Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

Bugün 6.1 hızda 60dk.

Kasvetlinin dediği gibi kızlar 2 aylık kuzumla hergün yürüyorum siz de vakit ayırın kendinize :)

ayy şuraya bi oturdum sabah kahvaltısından sonra bidaha kalkamadım bugunde bosa gectı gibi ama aksama utu yapıcam dag gıbı yıgıldıda onunla idare etmeyi planlıyorum

bu arada bebişini Allah bagıslasın canım.. Adı gibi bahtıda GÜNEŞ gibi aydınlık olsun

Evet hayatım aynen öyle önce bebiş ben 1 ayda 4 cm. inceldim tabi yeni doğum yaptığım için yarın tartılacağım. Ben 1 kilo vermemişimdir. adet olmadığım için metabolizmam yavaş. Ayy olsun valla bana moral açısından iyi geldi yürüyüşler:79::79:

Teşekkür ederim canım bebişim için. tartılmayı yazmayı unutmuşum sana, ben manyaklaşmıştım tartı konusunda. Eşim sakladı geçen hafta 67.4 idim şimdi bakalım yarın kaç olacağım. Kesinlikle 1 ay ben de sabredemem ama şimdi iyi oldu haftada bir yeterli diyorlar bence sen de öyle yap

rahatsızlıgımdan dolayı bır ay ara vermıştım dun yıne baladım 20 dakıkayla

bugun 35 dakıka yurudum..

kilo veren yazsında bızde gaza gelelimm

çok sevindim arkadaşımaynı azimle devam ediyoruz değilmi kaçmak yokamaç yürümek az az sık sık yemek evin içindede olsa yürü dostum plateste güzel ben birsene yaptım söylemesi ayıp ozaman taş gibi olmuştumhiç bir yere gitme takıl bize birbirimize gaz vererek motive olucaz okeeeyyyben iki hafta aynı kilo kalıp ikinci hafta sonunda 71.9 u gördümbe pazartesileri teartılıyorum ozaman bildiricem ama her hafta vericem diye kendimi çok sıkmıyorum

Geçmiş olsun canım zaten yeterince yapmışsın bence

teşekkür ederim mevhibecimsende hızı artırmışsın yanılmıyorsam sevindimvücudun bu tempoya iyice alışıp seni yormayana kadar bu hızda devam et sonra arttır ozaman çok faydalı oluyor bende bu şekil yapıyorum şimdi 7.0 bana normal geliyor bir kaç haftaya 7.5 i denemeyi düşünüyorum tabii tutunarak yürüyorum yoksa zorlanıyorum dengem bozuluyor biliyorsun ben yaşlı ve hasta bir kadınım:86:

bugün 7.0 da 60 dk. yürüyüş
25 dk. kemer
10 dk. eliptik bisiklet
bisiklete kadar iyi geliyorumda ona gelince kesiliyorum kızlar:44:aslında bisikletin dk.sınıda artırabilsem iyi olacak ama bunada şükür neyse

Kızlar merhaba
3 gündür süt sıtması oldum pek betermiş. yürüyemiyorum bıraktım sanmayın ara verdim

26 şubat:60 dk. 7.0 da
27 şubat:62 dk.7.2 de
28 şubat:61 dk. 7.1 de
her güne 20 şer dk. da kemer yaptım

dun 25 dakıka yurudum bugun cok yoruldum yuruyemıyecegımm

sızler ne yaptınız

merhaba hanımlar ben bu aralar maalesef baya bi boşladım suan il dısındayım evime ancak 17 martta donecegım.. eşim iş seyahatınde bende annemın yanındayım işte
kendınıze cici bakın gorusmek üzeree

Kızlar bugün itibariyle tekrar merhaba bugün 52dk. kuzum uyandı 60a tamamlayamadım.

Kasvetli peşindeyim benim de 12 kaldı:)

26 şubat:60 dk. 7.0 da
27 şubat:62 dk.7.2 de
28 şubat:61 dk. 7.1 de
her güne 20 şer dk. da kemer yaptım

bu ayarla bu kadar süre nasıl yürüyebiliyosun ya ben 5,0 la en fazla 40 dk yürüyebilyorum..zamanla mı alışıyosun nasıl oluyor bahseder misin?

bende en fazla 6 yuruyorum nasıl 7 de bır saat yuruyorsunuz

arkadaşım sen koşu bandı ile mi yürüyüş yapıyosun eğer öyleyse bir koşu bandında olması gerekenleri bana yazr mısın? almayı düşünüyorumda..bi de mesela günde 2 saat yürüyüş yapsak 1 ayda kaç kilo veririz acaaba bilgilendirirse çok sevinirim

ben yenı başladım eşım aldı netten kosu bandını pek ben anlamıyorumm

bugun 40 dakıka yurudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…