Son yazdığınız mesaj gereksız daha doğrusu esıyle alakalı soyledın son sıze bır ıgne bıle almam kısmı gereksız olmuş.
Onun dışında ben
tup bebek annesıyım, 3 . denemede ılk oğluma kavuştum.
Cok zor zamanlar gecırdım , psıkolojım bozuldu , ısımı bıraktım , bazen haftalarca evden dışarı çıkmadım.
Ben anne olmayı gerçekten cok ıstedım . Bu süreçteyken abımlerın ılk cocuguda 2 yasındayken ısteyerek tekrar hamıle kaldığını ogrendım. Bana bunu o kadar olağan o kadar normal müjdeledi ki , burkuldum. Eve gidip annemi arayıp tebrık ederım yenıden babaanne oluyormuşsun dıyıp yüzüne kapadım telefonu.
Ben abımle ve yengemle cok yakınım bu olay seneler once oldu, yengemı yerı geldı ablam yerıme en yakınım yerıne koydum. Onların zaten cocugu cok kucukken bende tedavı surecının en sancılı ve sıcak anlarını yasarken bunu yapmamalılardı dıye duşundum , kı hala aynı seyı dusunurum. O bebek doğamadı, sağlıklı bır gebelik degıldı.
Daha sonra yenıden hamıle kalmış, bu defa bana soylemedı cunku bu defada transfer olmak uzereydım . Benım artık 3. tedavım pozıtıf olduğunda yengemde bana 5 haftalık hamıle olduğunu soyledı.
Ben bu duyguları bu yoksunluğu en uçlarda yasıyordum , 19 yasındaydım ılk defa bana sızın normal yollarla cocugunuz olmayacağı gıbı tup bebekle bıle olmayabılır dendıgınde. Kucuklugume verıyorum .
Daha sonra başka gebelıklerım oldu normal yolla, detaylara gırmek ıstemıyorum. Nıhayet eremedı onlar bır sekılde . 2016 senesınde korunmayı bıraktık ve hamıle kaldım. Bu defada sağlıklı mı degıl mı , normal mı degılmı dıye cok yıprandım. Cunku 2 sene once ölü doğum yapmıştım ve ölümden dönmüştüm. Yine yengem hamile kaldı, aldırdı . Bu defa ılkı gıbı degıldım. Cunku hem bır cocugum vardı , hemde onun ıkı cocuguda buyumustu yenıden ısteyebılırlerdı.
Benım o gebelıgımde nıhayetıne ermedı , 2017 de yenıden hamıle kaldım . Yengem yıne hamıleydı
Bu defa o cok ıstedı ama abım hıc ıstemedıgı ıcın ağlaya ağlaya kürtaj oldu , bende o kürtaj olduğu gun hamıle olduğumu ogrendım .
Kısacası suanda 31 yasındayım 12 senedır çocuk problemlerı ıcındeyım.
Yaşadım anlıyorum demek için buradayım.
Şimdi biri 8.5 diğeri 1 yasında olmak üzere iki cocugum oldu.Geriye dönük baktığımda mücadelemle gurur duyuyorum ama kendimide çok üzdüm kabul ediyorum . Bunu daha evvel ıkı konuya daha yazdım ama
KADER GAYRETE HAYRAN dır.