bu ayarla bu kadar süre nasıl yürüyebiliyosun ya ben 5,0 la en fazla 40 dk yürüyebilyorum..zamanla mı alışıyosun nasıl oluyor bahseder misin?
canım zamanla arttırdım ekim sonundan beri hergün yürüyorum ilk 3.5 te 15 dk. da nefes nefese kalıyordum şimdi yaklaşık bir buçuk aydır 7 ile 7.2 arasında sabitledim ve nefesim kesilmiyor gayet normal yürüyüş gibi geliyor ama arttırmaya karar verirken önce deniyorum hemen nefesim kesiliyorsa çarpıntım çok oluyorsa veya durunca bitkin oluyorsam bir önceki hızımda bir süre daha devam ediyorum ve 0.2 yada 0.3 arttırarak alıştırıyorum kendimi ozaman kademeli ve yavaşça sıkılmadan bir bakıyorumki hızım artmış ve alışmışım umarım yardımcı olmuşumdur
anladım tatlım aslında haklısın bende önce 5,0 da 20-25 yürüyodum sonra artıra artıra 5,8 45 dk çıkardım.. demekki zamanla artıraibliyosun ..peki ne kadar sürede kaç kilo verdin
ekimin 20 si gibi başladım hiç aksatmadım topunu toplasan başlayalı anca iki hafta yapamamışımdır 86 dan 71 e düştüm ve hedefim orta vadede 65 uzun vadede 60 olmak yürüyüşün yanında beslenme programımı ve tarzımıda yeniledim az az sık sık yiyiyorum ekmeği akşam yemeğinde tamamen kestim tabak boyutlarımı küçülttüm suyu çoğaltıp ara öğünler ekledim
kızlar yürüyüş yapmak zayıflattığı gibi sarkmalarıda engelliyomu zayıflayınca sarkma ve çatlak olucak diye korkuyorum ama en sevdiğim sporda dısarda yürüyüş yapmak