tatlım sen yeni annesin 6 ay lohusasın emziriyorsun şu an önceliğin bebişinkilo vermesen bile vücut sıkılaşıyor o yüzden üzülme muhakkak kıyafetlerinde fark olucak görürsün hemşire arkadaşına güven bebişini öpüyorum
hoşgeldin arkadaşımgayet iyiymiş ölçülerin ama ...genede başarılar dilerim tabiki benden sonsuz destek görüşürüz,bende 7.0da günlük 60dk. yürüyorum 20dk.kemeri çalıştırıyorum,sonrada 15dk.eliptik bisikletimi çalışıyorum hadi bakalım yaza feett gireceğiz hep beraber
canım ben daha yeni başladım. doğum yapalı 2 ay olmadı, öncesinde de sorunlu bi hamilelik geçirdim. öyle çok hareketli değildim yani. birden yüklenmek istemedim yavaş yavaş arttırcam. ama 7ye çıkabilir miyim bilmiyorum. 7 de ben yürüyemem, koşarım herhalde:) çok güzel kilo vermişsin bu arada tebrik ederim...
kemeri nasıl kullanıyosun, karın için kullanılıyo mu, kalça veya bacak için mi. ben pek kullanmadım daha kemerini. bi de ne kadar kullanmak gerekir acaba...?
bugün 60 dk.7.o hızda yürüyüş
20 dk. kemer
10 dk.eliptik bisiklet
BU ARADA DAYANAMADIM TARTILDIM 71.9 KG.YİM
ÇOK SEVİNDİM çünkü geçen sene nisanda hormon ilacına başladıktan sonra mayısta bu kiloya aniden çıkmıştım:8561 kg.den birden)
ekim ayında ilacım kesildiğinde 86 olmuştum ondan sonra ekim sonunda spora başladım ve akşam yemeğimi azalttım az az sık sık yemeye başladım çünkü aç kalarak kilo verilmiyor suyu günde en az 2.5-3 litre içiyorum çünkü yakılan yağlar vücuttan suyla dolayısıyla idrarla atılıyor,yoksa kanda o yağ asitleri turluyor, su içmezsen gidip biyerlere yapışıp kalıyor yaptığın sporunda anlamı kalmıyor...sağlıkçı damarım tuttu kusuruma bakmayın ama böyle anlattığım zaman birileri faydalandımı çok hoşuma gidiyor huzurlu oluyorum
Çok özendim sana canım
ben daha 7ye çıkamadım
canım senin yaşadığın sorunların aynısını ben her iki hamileliğimdede yaşadım,10 yıldır tansiyon hastasıyım ilaç kullanıyorum,böbrek hastasıyım...bende ilk başladığımda 3 le başladım 4 ayda yavaş yavaş artırdım şimdi 7 normal geliyor bazen tansiyonum yükseliyor az yürüyorum bazen iyi hissediyorum 70 dk.a yürüyorumkemeri ortalama 20 dk. istediğim yere kaydırarak kullanıyorum sırtımdan başlayıp diz kapaklarıma kadar titretiyorum :86:yani istediğin şekil kullanabilirsin,hayal gücüne bağlı...sende verirsin yeterki azimli ol:87:bende bukadar sağlık sorunu ve yaşım sana göre büyükken yaptıysam sen hayde hayde yaparsın ama sağlığına dikkat ederek az az sık sık herşeyden ye suyu çoğalt akşam yemeğini yarıya indir yeterli oluyor birazda yürüyüşünü aksatmadan devam edersen oluyor hadi kızlar elele atıcaz fazlalıkları öptüm
mevhibecim bu çizelgeyi nerden yeniliycem yerini hatırlıyormusun yaptığım yeri bulamıyorum
30 dk. 7.0 da yürüyüş
15 dk. kemer
başka bişey yok oğlum ateşliydi işten izin almak zorunda kaldım anca bukadar oldu
mevhibecim masallah sanada tam gaz ilerliyosun bebısını bahane etmiyosun yada baska seyleri takdir ettim seni ,bu azmin banada bulasır ınsallah
yeni gelen arkadaslar hoşgeldınız sefalar getırdınızz
Teşekkür ederim arkadaşım, kilo benim hayatta hiç alışık olmadığım bir şey sıcağı sıcağına vermezsem alışırım falan allah korusun
Bu arada kilo durumların nedir ben yarın tartılacağım sana da sonucu yazarım hafiften rakip sayılırız