Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

yarın tekrardan baslıcam yuruyuse sonunda duzeldım :)

ya şu kosu bandını ne kadara aldınız kızlar? esıme dıyım bende bakalım dısarısı soguk oluyor yada ben musayıt olmayıp çıkmama gunum daha fazla

Ben geçen hafta aldım canım bir heves deli gibi kullanıyorum 1150 tlye aldım.

mevhibe arkadaşım çok iyi gidiyosun gidecek bu kilolar hızla bende süreyi biraz biraz arttırmak istiyorum bakalım diğer sağlık problemlerimi halledebilirsem dişim çene kemiğine iltihap yaptı maholdum doktor doktor geziyorum böbreklerim iltihaplı anlayacağın kötü günler geçiyorum ama yılmayacağım Allahın izniyle verceğim kilolarımı

Son düzenleme:
UMUTLUGUNLER çok teşekkür ederim fakat 9 gündür her gün yapıyorum 100gr. vermedim. Moralim çok bozuk bu sabah güne profetirol ile başladım sinirden. Başka arkadaşların morali bozulmasın ben yeni doğum yaptım ondan cevap alamıyorum belkide. Sizlerde çok iyi sonuç vereceğine eminim, bende bir anormallik var.

Çok geçmiş olsun arkadaşım dişi bilirim pek fenadır.

canım bence vücudun uyum sağlama sürecinde şu anda. pes etme sakın. ısrarla devam et, 15 günden sonra hızlı bi verme sürecine gireceğini düşünüyorum. tabi beslenmeye de dikkat ederek. diyet yapmadan abur cubur ve hamurişini kısarak yani... ben de başladım peşinden geliyorum. bu gruba katılmak için bi süre düzenli yapmak zorunda hissediyorum kendimi. bi de oğlum izin verse...

Teşekkür ederim bugün yapmayacaktım ama senin için yapacağım

73.600den 72.6 dusmusum bu bagırsak sorunu sağlık acısından olumsuz olsada kılo acısından iyi oldı gibi ishalden olücem bigun yaaa ustune bide karın agrısı gaz sancısı -zavallı eşim etrafımda pervane oldu ne yapsamda gecırsem dıye-tabı bu durumda kım zavallı bılmem

hımm pekı ne kadar watt yakıyor.. :) yani kosu bandını kullanma durumu aylık elektırık fatrusasını etkılıyormu dıcektım :)

Canım eşim gücü 1,5 kw dedi. Onun hesabına göre saati 20 kuruş falan dedi. Biz daha faturaya yansımasını görmedik, 1 hafta oldu..

Arkadaşım bugunki 60 dakika senin içindi

Arkadaşım bugunki 60 dakika senin içindi

:)) pes etmek yok. daha çok başındayız. ben de 40 dak. yürüdüm. hızın kaç, kaç metre yürüyosun ve kaç kalori yakıyosun 1 saatte... çok soru sordum galiba:)

hava da kapalı bugün malesef. parka gidecektik ama kaldı. yine evde yürüyeceğim. komşuları rahatsız etmekten çekiniyorum pazar pazar. sen bu hafta hergün yürüdün galiba. bugün ara verebilirsin. ben 2 gün yürümedim onun için devam...

Son düzenleme:

Günaydın canım;
Vallaha dün senin gazınla yürüdüm.

Ben 60 dk. 60km. hızla 6km. yürüyorum yaklaşık 120-130 kalori yakıyorum.

Evet ben Pazartesiden beri aralıksız yürüdüm.

Acaba bugün ara versem mi ben yürümeyi çok seviyorum ama acaba vucüt alışmasın diye 1 gün ara vermek lazım mı?

Ayyy.. ben de çok konuştum

haftada 1 gün ara vermek gerekiyo diye biliyorum canım.

ben de şimdi oğlumu uyutmaya çalışıyorum, uyursa yürüycem 40 dak. yeni başladığım için yavaş yavaş arttırıyorum süreyi.

sen baya hızlı yürüyomuşsun canım ben daha şimdilik ortalama 4-4,5 ile yürüyorum (koşu bandının göstergesindeki hız olarak). 40 dakikada 2500-2700 metre yapıyo. ama senin harcadığın kalori az gibi geldi bana. koşu bandın mı gösteriyo canım 120-130 diye. benimki dün 40 dakikada 165 kalori gösterdi de. koşu bandının markası ne bu arada...

çok konuşalım bence, daha çok gaza geliriz böylece...:)

kızlar bir haftadır çok yoğun tempoda çalıştım,iş yeri biraz yoğundu evdede küçük oğlum kolunu kırdı oyüzden ne internete girebildim nede düzenli yürüyebildimama dün başladım yürümeye 30 dk.bugünde 65 dk.yürüdümhaaa birde eliptikıl rooler bisikletimde geldisöylemesi ayıp eşim sevgililer gününe yetiştirmiş hediyeama sevinsemmi üzülsemmi bilemedimdeeeee...nezamandır istiyordum çaktırmadan sipariş vermiş:86:bugün bir saat yürüyüşün üstüne 15 dk.da bisiklete bindim,bayağı iyi olduyaza bomba gireceğiz değilmi kızlaryarın tartı günüm bakalım sonuç nedir:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…