Kizlar Merhabalar, bende araniza katilmak istiyorum, artik bu kilolardan biktim, ne yaptiysam verdim ve geri aldim, vermek ve geri almak istemiyorum, yemeden duramiyorum , aslinda bir kac kez diyetle cok guzel kilolar verdim ama diyet sonrasinda hep aldim, cunki yemek yemeyi cok seviyorum, yemege baslayinca az yiyip birakamiyorum, neyse son care bir yuruyus bandi aldim ve yavas yavas yurumeye basladim, boyum 164 ve 78 kiloyum, 60 kiloya dusmek istiyorum, 18 kilo fazlam var, kizlar sizlerinde yardimiyla motive olup vermek istiyorum bu kilolari, benim durumumda olup yarismak isteyen arkadaslar varsa beraber baslayalim, hergun ne yedigimizi ve ne kadar spor yaptigimizi ve haftada bir gun kac kilo gittigini yazalim, kizlar lutfen yardimmmmm nisan ayina kadar gitmesi lazimmm....
ooo kimse girmemis bugun, ben bugun 60 dakika yurudum, sabah kahvalti yaptim guzelce aksam 5:30 gibide special k yedim, yatana kadar baska birsey yemem insallah....hadi kizlaaarrrr nerdesiniz
Aksam 6 dansonra yemiyecegim diyorum ama olmuyor yine kendimi tutmiyorum ve yiyorum, neyse insallah bundan sonra yemem, bugunde 60 dakika yurudum toplamda 350 kalori yaktim 5.600 km yurumusum, bu topige kimse girmiyor sanirim, ben baska topik de de yaziyorum hemen herkez yaziyor daha akici orasi....
Konu diyet bölümünden taşınmıştır yetkili arkadaşımın dikkatine...
bugün 65 dakika tempolu yürüdüm 370 kalori yaktım
sen bu kadar kiloyu nasıl verdin bacım.bravo...
slm kızlar size bi kaç sorum olcak inş.cevaplarsınız
kosu bantı çok ses yapıyormu yani alt komsuyu rahatsız eder mi
bide bacak bilek ağrıtıyo diye duydum sizler kullanıyosunuz sürekli bilgi veriseniz sevinirim
biz kosu bandı almak istiyoduk ama bize alttaki komsuyu cok rahatsız edersiniz deyince esim vazgeçti bisiklet alalım dedi beni karın göbek ve bel bölgemde sorun olduğu için bisikletin işe yarıyacağını düşünmüyorum bant almak istiyorum gürültü yapmıyosa
koşu bantı çok ses yapmıyor hiç şikayet almadım alttaki komşudan