Yüzleşmeye geeleceklermiş...

onlarında sorunları var ki oturup konuşacagız ihtiyacı duymuşlar.
kaç yaşındasınız neden herşeyi valideye aktarıp bilmesini fikrini yada taraf olmasını bekliyorsunuz?
ikisi de evlat ikiniz de gelinsiniz.
pink otur konuş yada uzaklaş.
baktı aradı paylaştılarla diye konular olamax sen de onlar da buna dayanamazsınız bıkkınlık verir.

Acik yazayim kardeslerim haric kimseye bu kadar verici olmayacagim icin bu kadar kotuluk gormezdim sanirim sizin olay da eltiniz tamamen gormemislik sendromuna kapilmis, cunku dunya uzerinde bir onun bebegi var malum.. kainat temsilcisi dogurmus kolay mi :) ama diger acidan kvalidene hak veriyorum, cocuklarimin bir gelinin dengesizligi yuzunden kusmelerine izin vermezdim.. konusun bakalim ne diyecekler, ama cocuk sevmeye cagirsalar da gitmeyin..

Çocuklarınızı koruyun tabiki ama resmini çeken yengeden de şüphelenirseniz işiniz zor. Kötülerden koruyacağım diye yapayalnız yetişmiş,paranoyak çocuklar yetiştireceksiniz. Kendi gölgesinden bile korkacak çocuklarınız,herkese şüphe ile yaklaşacak. Evet bu dünya kötü ama herkesi böyle çılgınca kontrol ederek çocuğunuzu yalnızlığa mahkum edersiniz. Siz zannediyorsunuz ki sadece sizin sevginiz yeter çocuğunuza. Ama ileride arkadaş sevgisi,akraba ilgisi,sevgili şefkati bekleyecek bu çocuk ama bulamayacak. Kucağına alan,fotoğrafını çeken,sevip sarmalayan yengeden,babanneden,anneanneden,teyzeden gözünüzün önündeyken ne zarar gelir söyleyin bana?

Kesinlikle oyle düsünüyorum bende.

Kucagina almak icin izin almayi anlarim belki kucaga alismasini istemiyordur. Ama fotograf cekip esime atmam da sakinca goremiyorm o yuzden bana ilginc geldi.
Sizin çocuğunuz yok da kıskanıyormusunuz zannediyor acaba? Ama bir yandan da gelip çocuğu sevmiyorsunuz diye laf sokuşturuyorlar. Bence eltinizin sizinle alıp veremediği şeyler var ve eşini size karşı dolduruyor. Geldiklerinde açık açık konuşun madem. Onlar utanmadan kapıya dayanıp yüzleştirme adı altında hesap soracaksa sizde sorun o zaman hesabınızı. Koparsa kopsun. Bazı ilişkiler olmuyorsa kopması daha iyi .ileride yaşanacak kalp kırıklıklarını önlemek açısı dan

Anlattiklarinizda abartılacak bir şey olmadığını düşünen bir ben miyim acaba? Siz kendi acınızdan olayları yorulmayip büyütmüşsünüz, belki karşı taraf da kendi penceresinden bakıp başka türlü yorumluyordur. Ki küsecek bağları koparacak kadar ciddi bir olay cidden yok yani

O zaman eltinizin huyu ve tıyneti ortada,
daha ne diye bu kadın için kendinizi üzüp her işine koşuyorsunuz?
Siz evlenirken eksikliklerinizle alay edip babanıza laf söyleyen birine kendi ailesi yok diye vicdan yapmanıza da gerek yok.
Elti bir seçim yapmış ailesini silmiş siz niye üzülüp sanki eksikli gibi onu nazlıyorsunuz?
Önce bu soruların cevabını kendi iç dünyanızda bir arayın çünkü insanlar bize onlara nasıl davranmaları için izin veriyorsak öyle davranırlar.

Konudaki sorunuzun cevabına gelince evinize gelip konuşmak, meseleyi çözmek isteyen birine yıkıcı olunmaz ama yapıcı olmaya da gerek yok.
Nötr olmak gibi bir seçeneğinizin daha var.
Siz fazla konuşup müdahil olmayın konuya, iki kardeş konuşup çözsünler.

