- 6 Temmuz 2010
- 4.605
- 55
Bugün 6.1 hızda 60dk.
Kasvetlinin dediği gibi kızlar 2 aylık kuzumla hergün yürüyorum siz de vakit ayırın kendinize :)
hihihih rakibiz demi:18:
hani en son bi ishal olmustumya (çaktırma içim temizlendi çok iyi oldu karın agrısı dısında)
73ten 72ye dusmusum hala da yanı kılodayım 72yım :13: aman almıyımda aynı kalmaya razıyım
bide ben hergun tartuılıyorum haftada mı tartılmak iyi oluyor acaba? yoksa ayda filan mı? (gerci ben ayda tartılmaya hiç sabredemem ya)
canım i,ns vermişindir ama veremesende uzulme hem emzırıyorsun bebegının sana ihtiyacı var .. en azından vucudun sıkılasır
ayy şuraya bi oturdum sabah kahvaltısından sonra bidaha kalkamadımbugunde bosa gectı gibi ama aksama utu yapıcam dag gıbı yıgıldıda onunla idare etmeyi planlıyorum
bu arada bebişini Allah bagıslasın canım.. Adı gibi bahtıda GÜNEŞ gibi aydınlık olsun
KILAVUZ canım çok sevındım kılo vermene
darısı bizlere olsun insallahinanki son kez gırmıstım bu topıge yurumucem diye :) ama senı gorunce bıde kılo verdıgını filan bi azim geldi bana..
yuryus bandım yok dısarısıda cok soguk ama 30 dk evde yuryup 60 dk plates yapmaya karar verdım .salondan yatak odasına kadar yurucem 30 metre hiç yoktan iyidir napalım
bende sadece 1 kılo verebıldım oda ishal olmustum 1,5 hafta kadar oylelıkle içim temizlendi iyi oldu :90::90: neyse sımdı almadım 72deyım.. umarım verırım dahada
rahatsızlıgımdan dolayı bır ay ara vermıştım dun yıne baladım 20 dakıkayla
bugun 35 dakıka yurudum..
kilo veren yazsında bızde gaza gelelimm
Geçmiş olsun canım zaten yeterince yapmışsın bence
Kızlar merhaba
3 gündür süt sıtması oldum pek betermiş. yürüyemiyorum bıraktım sanmayın ara verdim
Kızlar merhaba
3 gündür süt sıtması oldum pek betermiş. yürüyemiyorum bıraktım sanmayın ara verdim
26 şubat:60 dk. 7.0 da
27 şubat:62 dk.7.2 de
28 şubat:61 dk. 7.1 de
her güne 20 şer dk. da kemer yaptım
bende en fazla 6 yuruyorum nasıl 7 de bır saat yuruyorsunuz
arkadaşım sen koşu bandı ile mi yürüyüş yapıyosun eğer öyleyse bir koşu bandında olması gerekenleri bana yazr mısın? almayı düşünüyorumda..bi de mesela günde 2 saat yürüyüş yapsak 1 ayda kaç kilo veririz acaababilgilendirirse çok sevinirim