Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

kızlar bir haftadır çok yoğun tempoda çalıştım,iş yeri biraz yoğundu evdede küçük oğlum kolunu kırdı oyüzden ne internete girebildim nede düzenli yürüyebildim:KK50:ama dün başladım yürümeye 30 dk.bugünde 65 dk.yürüdüm:KK52:haaa birde eliptikıl rooler bisikletimde geldi:KK9:söylemesi ayıp eşim sevgililer gününe yetiştirmiş hediye:KK17:ama sevinsemmi üzülsemmi bilemedimdeeeee...nezamandır istiyordum çaktırmadan sipariş vermiş:86:bugün bir saat yürüyüşün üstüne 15 dk.da bisiklete bindim,bayağı iyi oldu:KK64:yaza bomba gireceğiz değilmi kızlar:KK3:yarın tartı günüm bakalım sonuç nedir:18:

Geçmiş olsun arkadaşım, hediyeni güle güle kullan. Bu adamlar bize ne demek istiyor? Eşimde bana koşu bandı aldı sevgililer günü hediyesi olarak ben de istiyordum :) Ben tartılmadan duramıyorum ama kilo da veremiyorum ben de senin gibi yapayım bari yarın tartılayım 1 hafta tartılmayayım inşallah işe yarar :)

Geçmiş olsun arkadaşım, hediyeni güle güle kullan. Bu adamlar bize ne demek istiyor? Eşimde bana koşu bandı aldı sevgililer günü hediyesi olarak ben de istiyordum :) Ben tartılmadan duramıyorum ama kilo da veremiyorum ben de senin gibi yapayım bari yarın tartılayım 1 hafta tartılmayayım inşallah işe yarar :)

valla mevhibecim bize bilmeden motivasyon aşılıyorlar:nazar:bencede bişeyler ima ediyorlar ama kendilerinin aleyhine:KK47:nedersin...ben fena gaza geldim hadi sende dostum....:KK52:teşekkürler iyi dileklerin için yarın akşama bakalım kaç olduğumu gireceğim:KK30:inşallah enazından 72 yi görürüm:KK50:

valla mevhibecim bize bilmeden motivasyon aşılıyorlar:nazar:bencede bişeyler ima ediyorlar ama kendilerinin aleyhine:KK47:nedersin...ben fena gaza geldim hadi sende dostum....:KK52:teşekkürler iyi dileklerin için yarın akşama bakalım kaç olduğumu gireceğim:KK30:inşallah enazından 72 yi görürüm:KK50:

MERHABA bu hafta malesef saydığım sebeplerden ötürü kilom aynı kalmış üzüldüm:KK59:ama bu hafta azimliyim,haftaya pazartesi görürüz bakalım elmi yaman beymi:KK47:

UMUTLUGUNLER çok teşekkür ederim fakat 9 gündür her gün yapıyorum 100gr. vermedim. Moralim çok bozuk bu sabah güne profetirol ile başladım sinirden. Başka arkadaşların morali bozulmasın ben yeni doğum yaptım ondan cevap alamıyorum belkide. Sizlerde çok iyi sonuç vereceğine eminim, bende bir anormallik var.

canım bende de durum aynı kilo veremiyorum ama incelme var sanki bende senin gibi kilo veremdiğimi görünce saldırıyorum çikolataya herhalde metebolizmamız ağır çalışıyor Allahım yardım etsin bize işimiz zor:KK58:

haftada 1 gün ara vermek gerekiyo diye biliyorum canım.

ben de şimdi oğlumu uyutmaya çalışıyorum, uyursa yürüycem 40 dak. yeni başladığım için yavaş yavaş arttırıyorum süreyi.

sen baya hızlı yürüyomuşsun canım ben daha şimdilik ortalama 4-4,5 ile yürüyorum (koşu bandının göstergesindeki hız olarak). 40 dakikada 2500-2700 metre yapıyo. ama senin harcadığın kalori az gibi geldi bana. koşu bandın mı gösteriyo canım 120-130 diye. benimki dün 40 dakikada 165 kalori gösterdi de. koşu bandının markası ne bu arada...

çok konuşalım bence, daha çok gaza geliriz böylece...:)

bende bugün 43 dk yürüdüm 4.5 4.7 hızında beenim koşu bandımda 90 klaori gösteriyor markası da goodman era sizinkinin markası ne merak ettim:18:

bende bugün 43 dk yürüdüm 4.5 4.7 hızında beenim koşu bandımda 90 klaori gösteriyor markası da goodman era sizinkinin markası ne merak ettim:18:

benimki altis bm 3500 canım. ortalama hızım 4-4,5 ama arada kısa süreli 5-5,5 a çıkıyorum. kaç metre yürüdünüz peki. bi gariplik var ama anlamadım ben de...

kızlar bende aranıza katılmak istiyorum.boyum 1.68 kilom 62.hedefım 55. dun yurumeye başladım.3.kademede 60 dk. yurudum. ayrıca gunde 60 mekık cekıyorum.bır ay boyunca arttırarak 3 de yuruyucem.her ay bır ust kademeye gecmeyı planlıyorum.en akşamları yuruyorum.bugun daha yurumedım ama mekığimi çektim..umarım buradan alacağım destekle yaza kadar başarılı olurum.

