Yüzleşmeye geeleceklermiş...

Degil kaynım maynim aile birligi falan benim kizkardesim yapsa onun sacini yolarim valla ona mi uzulcem dumduz ederim onu bana hele boyle saygisizlik yapacak ki aynen yaptığında yırtıyorum onu. Hooosst adam olcak ben ablasiyim saygi duyuyorum o da duycak. Ne demekmiş bebegin resmini cekmissiniz?bebegini al basina cal.
Bence kaynanan politik sen ne bakiyorsun ona ikiside evladı sonucta kaynananla aran iyi canim biliyorum zaten konularindan bu esseklerle gorusmeyin birak esin istiyorsa abisiyle görüşsün
Artik insanlara hayir demeyi bil
Gelceklerse evine gelsinler burada söylediğin gibi yüzlerine söyle susma yani sustukca tepene binerler

eltim benim çocuğumun fotoğrafını çeker ben onunkileri çekerim izin alma gereği de duymayız aramızda da hiç sorun olmadı bu

ya biz gerçekten çok anlayışlı ve kötü düşünmeyen insanlarız ya da oldukça anormaliz :işsiz:

Eltimin yeni çocuğu oldu hiç fotoğraf çekme gereği duymadım ama çeksem bir şey demez eminim.
Gerçi o da benim çocuğu çekmedi ama çekse ses etmezdim.

Altı üstü fotoğraf ne amaçla kullanabilirki? Ne kadar abartıyor bazı anneler..

Evet sonradan gelir gelinler ve o ailenin de bir parçası olur. Sonradan gelmesi naz kapris çekeceği anlamına gelmez.
Eğer haksızlığa , hakarete uğruyorsa kimse de aile birliğini düşünmez kendini savunur canım.

Evet sonradan gelip o ailenin bir parçası oluyorsak aile birliği de korumak da o kişiye diğerlerine kadar düşer. Kimse kendini savunmasin, sus pus otursun demiyor. Kendini savunmak ve çözme çabası göstermek var ve kendi yazdığı gibi herseye "s*cmak" var.. Fark bu. Eşler birbirine girdi diye küs ölen kardeşler tanıyorum. Iyi mi oluyor? Ben onu diyorum. Kv tabi ki çocuklarının birbirine girmesini istemez.

Eltim yok olsa da benden yardım istenmedikce bir şeye dahil olmamalı sanırım. E kızın bu suratsizligi kaynin dengesizliği birden peydah olmadığına göre zaten tripcan garip insanlar belli ki. Gerekmedikce samimiyet gostermezdim. İki kardeş onlar. Yemişim aile birliğini sayıp dokeyim diye düşünmek mantıklı bir seçenek gibi geliyor kulağa ilk. Ben eşimin kardeşiyle kozlarını paylaşmasını tercih eder olaya karışmazdım. Elti kim yani?

Hayır o ailenin bir parçası falan olmazlar gelinler efendim Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_ gelin diye birsey yok gelinlik giydigi gün gelin olur o kadar toplum dayatmalarina karşıyım. Kocasinin annesi babasi abisi ablasidir ve ilelebet oyle kalacaktir
Eger oyle olsaydi el kızı el oglu laflari türemezdi böyle
Kadinin ailesi kocasi ve çocuklarıdır adaminda ailesi karisi ve cocuklaridir
Kendi anne babalari ayri. Es anne babadan üstündür . Cocuklarini karilarindan ve kocalarindan ayırıp sonra ilgilenmeyen zafer kazanan kaynanalar var ,sozum ona anne onlsr mesela.
Bizim millet evlenince oglu ya da kızı bencillesir ve tuhaflasir. Sanki o dogurmamis bunca sene bakmamış evlenince kiz kendi ailesini kurunca ya da oğlan allak bullak olurlar . Hicte gelin o ailenin parcasi degil. Ben birsey yaparken bir adim atarken kayinvalidemi düşünmüyorum kocami düşünüyorum mesela. Pamukannesi83 Pamukannesi83

Eltimin yeni çocuğu oldu hiç fotoğraf çekme gereği duymadım ama çeksem bir şey demez eminim.
Gerçi o da benim çocuğu çekmedi ama çekse ses etmezdim.

