Yüzleşmeye geeleceklermiş...

Canim benim 5 senedir olmuyor zaten. Bende başta cok korktum. Acaba severmiyim bebegi , ya kotu kotu bakarsam , ya nazar degersem , ya icim isinmazsa diye... Ama cok sukur oyle olmadi. Seviyorum hani kan ceker gibi... Yuzune bakiyorum icimden masalllah bahtin guzel olur insallah diye dualar ediyorum. Bana bir gulumsuyor icimden askimmmm ne kadar tatlisin allahm esirgesin diye bagirmakta geliyor. Ama yapmiyorum. Cocuk 1 aylik ama benim kucagima 2.alışım...
Ve ilk defa fotosunu cekiyorum. Kiskaniyordur diye dusunuyorum. Ama niye kiskaniyo ki hani bana diyordu allah kimseye yasatmasin cocugun olmuyor diye cok uzuluyorum diyordu ne oldu...

Cevrenizde surekli size direktif veren emrivaki yapan ne istedigini bilmeyen ve en güleryuzlu oldugunz zaman da lafi sokup moralinizi bozan birileri yoksa bu anlattiklarimi anlayamazsiniz..

Bende onlara soracagim. Bizden beklediginiz seyler neler diye.. cevaplara gore konuyu sekillendirecegim. Zaten dusunerek konustugum icin bu haldeyim onlar dusunmeden konusuyorlar.

Iste son olayda oyle yaptim. Gectim sevdim yengesinin kuzusu dedim oy masallah sen ne buyumussun ddm. Ama kaynim evde yoktu... Esime attim fotoyu ki atarkende gorebilecegi sekilde attim yani gizli sakli birsey yok. Bence sevmemden hoslanmadii...

Bakin biz bir aileyiz. Ama onlar bu ailenin icinde ama degil. Size nasil anlatayim ailecek yemek yenilirken kaynim kavga cikarir. ( esi neden bulasik yikiyormuş ) bisey yapilacaksa o ailenin yaninda olmazlar. Kaynanama bagirir cagirir. Onlar benim ailem degiller der kan kusar kaynim yani kendilerini soyutlayan onlar...

S.cayim aile iliskilerine derken kendimizden bahsediyorum. Yanlis anlasilmasin bu. Cunku bunlar boyle yaptikca benim aile birligim bozuluyor.

Kolayca dediginiz sey 6 senedir benim tek sorunum... ben bu 6 senede ne kadar sabrettim bilemezsiniz. Eski konularimda cokca mevcut...

Evet aynen oyle oldu. Senelerdir bir kez sesimi yukseltmedim. Hep esimin ailesi bosver ddm. Cunku ben kavga etsem esiminde arasi bozulabilirdi. Hep bosver dyen ben oldum. Eltimde esini gazlayip uzerimize yollayan taraf oldu. Ee onlar dusunmuyorlar aile birligini falan. Ben neden dusuneyim artiikk..

Kac kere eltime selam vermedigim icin kaynim bana bagirdi.. hamileyken bile psikolojisi bozuk karimin diye uzerime geldi. Bnm artik yapcak biseyim yok.

Ağızlarından alın baklayı. Bize de söyleyin. Gelmek istemeleri falan olumlu geldi bana

yeni doğum yapmış kadının evine neden zırt pırt gittiniz.?
kendisi sizden süt yapıcı bişeyler istemiş miydi?

Kaynim dogumun oldugu gun esinin kimsesi olmadigini benden destek bekledigini soyledi. Bende yardimci olurum tabiki ddm. Ilk gunler yemege davet edildik ona bile gitmedik lohusa kadinin evinde yemege mi cagrilir diye. Ama gitmeyince kaynim arayip laf soktugu icin hatta kaynanama nden gelmiyorlar dedigi icin gitmek zorunda hissettik yoksa bu benim kisisel tercihim asla degildi

Esim bu davranislardan asiri bunaldigi icin zaten ne olacaksa olsun modunda. Ben burda konu actim ki yine kestirip atmayalim diye. Esimde hareketlerinin farkinda hatta dun dediki gelmesinler yuzlerini gormek istemiyorum...

Ben aileme bile bu kadar verici olmadim.

Simdilik sıkı boxer giyiyor bir nevi cozuldu. Esimde soyledi bol giyerse benimki de oyle oluyo bi denesin doktora goturelim olmassa dedi.

Cocugu kucagina almayin deseler almam foto cekmeyin derse cekmem sevmeyin elinizi surmeyin dese anlarim. Elinizi yikayin dese anlarim. Cocuga bakmayin deseler yine anlarm. Ama hem sevmemizi isteyip hemde boyle davraniyorlarsa ben daha ne yapim nasil davranim bilmyorum. Cahil bir insann degilimm. Benimde ccugum olacak bende istemicem belki almayin kucaginiza dokunmayin diye. Ama istekleriyle davranislari farkli o yuzden anlamiyorum

10 -15 gundur gitmiyoruz ama inanin zaten hergun fotografini atiyorlar. Ee bebek zaten kucagimiza alamiyoruz malum bende hastayim... uzak kalddigimizi benimsemeedigimizi dusunuyorlar. Eltim hamileykende oyleydi. Kaynim her firsatta laf sokardi. Surda bir yigeniniz var gormeye gelmiyorsunuz diye. Lan eltimin karninda karninda neresini gorelim diyorduk yine anlamiyodu. Yani bu zaten evlendikleri gunden baslayan birsey.

Evet esimde mesela ona cok bozuldu ve gitmek istemedi... Esim kardesinin hareketlerinden asiri rahatsiiz zaten. Yani pimi cekilmiş bomba gibi. Heran patlayabilir.

Birde abisini aramaz. Beni arar bana laf sokar.

5 senedir evliyim evime gelip gitmemisler adam akilli. Cok gorusmek isteyen gorusurdu. Simdi evlendiler diye ayaklarina cagiriyorlar. Asil icli disli olmak isteyen kendileri. Biz evimizde huzurluyuz.

Ben birazda seni haksiz buluyorum.sende onlara takmis durumdasin.onlarda suç yoktur demiyorum elbet vardir fakat.sürekli eltim kaynim bence artik kendi hayatina odaklanmalisin

Evet bunun farkindayim. Ama inanin artik ne yapcagimi bilmiyorum. Yani elim.kolum bagli. Kendi kardesim yapsa defol git derim keserim gorusmeyi. Ama kaynimla eltime bunu yapmam deemek esiminde onlara tavir almasi demek. Sonra gunlerce benimle konusacak kaynanam kayinbabam bak kardeslerin arasi bozuldu yapma etme barisin diye.

Bende kopru yikildiktan sonra birdaha ayni seyleri yasamamak adina gorusmek istemiyorum. Benim elimi ayagimi baglayan esimle kardesinin iliskisi ve kaynanam kayinbabam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…