Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

arkadaşlar koşu bandında 1 saat kesintisiz olarakmı yürüyorsunuz bende yeni aldım ona göre başlayacağım yürüyerek kilo veren arkadaşlarımdan yardım bekliyorum bi program belirlemek istiyorum kendime :KK66:

24 ocak 60 dk
25 ocak 60 dk
26 ocak 90 dk
27 ocak 40 dk
28 ocak 60 dk
29 ocak 60 dk
30 ocak 180 dk

arkadaşlar koşu bandında 1 saat kesintisiz olarakmı yürüyorsunuz bende yeni aldım ona göre başlayacağım yürüyerek kilo veren arkadaşlarımdan yardım bekliyorum bi program belirlemek istiyorum kendime :KK66:

tatlım ilk seferde 1 saatten başlama..20 dk dan başla ve düzenli yaptığın sürerece yavaş yavaş artırırsın zamanı

yehhuu burasi tam bana gore bir yer
bende gunde en az bir saat yuruyorum ve bunu zayiflama surecinde degil herzaman yapiyorum. yuruyus yapmak cok keyifli ve dusunmek icinde guzel bir vakit.
bugun henuz yurumedim
pazar sabahi 1 saat
pazartesi sabahi 50 dk disarda yurudum.

slm bende aranıza katılmak istiyorum :)) koşu bandım var ben çok fazla yürüyemiyorum belki sizinle yürürüm diyorum:))son kilolarımı sizlerle vermek istiyorum inşlah tabi :KK55: birbirimize destekle hepimiz kurtuluruz bu kilolardan inşlah :KK66:

tebrikler zilan cok iyi kilo vermissin :KK9: 36 kilo :KK9: :KK9:
son yedi kilon kalmis benimde ona yakin haydi gel beraber kurtulalim son kalanlardan.

ya benim canım sıkılıyor yürürken koşu bandım var bi hızlanıyorum bi yavaşlıyorum koşuyorum canım sıkılmasın diye hep aynı şeyi yapmıyım diyorum ama 15 dk zor dayanıyorum ya :KK59:

Ben geldim :KK55:
31 ocak: 30 dakika :21:

yehhuu burasi tam bana gore bir yer
bende gunde en az bir saat yuruyorum ve bunu zayiflama surecinde degil herzaman yapiyorum. yuruyus yapmak cok keyifli ve dusunmek icinde guzel bir vakit.
bugun henuz yurumedim
pazar sabahi 1 saat
pazartesi sabahi 50 dk disarda yurudum.

hoşgeldiniz şekerleer:KK71:

ya benim canım sıkılıyor yürürken koşu bandım var bi hızlanıyorum bi yavaşlıyorum koşuyorum canım sıkılmasın diye hep aynı şeyi yapmıyım diyorum ama 15 dk zor dayanıyorum ya :KK59:

canım tv yada bilgisayar karşısına koy bandını..bişeyler seyrederken farkına bile varmazsın zamanın nasıl geçtiğini şeker

oof ooff soğuk odada duruyo bide işime gelmiyo oraya gitmek ısınmak kolay üstüne çıkana kadar ama o ana kadar zor geliyo işte sanırım odama taşımam gerekcek aleti fakat koşmak yürümekten daha güzel etki doğuruyor o kesin can simitlerim yok oldu selülit felan da kalmadı koşuncada iyi yürüyüncede ama yapana tabi of ya azıcık ısınsa şu havalar uyuştum soğukta kalmış sinekler gibi :KK43:

31 ocak 30 dk
1 şubat 90 dk
2 şubat 30 dk
3 şubat 60 dk
4 şubat 120 dk
5 şubat 90 dk
6 şubat yani bugün 80 dk (şimdilik:21:)

selam kizlar yürüyüse devam ediyormusunuz yoksa biraktinizmi birakmadiysaniz benide yarisci olarak alirmisiniz benimde yürüme bandim var her gün 60 bazende 75 dakika 5 ayarinda yürüyorum yarista kimler varrrrrr ben bayadir kk yazmiyorum kim var kim yok bilmiyorum

selam arkadaşlar bende aranıza katılıp sizden feyz almak istiyorum.ben mümkün oldukça hergün iş dönüşü koşu bandımda 7 hızında bir saat yada 50 dk.kadar yürüyorum ekim sonundan beri 13 kilo verdim akşam yemeğimi birazda kıstım ara öğünlerimi ve su miktarımı artırdım şu an 73.6 kg.yim...:KK1:nasıl iyi gidiyormuyum yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum...iki güne kadarda kondisyon bisikletimde gelecek:KK34:

X