Hassasiyetinizi anlamakla ve fikrinize saygı duymakla birlikte bu konuda birinci derece yakınların ayrı tutulması gerektiğini düşünüyorum.
Ailemizdeki insanları, en yakınlarımızı az çok tanırız ve onlardan zarar gelip gelmeyeceğini de biliriz.
En yakınlarımıza çoçuğumuz söz konusu olduğunda bu kadar katı yaklaşmak bir müddet sonra ilişkileri ve aile bağlarını zedelemez mi?

Valla inceldiği yerden kopsun. Çoğu kişi iki kardeşin arasını bozma falan demiş ama kayninda manyak. Hiiiiiç görüşmeyin en azndn kafan rahat olur. Burda yazdiklrni herkesin içinde tek tek anlat.

Bebeği kıskandığınızı düşünüyorlar. Gidin bebeğe hediye alın. İlk girişte abartılı sevgi gösterisi yapın. Sonrasında konuşmalar için ne desem, orada hissettiğiniz gibi davranacaksınız. Tavsiyem Bir şey söylemeden önce içinizden 10 a kadar sayın. Bir de tuzağa düşmeyin. Önce onlar konuşsun. Bir sorun olduğunu düşündüren ne, sizi rahatsız eden ne diye sorun, kesmeden uzun uzun dinleyin.

Son düzenleme:
Sizde sorun yok. Onlarda var.

"Yoksa s*cayim aile birligine deyip komple arayimi bozayim.?" derken? Bozmak istediğiniz aile birliği sizin aile birliği degil hatirlatirim.. Kvdenin aile birligi. Dışarıdan gelip kimsenin aile birlikleri zedelemeye hakki yok. Gelinlerde bu konuda bi kendine gelsin. Ha kavga olabilir. Aile içinde normal..ama sizin kurmadiginiz bir aile icin"s*cayim" diye ortaya atilmaniz son derece yanlış olur. Belkide ortada sadece yanlış anlaşılmalar var.

Konu sahibesi de bu aileden yanlız. Dis kapının dış mandali değil.
Pink_Butterfly92 dök icindekileri . Gerekiyorsa inceldiği yerden kopsun. Kimse kimsenin adresini tahtasını çekmek zorunda değil.

Biz de oyleyiz biz de de var sanırım bir anormallik

Konu sahibesi de bu aileden yanlız. Dis kapının dış mandali değil.
Pink_Butterfly92 dök icindekileri . Gerekiyorsa inceldiği yerden kopsun. Kimse kimsenin adresini tahtasını çekmek zorunda değil.

Gelinler aileye sonradan gelir farkindaysaniz. Bu kendim icin de gecerli. Ben tutup esimin ve kardeslerin arasinin yıkılmasına sebeb versem veya yardim etsem elime ne gececek vebal almaktan başka? Aileleri bir arada tutmanin ne kadar zor oldugunu bilmeyenler kolayca yıkar. Kimse kimsenin nazını cekmek zorunda degil, kozlarini paylassinlar, ama aile birligine "s*cayim" diye bir konusmaya girenin niyeti de iyi degildir.

Böyleleri iyi geçinmeyi hak etmiyor. Aile birliğine edebilirsiniz müstahaktır.

Ya var ya sustukça azıtıyor bazıları. Sen kırmamayım boşver o da öyle diyorsun ama karşı taraf sınır tanımıyor.

Hiç susma bam bam bam
Ne varsa dök eteğindeki taşları..

Yanlış hatırlamıyorsam çocuğun olmuyordu. Ve karşında anlayışlı insanlar yoktu.
Kimin ne derdi varsa dökülün hepiniz..

Evet sonradan gelir gelinler ve o ailenin de bir parçası olur. Sonradan gelmesi naz kapris çekeceği anlamına gelmez.
Eğer haksızlığa , hakarete uğruyorsa kimse de aile birliğini düşünmez kendini savunur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…