Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

cok sagol cnmm :)) insallah vercez su kiloları

Ben bugün yürüyüş yapamadım. eşim evdeydi ve sabahtan beri misafirlerim vardı. Şimdi gittiler ama ölüyorum yorgunluktan bebişimde uyumadı vicdan azabı duyuyorum
Birileri gene de bana kızabilir mi lütfen:)

hoşgeldin canım :) bu diyet yontemin işe yararsa bende denemek isterim
bende yuruyuse çıkmadan önce (30dk önce) bir su bardagı elma sirkeli su içiyorum (yağ yakıyormus)
birde sıkılastırıcı krem aldım onu sürüp ole cıkıyorum
hımm aslında mantıklı,kısaca yuruyus mesafe ve zamanınızı bıraz daha genısletin diyor.vucut alısmasın dıye hep aynı saatte bıtırmeyın yuruyusu dıyor

valla ben adım sayarsam tempom düşer yavaslarım..adım saymak yerıne hadi aslanım az kaldı biraz daha verceksın bu kıloları diye gaz verıyorum kendıme hahaha yavasladıgımı hıssettıgım an bole yapınca eskı tempoma kavusuyorum

aslında ben kızardım ama misafirin varmıs canım sonucta mısafırlerıne 1 saat evde durun ben bi turuyus yapıcam dıyemezsın misafilerine hizmet ederken yaktıgın kalorılerı dusun bence sen yorgunsun ya bebısınde ondan uyumams olabıılır (annem ablama çok yoruldugu zaman bebegını emzirecegı sırada illaki göğsünü suyla yıkatırdı yorgunlugunu alıyormus ne kadar dogru bılmıyorumda)

bugun anck 20 dkka yuruyebıldım..

bıraz iyileştim sonra vicdan azabı duyup (mevhibe hakket insan vicdan azabı duyuyormuş)çıktım dısarı bu kadar yatmak yeter dedım :) havanın soguk olacagını tahmın edemedım oyuzden kısa surdu yuruyusum terledım ama terımın usumesınden korkdum (iyilrşmeye baslamısken tekrar hasta olmak istemedim)bide regli oldugum için malum ilk gunun agrsı baska oluyor

yarın ebru kursum var yuruyus yapamıcam ama evde nivea badynın jimnastık cdsi var onunla telafı edıcem artık zaten oda anca 1saatte bıtıo..

burda hava acayıp soğuk dolu tarzı buz yagıyor resmen :2:

* siyah çayı hayatımdan tamamen çıkardım onun yerine ıhlamur yapıyorum kendime
(fikir eşimden çıktı öylede devam ediyor sadece misafir gelınce siyah cay yapılır onuda ben içmiyorum)

*sabah kalktıgımda ilk işim 1su bardagı suya 1 tatlı kasıgı elma sirkesi karıstırıp içmek (zaten bunu içtikten sonra insanın yıyesı gelmıo-sürekli bi mide bulantısı cekıyorum sahsen)

*sabah 10,öğleden sonra 2-4te form bitki çayları tüketiyorum

*diyet denırmı bılmıyorum ama önceden yemek yerken eşimle bi yarıs halindeydım hahahaha şimdi eşiminkinden bi boy kucuk tabakla yemek yıyorum
(bide sekersiz çaya sadece 1 hafta dayanabıldım okadar ben sekersız ve tuzsuz yapamayacagımı anladım )

* yuruyuse çıkmadan evvel sıkılastırıcı vucud kremi almstım ondan surup oyle çıkıyorum gecen yazdan tecrubelıyım içine giremediğim kotun içine girdim..kılo veremesemde vucudum sıkılastı..

*yuruyuse çıkmadan 30dk önce su içiyorum ,yuruyusten geldıkten sonraki 30dk sonra yine su veya herhangı bişey yıyorum(kuzenım egzersız için kursa yazılmıstı ordakı hoca oyle demıs ;başlamadan30dk önce su iç:spor bittince30dk sonra su iç diye )

sizler neler yapıyorsunuz evde ?

