- 7 Mayıs 2017
- 2.052
- 2.588
- 133
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Iyi geceler kizlar eski konularimdan bilenler bilir. Sorunlu eltim ve kaynim var. Kendileri asiri yuzsuz , emrivaki seven ve bencil insanlar. Isteyen konularimi okuyabilir.
Başliktan okudugunuz gibi yuzleşmeye geleceklermiş..
En son ki olaydan yuzlesmeye gelme sebeplerini kisaca siralamak gerekirse..
- Eltim dogum yapti ilk gun gittim yemegini yaptim evime dondum ertesi gun tekrar gittik... ( dogum yorgunlugundan oldugunu sandigim bir sekilde hic yuzume bakmadi)
- Dogumun ikinci gununde akliniza gelebilecek butun sut yapici gidalari en dogalindan aldim goturdum tesk etmedi. Yine dogum yorgunlugudur diye dusundum.
- Bebegi sarilik gecirdi uzun ve anlamli bir mesaj attim. ( Güclu ol bebegin iyilesecek herkesin basina gelebilr sen yeterki iyi ol. Birsey lazim olursa ben burdayim.. vs )
Cevap vermedi.
-2 gun sonra işi düştü ve mesaj atti benden bisey istedi kalktim gittim aldim evine goturdum..
- Biraz ara verdik gidemedik kaynim aradi niye gelmiyorsunuz dedi.. yine gittik..
- Grubumuz var ordn hergun bebegin fotograflarini attilar ve cvp vermedigimiz icin laf soktular...
- Eşim bebegi kucagina aldiginda 3 kez bana eltimin ters ters baktigini farkettim anlam veremedim..
- Çok fena hasta oldum hastanede yattim. Sadece kaynim arayip gecmis olsun dedi.
- Hastaligim gecmemisken kaynim arayip " annemlerdeyiz bi zahmet gelinde bebegi sevin ille soylememiz mi lazim , siz akil edemiyormusunuz dedi " yine eyvallah gitmedik. Zaten ondan sonra hic gitmedik. Eltimle karsilastigimizdada hic konuşmadik..
- En son ki olay herkes bahcedeydi yemek yiyordu birtek eltim salonu gorebiliyordu.. Salona gecip bebegin fotosunu cekip esime attim. Amcasi bak diye...
Aksamina kaynim beni aradi bugun bebegin fotosunu cekmissin diye.. Hicbirsey anlamadim ne dusundukleri hakkinda bi bilgim de yok... !
Ve iki gun once kaynim sizin derdiniz ney diyerek esime size gelecez herseyi konuscaz yeter artik demis. Ve bize gelecekler..
Sormak istedigim soru şu... Hala aile birligi bozulmasin bosver deyip yapicı mi olayim ?
Yoksa s*cayim aile birligine deyip komple arayimi bozayim.?
Not: Pazar gunu kaynanamgilde cok cok onemli bir aile yemegi var.
Kayinvalideme anlattim lutfen araniz bozulmasin dedi. Bende dedim ki anne ikiside senin oglun diye boyle yapiyorsun disardan duyanlar siz yapici olun araniz bozulmasin demez dedim. Ne dusunuyorsunuz. ?
Saygisiz olmadan doktur gitsin. Seninle dayi dayi konusursa kibarliginj bozmadan dayi dayi ama icinde ne varsa dok. Bak bize ne guzel anlatmissin. Onlara da boyle anlat. Uyuzlar