Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

Kızlar merhaba
21 Şubat:60dk.
22 Şubat:60 dk.
23Şubat:60dk.
Ben ortalama 6 hızda yürüyorum. cuma tartılacağım bakalım ne oldu heyecanlıyım

Sağol canım
Ben de zaten bebişim için sıkı bir diyet yapamıyorum. Ben aceleciyim heralde biraz. Biz de bebişimle seni öperiz

canım desteğin için çok teşekkürler.sen baya ıyı yuruyorsun.umarım bende o noktaya gelebılırım.

canım senin yaşadığın sorunların aynısını ben her iki hamileliğimdede yaşadım,10 yıldır tansiyon hastasıyım ilaç kullanıyorum,böbrek hastasıyım...bende ilk başladığımda 3 le başladım 4 ayda yavaş yavaş artırdım şimdi 7 normal geliyor bazen tansiyonum yükseliyor az yürüyorum bazen iyi hissediyorum 70 dk.a yürüyorumkemeri ortalama 20 dk. istediğim yere kaydırarak kullanıyorum sırtımdan başlayıp diz kapaklarıma kadar titretiyorum :86:yani istediğin şekil kullanabilirsin,hayal gücüne bağlı...sende verirsin yeterki azimli ol:87:bende bukadar sağlık sorunu ve yaşım sana göre büyükken yaptıysam sen hayde hayde yaparsın ama sağlığına dikkat ederekaz az sık sık herşeyden ye suyu çoğalt akşam yemeğini yarıya indir yeterli oluyorbirazda yürüyüşünü aksatmadan devam edersen oluyorhadi kızlar elele atıcaz fazlalıkları öptüm

bugün 60 dk.7.o hızda yürüyüş
20 dk. kemer
10 dk.eliptik bisiklet
BU ARADA DAYANAMADIM TARTILDIM 71.9 KG.YİM
ÇOK SEVİNDİM çünkü geçen sene nisanda hormon ilacına başladıktan sonra mayısta bu kiloya aniden çıkmıştım:8561 kg.den birden)
ekim ayında ilacım kesildiğinde 86 olmuştum ondan sonra ekim sonunda spora başladım ve akşam yemeğimi azalttım az az sık sık yemeye başladım çünkü aç kalarak kilo verilmiyor suyu günde en az 2.5-3 litre içiyorum çünkü yakılan yağlar vücuttan suyla dolayısıyla idrarla atılıyor,yoksa kanda o yağ asitleri turluyor, su içmezsen gidip biyerlere yapışıp kalıyor yaptığın sporunda anlamı kalmıyor...sağlıkçı damarım tuttu kusuruma bakmayın ama böyle anlattığım zaman birileri faydalandımı çok hoşuma gidiyor huzurlu oluyorum

Son düzenleme:

Çok özendim sana canım
ben daha 7ye çıkamadım

benim de ikinci doğumum ve ikisi de sorunluydu:) ilkinde 12 kilo almıştım. hiçbişey yapmadan 13 kilo verdim 7 ayda. bunda 9 kilo aldım, 5'i gitti. şu an 65 kiloyum ama 57ye inmek istiyorum. tavsiyelerini dikkate alıcam. 1 haftadır hamurişi, tatlıyı kestim. meyveye ağırlık verdim ve en az 2,5 litre su içiyorum. işe yaramaya başladı bile:)
bugün 7'de yürümek nasıl oluyomuş diye bi deneyeyim dedim. hakkaten yürünmüyo ya koşmam lazım o hızda. 4,5 hız benim için ideal şu anda. zamanla önce süreyi sonra hızı arttırmayı düşünüyorum...

30 dk. 7.0 da yürüyüş
15 dk. kemer
başka bişey yok oğlum ateşliydi işten izin almak zorunda kaldım anca bukadar oldu

KILAVUZ canım çok sevındım kılo vermene
darısı bizlere olsun insallah inanki son kez gırmıstım bu topıge yurumucem diye :) ama senı gorunce bıde kılo verdıgını filan bi azim geldi bana..
yuryus bandım yok dısarısıda cok soguk ama 30 dk evde yuryup 60 dk plates yapmaya karar verdım .salondan yatak odasına kadar yurucem 30 metre hiç yoktan iyidir napalım

bende sadece 1 kılo verebıldım oda ishal olmustum 1,5 hafta kadar oylelıkle içim temizlendi iyi oldu :90::90: neyse sımdı almadım 72deyım.. umarım verırım dahada

mevhibecim masallah sanada tam gaz ilerliyosun bebısını bahane etmiyosun yada baska seyleri takdir ettim seni ,bu azmin banada bulasır ınsallah

yeni gelen arkadaslar hoşgeldınız sefalar getırdınızz

mevhibecim masallah sanada tam gaz ilerliyosun bebısını bahane etmiyosun yada baska seyleri takdir ettim seni ,bu azmin banada bulasır ınsallah

yeni gelen arkadaslar hoşgeldınız sefalar getırdınızz

Teşekkür ederim arkadaşım, kilo benim hayatta hiç alışık olmadığım bir şey sıcağı sıcağına vermezsem alışırım falan allah korusun

Bu arada kilo durumların nedir ben yarın tartılacağım sana da sonucu yazarım hafiften rakip sayılırız

Bugün 6.1 hızda 60dk.

Kasvetlinin dediği gibi kızlar 2 aylık kuzumla hergün yürüyorum siz de vakit ayırın kendinize :)

hihihih rakibiz demi :18:

hani en son bi ishal olmustumya (çaktırma içim temizlendi çok iyi oldu karın agrısı dısında )
73ten 72ye dusmusum hala da yanı kılodayım 72yım :13: aman almıyımda aynı kalmaya razıyım

bide ben hergun tartuılıyorum haftada mı tartılmak iyi oluyor acaba? yoksa ayda filan mı? (gerci ben ayda tartılmaya hiç sabredemem ya )

canım i,ns vermişindir ama veremesende uzulme hem emzırıyorsun bebegının sana ihtiyacı var .. en azından vucudun sıkılasır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…