Bugün ben 40 dk. yürüdüm. Benim bebeğim çok küçük olduğu için zaten koşu bandında yürüyorum. Kuzum öğlen uykusundayken 60dk. daha yürümeyi hedefliyorum.
Elma sirkesini ben de yapıyorum ama ben ondan aylardır hiç sonuç almadım
Ben emzirdiğim için sadece beyaz ekmek yemiyorum
Diyet yapmaya vicdanım el vermiyor bu kilolar gider ama yavrum için bu 6 ayın dönüşü yok

Allah hepimizin yardımcısı olsun fazla kafamıza takmazsak ve düzenli olarak yürürsek bu kilolardan kurtulacağımıza inanıyorum hepimize kolay gelsin

Allah hepimizin yardımcısı olsun fazla kafamıza takmazsak ve düzenli olarak yürürsek bu kilolardan kurtulacağımıza inanıyorum hepimize kolay gelsin

İnşallah arkadaşım ben çok taktım hayatım boyunca çok zayıftım. Ağır geldi doğum kiloları:) inşallah veririz

aynen bende senin gibiyim...yemeyi sevdiğim için sıkı diyet hiç yapamadım...oyüzden herşeyden az az sık sıkyiyiyorum doymadan kalkıyorum,böylece nefsimi bastırıyorum hemde herşeyi yiyiyorum

12 şubat:60dk.
13şubat:40 dk.(elektrikler kesildi)
14 şubat:yürümedim organizasyon vardı malum:))))

aynen bende senin gibiyim...yemeyi sevdiğim için sıkı diyet hiç yapamadım...oyüzden herşeyden az az sık sıkyiyiyorum doymadan kalkıyorum,böylece nefsimi bastırıyorum hemde herşeyi yiyiyorum

Kasvetli arkadaşım cevabımı yanlış yere eklemişim senin alıntının içinde yazdıklarımkusura bakma ...ordan okursun acemilik işte neyaparsın

Kasvetli arkadaşım cevabımı yanlış yere eklemişim senin alıntının içinde yazdıklarımkusura bakma ...ordan okursun acemilik işte neyaparsın

yok kıss dogru yazmıssın sen :) ben şimdi okudum yazdıklarını.. ahh ahh şu boğaz olmasa aslında tığ gibi olcaz ama işte

bugun yuruyus yapamadım dısarı soguktu ama ondan ötesi adetliyim bide yuruyus yaptıgım zaman haddinden fazka akıyıor acaba bu normal mi? yoksa korkmalımıyım?
carsıda işim vardı yarım saatlık ozaman bi yurudum işte eve nası geldıgımı bilemedim
yarın cıkıcam ama sıkıca gıyınıp yine çok kanamam olursa bi doktora gorunum artık napayım

ayy bişey sorucam kızlar..
dün portakallı kereviz yaptım yidim neyse sonrasında acayıp ishal oldum!
kereviz ishal yapar mı yaaa... ? adetimle çakışmaları kötü oldu duble karın ağrısı çekiyorum

Ben çok sık kereviz yerim hatta bugün de yedim :)haftada 3-4 kez ama yapmadı hiç. Ben adetimin ilk günü ishal olurdum belki sana da öyle olmuştur. Geçmiş olsun.

Ben çok sık kereviz yerim hatta bugün de yedim :)haftada 3-4 kez ama yapmadı hiç. Ben adetimin ilk günü ishal olurdum belki sana da öyle olmuştur. Geçmiş olsun.

tşk ederim cnm.bilmem belkide öyle bişey olmustur yaa varyaa adet sancısı halt etsın bununkinin yanında biri bagırsaklarımı camasır sıkar gibi buruo sankli umarım çok surmez bu durum ne diim..

masallah 60 dk iyi yurumussun

14 şubat 15 dk
15 şubat 25 dk
16 şubat 45 dk yürüdüm inşallah bu sefer bırakmayacağım koşubandında yürümezsem eşim beni öldürecek o kadar para verdik kullan diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…