Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın tekrardan baslıcam yuruyuse sonunda duzeldım :)
ya şu kosu bandını ne kadara aldınız kızlar? esıme dıyım bende bakalım dısarısı soguk oluyor yada ben musayıt olmayıp çıkmama gunum daha fazla
mevhibe arkadaşım çok iyi gidiyosun gidecek bu kilolar hızla bende süreyi biraz biraz arttırmak istiyorum bakalım diğer sağlık problemlerimi halledebilirsem dişim çene kemiğine iltihap yaptı maholdum doktor doktor geziyorum böbreklerim iltihaplı anlayacağın kötü günler geçiyorum ama yılmayacağım Allahın izniyle verceğim kilolarımı
UMUTLUGUNLER çok teşekkür ederim fakat 9 gündür her gün yapıyorum 100gr. vermedim. Moralim çok bozuk bu sabah güne profetirol ile başladım sinirden. Başka arkadaşların morali bozulmasın ben yeni doğum yaptım ondan cevap alamıyorum belkide. Sizlerde çok iyi sonuç vereceğine eminim, bende bir anormallik var.
canım bence vücudun uyum sağlama sürecinde şu anda. pes etme sakın. ısrarla devam et, 15 günden sonra hızlı bi verme sürecine gireceğini düşünüyorum. tabi beslenmeye de dikkat ederek. diyet yapmadan abur cubur ve hamurişini kısarak yani... ben de başladım peşinden geliyorum. bu gruba katılmak için bi süre düzenli yapmak zorunda hissediyorum kendimi. bi de oğlum izin verse...
Ben geçen hafta aldım canım bir heves deli gibi kullanıyorum 1150 tlye aldım.
hımm pekı ne kadar watt yakıyor.. :) yani kosu bandını kullanma durumu aylık elektırık fatrusasını etkılıyormu dıcektım :)
canım bence vücudun uyum sağlama sürecinde şu anda. pes etme sakın. ısrarla devam et, 15 günden sonra hızlı bi verme sürecine gireceğini düşünüyorum. tabi beslenmeye de dikkat ederek. diyet yapmadan abur cubur ve hamurişini kısarak yani... ben de başladım peşinden geliyorum. bu gruba katılmak için bi süre düzenli yapmak zorunda hissediyorum kendimi. bi de oğlum izin verse...
Arkadaşım bugunki 60 dakika senin içindi
:)) pes etmek yok. daha çok başındayız. ben de 40 dak. yürüdüm. hızın kaç, kaç metre yürüyosun ve kaç kalori yakıyosun 1 saatte... çok soru sordum galiba:)
hava da kapalı bugün malesef. parka gidecektik ama kaldı. yine evde yürüyeceğim. komşuları rahatsız etmekten çekiniyorum pazar pazar. sen bu hafta hergün yürüdün galiba. bugün ara verebilirsin. ben 2 gün yürümedim onun için devam...
Günaydın canım;
Vallaha dün senin gazınla yürüdüm.
Ben 60 dk. 60km. hızla 6km. yürüyorum yaklaşık 120-130 kalori yakıyorum.
Evet ben Pazartesiden beri aralıksız yürüdüm.
Acaba bugün ara versem mi ben yürümeyi çok seviyorum ama acaba vucüt alışmasın diye 1 gün ara vermek lazım mı?
Ayyy.. ben de çok konuştum