Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

evet bacakları sıkılastıryo ama ya kollar kollar için galiba egzersiz yapmak şart

hmm doru kollar için bişeyler yapman gerek 1 kg dambıllarla çalışabilirsn daha fazlasını birden yapamazsın ztn çokda kas yapma bnce oda kötü duruyor

kızlarr 6 da 40 dk yürüdüm kendimi süperr hisediyorumm =)):KK66: haydii kızlarr herkes yürüsün :))

ben dün akşam yürüyemedim inş.bugün akşam yürüycem
yürüyemediğim zamanlarda kendimi kötü hissediyorum çok

evet bacakları sıkılastıryo ama ya kollar kollar için galiba egzersiz yapmak şart

evet kollar için ayrı bi egzersiz şart maalesef bu sitede incelme takımının egzersizleri konu başlığı içerisinde çok güzel kol egzersizleri var ben yapıyorum 2 gündür işe yarıyacak gibi sizde deneyebilirsiniz..

14 şubattan bu yana haftada 4 gün günde 1.5 saat yürüyorum ama kilomda bi değişiklik görmedim yediklerime dikkat ediyorum sadece bel bölgesinde biraz değişme var gibi geliyo.tempolu bi yürüyüş değil bu normal bi şekilde yürüyorum o yüzdenmi pek faydası olmuyo acaba

Son düzenleme:
14 şubattan bu yana haftada 4 gün günde 1.5 saat yürüyorum ama kilomda bi değişiklik görmedim yediklerime dikkat ediyorum sadece bel bölgesinde biraz değişme var gibi geliyo.tempolu bi yürüyüş değil bu normal bi şekilde yürüyorum o yüzdenmi pek faydası olmuyo acaba

benim bildiğim tempolu şekilde yürümemiz gerek öle gezermiş gbi yürümenin cok faydasını göremezsinz bnce madem bu kadar zaman ayırıosnz tempolu yürüyün bence :)

her gün 1 saat yürüyorum son günlerde sınavlardan dolayı aksatıyorum en kısa sürede tekrar başlıycam her gün 1 saat yürümeye bu arada 1 ayda 3 kilo verdim yürüyerek :) :KK19:

Son düzenleme:
hayır canım yapmadım ama zaten hamur işi falan yemiyorum artık pek onunda etkisi olmuştur :)

en yakın zamanda sonuç listelerini hazırlarım kızlar..
bakalım kim ne kadar yürümüş görelim demii:KK37:

X