Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

Walla süper azim darısı annemin başına

slm kızlarrrr benıde alın aranızaaaa...

bende artık zayıflamak istiyorum yavas yavas ve tekrar almamak kosuluyla yuruyerek tabıkı

yazın bu topıkteydım bende sadece 1 hafta yurumustum ve ınanın darlıktan giyemediğim pantolonlarımın içine rahatca gırdım hatta bolluk bile vardı

ama bu sefer 1 hafta değil 13 kılo verene kadar da değil insallah ömrün boyunca yuruyus yapmak istiyorum
yarın yazarım buraya kaç dk yurudugume dair..

acayip grip oldum
maalesef erken kalkmam gerekırken az önce uyandım
bedenım bi kendine gelsın cıkıcam ama yuruyuse bende..
60 olmak istiyorum suan 73.6yım

hepinize iyi günler

Walla süper azim darısı annemin başına

teşekkürederim dostum,inşallah sizinde desteğinizle bu işi başarıp yaşam tarzım haline getireceğim...annenede sonsuz desteğini esirgeme gerçekten destek çok önemli ben şu an duraksama haftalarımın içindeyim inşallah tekrar düşüşe geçeceğim:18:işte tamda bu dönemde destek çok önemli..öpüyorum seni çok sağol

acayip grip oldum
maalesef erken kalkmam gerekırken az önce uyandım
bedenım bi kendine gelsın cıkıcam ama yuruyuse bende..
60 olmak istiyorum suan 73.6yım

hepinize iyi günler

öncelikle geçmiş olsun:2:şu an sizinle aynı kilodayızben 86 dan düştüm ekim sonundan beri...hedefim 65olursa sonraki hedefimde 60yani aynı yoldayız,umarım birbirimize destek oluruz:79:

Herkese merhaba
1,5 ay önce doğum yaptım 12 kilom duruyor( Dün yürüyüş bandım geldi başladım 66 kilo ile diyet yapmıyorum emzirdiğim için diyetsiz yürüyenlerden tecrübe ve desteklerini bekliyorum hepimize kolay gelsin:)

hoşgeldin arkadaşım:79:bende çok sıkı olmasada hafif diyetle beraber sadece yürüyorum akşam yemeğini erkene çektim,ekmeği kestim ve porsiyonlarımı üçte bire indirdimonun haricinde diyetim yok,hergün iş dönüşü 50 ile 60 dk. arası,7 de yürüyorum ama 4 ile 15 dk.zor yürüyordum...zamanla vücüt alıştıkça yavaş yavaş yükseltip zamanı artırdım sende öyle yap

10 ŞUBAT:60 DK.
11 ŞUBAT:30 DK.
Üzgünüm bugün biraz az yürüdüm ve kaçamakta yaptım yarın telafi edeceğim inşallah
arkadaşlar şu cetveli birtürlü yapamadım sayfamada ekleyemedim (((( bilen varsa yada yapabilecek, bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Son düzenleme:
Hoşbulduk:) teşekkür ederim dediklerini yapacağım.
12 Şubat 60dk.

12 şubat:60dk.
Ama regl haftama girmek üzereyim,oyüzden acayip bir gerginlik ve şişlik var bilemiyorum yaiiştahta hafiftenmi desem açıldıkontrol etmeye çalışıyorum:97:

öncelikle geçmiş olsun:2:şu an sizinle aynı kilodayızben 86 dan düştüm ekim sonundan beri...hedefim 65olursa sonraki hedefimde 60yani aynı yoldayız,umarım birbirimize destek oluruz:79:
tşkler :) ins en kısa zamanda atlatıcam şu illetiiiii
86dan 73e dusmek bravo gercekten tebrik ederim (annem bu yazdan 86dan 85e dustu -güya gayret ediyomus- seni anneme diyecem kesınlikle
bu kadar nasıl verdın yuruyus dısında ne yaptın daha dogrusu?
sevındım aynı kıloda olmamıza arada destek arada rakip gorur hırslanırız belki

hoşgeldın canım..
bende diyetsiz yapıcam yuruyusumu - ne zaman dıyet yapmak istesem 2 katı yıyesım gelıyor - oyuzden diyetsiz yuruyus yapıcam vercem şu kiloları

Hoşbulduk arkadaşım;
Ben emzirdiğim için yapamıyorum, fakat aynen senin gibi daha önceden de ne zaman diyet yapsam kilo alırdım ne dersin diyetsiz verebilirmiyiz ?

Bu arada benim de 13 kilo fazlam var, destek olalım birbirimize. Mesela yarın pazar diye aksatmayalım gene yapalım 60 dk. yürüyüş :)

Yürüyüs zamanla kiside aliskanlik olur ve yapilacak en ucuz - yararli sporlardan biridir.
Hamilelik, yeni bebegi dogmasi veya emziriyor olmasi hic bir bayanin yürümemesine engel degil bilakis tesfik edici yönleri cogunluktadir.
Yillardir ayni kilomu koruyorum ve ilgilenenler icin her pazar Istanbul´un degisik yerlerini kolacan ettigimiz yürüyüs gurubumuza davet ediyorum.