kızlar bende aranıza katılmak istiyorum.boyum 1.68 kilom 62.hedefım 55. dun yurumeye başladım.3.kademede 60 dk. yurudum. ayrıca gunde 60 mekık cekıyorum.bır ay boyunca arttırarak 3 de yuruyucem.her ay bır ust kademeye gecmeyı planlıyorum.en akşamları yuruyorum.bugun daha yurumedım ama mekığimi çektim..umarım buradan alacağım destekle yaza kadar başarılı olurum.

hoşgeldin arkadaşım:KK71:gayet iyiymiş ölçülerin ama ...genede başarılar dilerim:KK66:tabiki benden sonsuz destek:KK1:görüşürüz,bende 7.0da günlük 60dk. yürüyorum 20dk.kemeri çalıştırıyorum,sonrada 15dk.eliptik bisikletimi çalışıyorum:KK52:hadi bakalım yaza feett gireceğiz hep beraber:KK4:

benimki altis bm 3500 canım. ortalama hızım 4-4,5 ama arada kısa süreli 5-5,5 a çıkıyorum. kaç metre yürüdünüz peki. bi gariplik var ama anlamadım ben de...

benimde altis bm 5500 marka bisikletimde voit lc 210...yalnız kızlar ben hergün 7.0 da 60 dk. yürüyorum yakılan kalori 487 gösteriyor:KK53: nasıl iyimi siz biraz sanki yavaş yürüyorsunuz gibimi geldi bana yoksa benmi tempolu yürüyorum ...arkadaşımın dediği gibi bir yerde yanlış var ama:KK66:olsun kızlar ben sonuçtan memnunum 4 ayda 13 kilo:KK53:

dün 40 dakika yürüdüm ben de. bugün ara veriyorum çünkü misafirim gelecek. temizlik yaptım onun yerine:)

mevhibecim ben bugün 60 dk. yürüdüm:90:hergün yürüyorum tatlımda nete hergün giremiyorum :84:yalnız değilsin dostum değerli rakibem öptüm:KK1:

Moralini bozma arkadaşım ben 2 aydır aynı kilodayım yani doğum sonrası kilomda :KK43:

tatlım sen yeni annesin 6 ay lohusasın emziriyorsun şu an önceliğin bebişin :KK9:kilo vermesen bile vücut sıkılaşıyor o yüzden üzülme:KK64:muhakkak kıyafetlerinde fark olucak görürsün:KK71:hemşire arkadaşına güven:KK4:bebişini öpüyorum

60 dk. yürüyüş 7.0 da(hız olarak)
20 dk. kemer
15 dk. eliptik bisiklet
akşam yemeğinde salata
öğlen az musakka bir bardak ayran
sabah yulaflı bisküvi bir bardak ıhlamur
aralarda kuru kayısı bir portakal ve 5 tane badem
araların herbiri tek tek birden değil:KK56:

benimde altis bm 5500 marka bisikletimde voit lc 210...yalnız kızlar ben hergün 7.0 da 60 dk. yürüyorum yakılan kalori 487 gösteriyor:KK53: nasıl iyimi siz biraz sanki yavaş yürüyorsunuz gibimi geldi bana yoksa benmi tempolu yürüyorum ...arkadaşımın dediği gibi bir yerde yanlış var ama:KK66:olsun kızlar ben sonuçtan memnunum 4 ayda 13 kilo:KK53:

canım ben daha yeni başladım. doğum yapalı 2 ay olmadı, öncesinde de sorunlu bi hamilelik geçirdim. öyle çok hareketli değildim yani. birden yüklenmek istemedim yavaş yavaş arttırcam. ama 7ye çıkabilir miyim bilmiyorum. 7 de ben yürüyemem, koşarım herhalde:) çok güzel kilo vermişsin bu arada tebrik ederim...

kemeri nasıl kullanıyosun, karın için kullanılıyo mu, kalça veya bacak için mi. ben pek kullanmadım daha kemerini. bi de ne kadar kullanmak gerekir acaba...?

3.01 km gösterdi dün bende anlayamadım neden göstergelerde bu kadar fark var ama ne yapalım sonuçta biz kilo verelimde göstergeler farklı olsun önemli olan bu :KK66:

3.01 km gösterdi dün bende anlayamadım neden göstergelerde bu kadar fark var ama ne yapalım sonuçta biz kilo verelimde göstergeler farklı olsun önemli olan bu :KK66:

haklısın canım:) bu kalori olayı kilomuza göre bile değişiyo aslında. bunlar ortalama değerlerdir diye düşünüyorum ben de. ama yürürken harcadığım kaloriyi ne yersem geri alırım diye düşünmeden edemiyorum. ya da çikolatanın arkasında yazan kalori kaç saat yürüyüşüme bedel diye hesaplamaktan kendimi alamıyorum:)

X