Yüzleşmeye geeleceklermiş...

Saygisiz olmadan doktur gitsin. Seninle dayi dayi konusursa kibarliginj bozmadan dayi dayi ama icinde ne varsa dok. Bak bize ne guzel anlatmissin. Onlara da boyle anlat. Uyuzlar

Yok yuzunuze bakmamis yok tesekkur etmemis yok mesajiniza karsilik vermemis bla bla. O kadar eften puften ki sorunlariniz. Yeni dogum yapmis kadindan bunlar beklenmez. Seviyor olsaniz bunlar hic goze batmaz. Belli ki sevmiyorsunuz. Yuzlesince bunlari tartisacaginiza gercek sorunlariniz neler onlari konusun

Evet bende bundan bahsediyordum eski konularini bilince daha saglikli yorum yapabiliyoruz.sadece bu konuya göre olunca elti haksiz duruyor.tabiki eltiyi tanımıyoruz onun da elbet hatasi vardir fakat fazla bisey diyemicem

Resim çekme konusu dışında; siz haklısınız. Kaynına sinir oldum, her olayda direkt seni ve eşini araması da; hiç hoş değil. Bildiğin eltin dolduruyor gibi geldi. Bence başka sizin anlayamadığınız bi dertleri de var onların.
Gelsinler, konuşsunlar. Çok ağır konuşurlarsa; cevabınızı esirgemeyin. Ne olacaksa olsun. Çünkü bunun devamı gelir.
Ama onun dışında arayı bulmaya yönelik konuşun. Küs kalmanın ve kavga etmenin çokta gereği yok. Çünkü doğru düzgün bir sorun da yok artık.

Evet Office sana katliyorum. Konu sahibi gordugu ruyaya binaen esine lutfen bebegi kucagina alma falan demisti ; ki cok tuhaf bir istek.
Sevgili pinkbutterfly, hamilelik konusunu ve eltini asiri takmissin kafaya, daha onceki konu da da tavsiye edilmisti, psikolojik yardim alman gerekiyor. Bu konuda da kardesler kendi konussun halletsin.

Konu sahibi eltiyi cok kafaya takiyor.bu hayattao kadar çok büyük dertler çekenler var ki artik kendi hayatina bakmasi lazim insanlari takarak bi yere gelinmez

Biraz elini ayağını çeksen iyi olmaz mı.. WhatsApp grubunda olman falan fazla değil mi..
Yerinde olsam tavır koyardım çekemezdim. Görüşmeyi kes demem ama mesafe koy. Bebekle ilgilenme yakından falan yani yemişim iyiliği.. Bu zamana kadar ne anladılar senin iyi olmandan?

Birbirinizin taleplerini yerine getiremiyorsunuz bağınız Yok çünkü şu anlattıklarınızı kardeşiniz yapsa bi saniye aklınıza gelmezdi

İki taraf da rahatsız madem görüşmeyin olsun bitsin mecburiyetiniz Yok sonuçta hayatınızda dert edinecek bişey mi yok anlamıyorum. Kardeşler ne yaparsa yapsın evlerine yansıtmasınlar eşinin kardeşine götürdüğü balığa kadar sıkıntı yapmışsınız ne demek kardeşimin evine götürdüğüm yemeğin hesabını eşim yapacak büyük sorun çıkarırım ben olsam

Ama gizliden yaptigim birsey degil işte. Zaten bebek benim kucagimdaydi. Aldim yerine yatirdim. Salonu goren kisimfa eltim oturuyordu. Dondüm cikiyordum ki aklima esime foto atmak geldi. Döndum cektim esime attim sonra gittim yanlarina oturdum... Yani salonda yatiyorduda kimse yokken gizliden cekmedim.. evet sizinn dediginizi de anliyorum oyle olsa kaynima soylemesiini anlarm. Ama inanin oyle bir ortam olmadi...

Ben cok kez gorusmeyi kesmek istedim. Kaynanam ve kayinbabamla aram cok iyidir. Onlar üzülmesin diye susup gectigim çok olmuştur. Kaynanama sordum evet ama bu onu dinleyecegim anlamina gelmiyor. O gun ki gidişata gore bakacagim.

Kaynanamla her konuda dertleşiriz. Zamaninda da gidip eltimle konuşmustu pink uzuluyor ikidebir bebekten hamileliginden bahsetme diye. Beni cok iyi anliyor yani o yuzden ona anlatma geregi duydum.

O gelini o dengesizlige surukleyen kisi kaynanam ama.. Zaten kari koca garipler istekleri hic bitmez. Bakmayin bize cemkirdiklerine kaynanama kayinbabama da oyleler. Kaynanam yumusak oldukca daha da cok ustumuze gelmeye basladi.

Gelip cocugu sevin nedir ya, emir vaki ile mi yeğen seveceksiniz? elti zaten bir tuhaf çocuğunu sevsen kabahat sevmesen kabahat...

Bizde ortada kaliyoruz. Gidiyoruz surat 5 kars hosgeldin bile demiyor kalkiyoruz cayimizi kahvemizi kendimi yapiyoruz. E zaten cocugu da adam akilli sevsek dert sevmesek dertt..

" bak karin veremedi ben verdim cocuk der gibi " esimin kucagina da veriyor cocugu.

Mesela siz cocugunuzu amcasina verirken " aaalll amcasiiiii " derken eltinizin suratina bakis atiyormusunuz.

Pink_Butterfly92 Ne istiyorlarmış acaba onların evinde kalıp her istediklerini yapmanızı mı?
Valla bence sor de eltine bana karşı niye böylesin niye bi tuhafsın garipsiyosun de.
Siz okadar yanında olucaksınız bide hala surat mı bükücek.
Onun acısı demekki doğumda orda olmadınız belki ondandır ama sonuçta gidip yardımınız dokunmuş.
Ayrıca yabancı birisi değilsin bişey değilsin cocuğun yengesisin tabi resmini çekiceksin durucak sende o senin çocuğunun resmini çekmezmiydi bi diyolar sevmiyosunuz sevince resmini çekincede ay niye çekiyosun mu oluyor.

Görmemişin çocugu olmuş ...........

Bu ne be! Dünya onların ve bebeklerinin etrafında dönmüyor.

Sakın taviz verme. Bana yapılsa s....rım sana da, kocana da derim.

İki cocuk yaptım kimseye gelin görün sevin demedim. Geri zekalı mı bunlar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…