- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
eltim benim çocuğumun fotoğrafını çeker ben onunkileri çekerim izin alma gereği de duymayız aramızda da hiç sorun olmadı bu
ya biz gerçekten çok anlayışlı ve kötü düşünmeyen insanlarız ya da oldukça anormaliz
Evet sonradan gelir gelinler ve o ailenin de bir parçası olur. Sonradan gelmesi naz kapris çekeceği anlamına gelmez.
Eğer haksızlığa , hakarete uğruyorsa kimse de aile birliğini düşünmez kendini savunur canım.
Eltimin yeni çocuğu oldu hiç fotoğraf çekme gereği duymadım ama çeksem bir şey demez eminim.
Gerçi o da benim çocuğu çekmedi ama çekse ses etmezdim.
Altı üstü fotoğraf ne amaçla kullanabilirki? Ne kadar abartıyor bazı anneler..
Ben de şaşırdım açıkçası sosyal medyada paylaşılmasını istemeyebilir bunu anlarım . Yengesi çekse amcasina gosterectir napacak yani :)bazı yorumları okudum da eltim çocuğumun fotoğrafını çekse bozulurum şüphelenirim diyenler olmuş şaşırıp kalıyorum
Evet sonradan gelip o ailenin bir parçası oluyorsak aile birliği de korumak da o kişiye diğerlerine kadar düşer. Kimse kendini savunmasin, sus pus otursun demiyor. Kendini savunmak ve çözme çabası göstermek var ve kendi yazdığı gibi herseye "s*cmak" var.. Fark bu. Eşler birbirine girdi diye küs ölen kardeşler tanıyorum. Iyi mi oluyor? Ben onu diyorum. Kv tabi ki çocuklarının birbirine girmesini istemez.
Kv politik davranıyor elbette. Fakat kimsede gelin sonradan geldi karışma hakkı yok demeye getirmemeli.
yeni doğum yapmış kadının evine neden zırt pırt gittiniz.?
kendisi sizden süt yapıcı bişeyler istemiş miydi?
kadın iki günde bir kendisi gelmelerini istiyormuş gitmeyince de tavır yapıyormuş
konu sahibi aslında gayet anlaşılır yazmış
konuda böyle bi açıklama göremedim. sadece kaynısı aramış neden gelmiyosunuz diye, bunlar da kalkıp gitmişler. kayın arıyor ama belki elti istemiyor. ya da aradı diye kalkıp gitmek mi lazım illa.
Evet sonradan gelip o ailenin bir parçası oluyorsak aile birliği de korumak da o kişiye diğerlerine kadar düşer. Kimse kendini savunmasin, sus pus otursun demiyor. Kendini savunmak ve çözme çabası göstermek var ve kendi yazdığı gibi herseye "s*cmak" var.. Fark bu. Eşler birbirine girdi diye küs ölen kardeşler tanıyorum. Iyi mi oluyor? Ben onu diyorum. Kv tabi ki çocuklarının birbirine girmesini istemez.
daha sonraki mesajların da var
elti iki gündür gelmiyorsunuz diye tavır yapıyormuş
Valla iki elti kavga etti diye kardesler birbirine kusecekse onlar hic kardes olmamis demek ki.. benim esim kardesimle konusmasa kendi kaybeder, en fazla gitmez gelmez.. ben boyle yetistigim icin olsa gerek cocuklarimi da boyle buyutuyorum, esleriniz ne yaparsa yapsin curmu kadar yer yakar siz kardessini ve bir omur oyle kalacaksiniz diyorum.. o zaman hicbir gelin de aile iliskilerine s*cma cesaretini alamaz kolay kolay, en fazla kendisi gorusmez o kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?