidip bunu kardeşine söylediyse, o da gidip karısına söylemiştir.. ters ters bakması bundan bile olabilir..

konu sahibi, bilmiyorum yardım alıyor musun ama almalısın.. hamilelik olayı bütün dünyan olmuş ve bu olayda sağlıklı bir psikoloji neredeyse her şeydir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…