Cogu geziler ücretsiz + yeni arkadasliklar kuruyorsunuz + her pazar farkli yerleri geziyorsunuz

Nescafe 3´ü birarada bile bu kadar uyumlu olamaz

Ya Arkadaslar insallah bende Pazartesi baslayacam yürüse böle bi Programm düsünüyorum 30 dakka yürüs 30 dakkada Belediye Spor Aletlerinde calısıcam.Nasıl sizce yararını görebilirmiiyim o sekilde?:26:

Hoşbulduk arkadaşım;
Ben emzirdiğim için yapamıyorum, fakat aynen senin gibi daha önceden de ne zaman diyet yapsam kilo alırdım ne dersin diyetsiz verebilirmiyiz ?
bence verırız ama diğer diyet yapanlara göre daha az olur sanırım..malum önce vucudumuz sıkılascak(ozaman kılo vermesek bile bızı ogrenler verdi sancak ) ondan sonra verırız ama mesela 2006da 7ay mecburi yuruyus yapıyordum okula gıdıp gelmek gibi :) ozaman 75tim ,2008de 60a dustum.. sadece 1yıl yurumustum yanı.. sımdi evdeyım bişee yapmıyorum haliyle yine aldım kılo oyuzden verırız arkadasım için rahat olsun
Bu arada benim de 13 kilo fazlam var, destek olalım birbirimize. Mesela yarın pazar diye aksatmayalım gene yapalım 60 dk. yürüyüş :)
ben bu aralar grip oldugum için yapamıyorum yuruyus ama bedenım iyilrşsin hemen baslıcam.. ben hızlı tempoyla kocaeli-d.dere sahilini 50dkda yuruyorum onun dısında baska egzersiz yapmıyordum ama tek yuruyus yani..
iyileşem bende haftasonu tatılı dahıl hep yurucem
hoşgeldın aramıza canım ne kadar güzel bi aktivite istda olsam bu teklifinizi düşünürdüm
Ya Arkadaslar insallah bende Pazartesi baslayacam yürüse böle bi Programm düsünüyorum 30 dakka yürüs 30 dakkada Belediye Spor Aletlerinde calısıcam.Nasıl sizce yararını görebilirmiiyim o sekilde?:26:

hoşgeldın canım kesınlıkle gorursun zaten once 30dkkada ısınıo vucud sonra verebılıosun yaglar yakılıo yan,..
kolay gelsn:13:

merhaba arkadaşlar.bende bugun yürüyüşe başlıyorum.şuan 61.7 kiloyum.her gece yatmadan önce elma sirkesi-bal- su karısımı ıcıyorum.gunde 2 fıncanda yesıl cay.onun harıcınde dıyet yapmıyorum.ama abartmıyorumda tabi.bakalım nasıl olacak.bu arada hedefiim 55.

bu arada şöyle bir şey buldum.okumanızı tavsiye ederim.

İngiltere’de piyasaya çıkan Walking Diet (yürüyüş diyeti) isimli kitabın yazarı Joanna Hall, yürüyerek kilo vermenin ince formüllerini anlatıyor. Tabiki yürümek sadece kilo vermeye yardımcı olmuyor. Bunun yanında diyabet, kemir erimesi ve meme kanserine yakalanma risklerini de azaltır.

Başlamadan önce bir spor mağazasına uğrayarak bir adımsayar (pedometre) satın alın. Böylece günde kaç adım attığınızı sayabilirsiniz. Buyurun size mucize yürüyüş programı:

Gün 1-3: Her gün attığınız adım sayısını bir kenara yazın ve 3′üncü günün sonunda bunları toplayıp üçe bölün. Bu sizin günlük ortalama yürüyüşünüz olacak.

Gün 4-5: Ortalama adım sayınıza 1000 adım ekleyin örneğin otobüsten bir durak erken inerek bu sayıyı tamalayabilirsiniz.

Gün 6: Bugünden itibaren yürüyüş yapmak için özel zamanlar ayırmalısınız. Ortalamanıza 1500 adım ekleyin. Hızınıza göre 1500 adım 20 dakikada tamamlanabilir. Yürüyüşe başlamadan ve yürüyüş sırasında en az 200 ml su içmeyi unutmayın.

Gün 7: Normalde en az 10 dakikada yürüdüğünüz bir mesafeyi gücünüzün yettiği kadar hızlı yürüyün ve yürüyüşün ne kadar sürdüğünü bir kenara not edin.

Gün 8-11: Ortalamanıza 1500 adım ekleyerek yürüyüşlere devam edin.

Gün 12: Bugünü dinlenmeye ayırabilirsiniz. Vücudunuzu biraz esnetmeyi deneyebilirsiniz.

Gün 13-14: Ortalamanıza 2 bin 500 adım ekleyin. Sonraki 4 günde en uzun yürüyüşlerinizi yapacaksınız. Bu yüzden bunları gün içinde 2 ayrı yürüyüş olarak sürdürebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…