Altı üstü fotoğraf ne amaçla kullanabilirki? Ne kadar abartıyor bazı anneler..

herhalde buldumcuk oluyor bazıları tek çocuk kendilerine ait sanıyorlar

bir de konu sahibi bebeğin fotosunu çekip eşine atmış orada burada paylaşmamış

bayramlarda filan çocukların bir aradayken fotoğrafını çeker sosyal medyaya koyar bazen eltim ,hiç ne yapıyorsun diye coşmadım aklıma kötü bir şey gelmedi

bazı yorumları okudum da eltim çocuğumun fotoğrafını çekse bozulurum şüphelenirim diyenler olmuş şaşırıp kalıyorum
Ben de şaşırdım açıkçası sosyal medyada paylaşılmasını istemeyebilir bunu anlarım . Yengesi çekse amcasina gosterectir napacak yani :)

Evet sonradan gelip o ailenin bir parçası oluyorsak aile birliği de korumak da o kişiye diğerlerine kadar düşer. Kimse kendini savunmasin, sus pus otursun demiyor. Kendini savunmak ve çözme çabası göstermek var ve kendi yazdığı gibi herseye "s*cmak" var.. Fark bu. Eşler birbirine girdi diye küs ölen kardeşler tanıyorum. Iyi mi oluyor? Ben onu diyorum. Kv tabi ki çocuklarının birbirine girmesini istemez.

Kv politik davranıyor elbette. Fakat kimsede gelin sonradan geldi karışma hakkı yok demeye getirmemeli.

he he demeyin
tabi ki de söyleyin
biz ne zaman yapıcı olmaya çalışsak sanki ortada birşey var gbi suratı asılıydı doğumdan dedim gittim geldim işi düşmeden mesajlarıma karşılık dahi vermedi ki işi düşünce aradı kendi

yeni doğum yapmış kadının evine neden zırt pırt gittiniz.?
kendisi sizden süt yapıcı bişeyler istemiş miydi?

kadın iki günde bir kendisi gelmelerini istiyormuş gitmeyince de tavır yapıyormuş

konu sahibi aslında gayet anlaşılır yazmış

kadın iki günde bir kendisi gelmelerini istiyormuş gitmeyince de tavır yapıyormuş

konu sahibi aslında gayet anlaşılır yazmış

konuda böyle bi açıklama göremedim. sadece kaynısı aramış neden gelmiyosunuz diye, bunlar da kalkıp gitmişler. kayın arıyor ama belki elti istemiyor. ya da aradı diye kalkıp gitmek mi lazım illa.

konuda böyle bi açıklama göremedim. sadece kaynısı aramış neden gelmiyosunuz diye, bunlar da kalkıp gitmişler. kayın arıyor ama belki elti istemiyor. ya da aradı diye kalkıp gitmek mi lazım illa.

daha sonraki mesajların da var

elti iki gündür gelmiyorsunuz diye tavır yapıyormuş

Valla iki elti kavga etti diye kardesler birbirine kusecekse onlar hic kardes olmamis demek ki.. benim esim kardesimle konusmasa kendi kaybeder, en fazla gitmez gelmez.. ben boyle yetistigim icin olsa gerek cocuklarimi da boyle buyutuyorum, esleriniz ne yaparsa yapsin curmu kadar yer yakar siz kardessini ve bir omur oyle kalacaksiniz diyorum.. o zaman hicbir gelin de aile iliskilerine s*cma cesaretini alamaz kolay kolay, en fazla kendisi gorusmez o kadar..

daha sonraki mesajların da var

elti iki gündür gelmiyorsunuz diye tavır yapıyormuş

tüm mesajları okumadım. ama hayatı neden elti yönetiyor bunu da anlamıyorum. tavır yaparsa yapsın gitmek zorunda değiller. hem gidip hem laf etmek , görümcenin hem çağırıp hem de tavır yapması ile eşdeğer. konu sahibi de acayip bence.

Valla iki elti kavga etti diye kardesler birbirine kusecekse onlar hic kardes olmamis demek ki.. benim esim kardesimle konusmasa kendi kaybeder, en fazla gitmez gelmez.. ben boyle yetistigim icin olsa gerek cocuklarimi da boyle buyutuyorum, esleriniz ne yaparsa yapsin curmu kadar yer yakar siz kardessini ve bir omur oyle kalacaksiniz diyorum.. o zaman hicbir gelin de aile iliskilerine s*cma cesaretini alamaz kolay kolay, en fazla kendisi gorusmez o kadar..

Bi bilseniz neler neler görüyoruz. Kalp hastası olan annesini eşinin iftirası yüzünden döven adamdan tut da, kardeşlerin tekme tokat birbirine girdiğini de. Dikkat etmek lazım. Dediginiz gibi görüşmezsin yeter,ama ortalığı daha da kizistirmanin anlamı yok

Back