- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Sizin çocuğunuz yok da kıskanıyormusunuz zannediyor acaba? Ama bir yandan da gelip çocuğu sevmiyorsunuz diye laf sokuşturuyorlar. Bence eltinizin sizinle alıp veremediği şeyler var ve eşini size karşı dolduruyor. Geldiklerinde açık açık konuşun madem. Onlar utanmadan kapıya dayanıp yüzleştirme adı altında hesap soracaksa sizde sorun o zaman hesabınızı. Koparsa kopsun. Bazı ilişkiler olmuyorsa kopması daha iyi .ileride yaşanacak kalp kırıklıklarını önlemek açısı dan
Anlattiklarinizda abartılacak bir şey olmadığını düşünen bir ben miyim acaba? Siz kendi acınızdan olayları yorulmayip büyütmüşsünüz, belki karşı taraf da kendi penceresinden bakıp başka türlü yorumluyordur. Ki küsecek bağları koparacak kadar ciddi bir olay cidden yok yani
Bebeği kıskandığınızı düşünüyorlar. Gidin bebeğe hediye alın. İlk girişte abartılı sevgi gösterisi yapın. Sonrasında konuşmalar için ne desem, orada hissettiğiniz gibi davranacaksınız. Tavsiyem Bir şey söylemeden önce içinizden 10 a kadar sayın. Bir de tuzağa düşmeyin. Önce onlar konuşsun. Bir sorun olduğunu düşündüren ne, sizi rahatsız eden ne diye sorun, kesmeden uzun uzun dinleyin.
"Yoksa s*cayim aile birligine deyip komple arayimi bozayim.?" derken? Bozmak istediğiniz aile birliği sizin aile birliği degil hatirlatirim.. Kvdenin aile birligi. Dışarıdan gelip kimsenin aile birlikleri zedelemeye hakki yok. Gelinlerde bu konuda bi kendine gelsin. Ha kavga olabilir. Aile içinde normal..ama sizin kurmadiginiz bir aile icin"s*cayim" diye ortaya atilmaniz son derece yanlış olur. Belkide ortada sadece yanlış anlaşılmalar var.
Gelinler aileye sonradan gelir farkindaysaniz. Bu kendim icin de gecerli. Ben tutup esimin ve kardeslerin arasinin yıkılmasına sebeb versem veya yardim etsem elime ne gececek vebal almaktan başka? Aileleri bir arada tutmanin ne kadar zor oldugunu bilmeyenler kolayca yıkar. Kimse kimsenin nazını cekmek zorunda degil, kozlarini paylassinlar, ama aile birligine "s*cayim" diye bir konusmaya girenin niyeti de iyi degildir.
Ya var ya sustukça azıtıyor bazıları. Sen kırmamayım boşver o da öyle diyorsun ama karşı taraf sınır tanımıyor.
Hiç susma bam bam bam
Ne varsa dök eteğindeki taşları..
Yanlış hatırlamıyorsam çocuğun olmuyordu. Ve karşında anlayışlı insanlar yoktu.
Kimin ne derdi varsa dökülün hepiniz..
Ağızlarından alın baklayı. Bize de söyleyin. Gelmek istemeleri falan olumlu geldi banaBende onlara soracagim. Bizden beklediginiz seyler neler diye.. cevaplara gore konuyu sekillendirecegim. Zaten dusunerek konustugum icin bu haldeyim onlar dusunmeden konusuyorlar.
Iste son olayda oyle yaptim. Gectim sevdim yengesinin kuzusu dedim oy masallah sen ne buyumussun ddm. Ama kaynim evde yoktu... Esime attim fotoyu ki atarkende gorebilecegi sekilde attim yani gizli sakli birsey yok. Bence sevmemden hoslanmadii...
yeni doğum yapmış kadının evine neden zırt pırt gittiniz.?
kendisi sizden süt yapıcı bişeyler istemiş miydi?
kadın iki günde bir kendisi gelmelerini istiyormuş gitmeyince de tavır yapıyormuş
konu sahibi aslında gayet anlaşılır yazmış
Valla iki elti kavga etti diye kardesler birbirine kusecekse onlar hic kardes olmamis demek ki.. benim esim kardesimle konusmasa kendi kaybeder, en fazla gitmez gelmez.. ben boyle yetistigim icin olsa gerek cocuklarimi da boyle buyutuyorum, esleriniz ne yaparsa yapsin curmu kadar yer yakar siz kardessini ve bir omur oyle kalacaksiniz diyorum.. o zaman hicbir gelin de aile iliskilerine s*cma cesaretini alamaz kolay kolay, en fazla kendisi gorusmez o kadar..
Manyak mı bunlar ya kafayı yemişler heralde, size de kızdım, ilk hamlenizden sonra değer görmediğinizi anladığınızda devam etmemeliydiniz, aldığınız kadar verin bu hayatta, ailemden başka kimseye de bu kadar verici olmam arkadaş
yüzleşin bence
yaptıklarını söyleyin
ve neden hergün çocuk görmeye gelni diye baskı yapıyorsunuz zaten seviyoruz yeğenimizi diye anlatı
muhtemelen sizi kıskanmakla suçlayacaklar.. hazır olun
buraya da mutlaka yazın
bu arada kardeşinizin sorunu çözüldü mü?
Ben olsam bi sorarım sizin derdiniz ne diye? Şahsen ben doğum yaptığımda her dakika misafir istemem kendimi toparlamak isterim bebek daha küçük zaten dışarıdan mikrop kapabilir vs açık açık sorun alttan almayın yani durduk yerde sorun yaratıp bir de çözmeye çalışıyorlar.
Yazdıklarının dışında rahatsız oldukları birşey olabilir.
Ama sen nazik bile alındığın buna rağmen yardımcı olduğun konuları anlat niye bu durumdasınız anlamlandıramadığını ilet.
Benim merak ettiğim konu onların derdi ne ?
Yani gerçekten her gün görmeye gelmediğiniz için mi ?
Ne iyi olurum, ne arayı bozarım.
İyi olmaya gönlü olan gelsin.
Derdinizi anlatın ama çok da suçlayıcı bir dil kullanmaya gerek yok.
Ayrıca gelin bebeği sevin?
Görüşmek isteyen de bunu güzelce söyler, ne doğurdun da öyle gelin sevin falan.
Bir ay once dogum yaptim hala gelen giden olsun , cocugu opup kucaklasinlar istemiyorum
Gormemisin cocugu misali..
Eltinize ve kayniniza gelecek olursak cok icli dislisiniz
Mesafeyi koyup kaba tabirle sittiri cekmek sizin elinizde
Kimse kimsenin gonlunu hos etmek zorunda degil
Sizde yasam kocu degilsiniz
Ben birazda seni haksiz buluyorum.sende onlara takmis durumdasin.onlarda suç yoktur demiyorum elbet vardir fakat.sürekli eltim kaynim bence artik kendi hayatina odaklanmalisin
Bir de bütün bunların suçlusu sacma sapan Türk aile yapısı
yarim saat görüşmek istemeyeceğin herhangi bir kadinla sirf elti kayinvalide gorumce diye her hafta sonu bulusmak zorunda kalmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?