Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

Her gun duzenlı yuruyormusun ..

ooo kimse girmemis bugun, ben bugun 60 dakika yurudum, sabah kahvalti yaptim guzelce aksam 5:30 gibide special k yedim, yatana kadar baska birsey yemem insallah....hadi kizlaaarrrr nerdesiniz

tebrıkler canımmmm...aksam 6 dan sonra yemek yemek guzel kac kalorı yaktın 60 dakıkada

Dün 40-45 dk yürüdüm, bugün de sadece 30 dakika :76:

Az da olsa hiç olmamasından iyidir :)

Aksam 6 dansonra yemiyecegim diyorum ama olmuyor yine kendimi tutmiyorum ve yiyorum, neyse insallah bundan sonra yemem, bugunde 60 dakika yurudum toplamda 350 kalori yaktim 5.600 km yurumusum, bu topige kimse girmiyor sanirim, ben baska topik de de yaziyorum hemen herkez yaziyor daha akici orasi....

canım bence bu alışkanlığından vazgeçmelisin yatmadan 5saat önce yemek olayı bitmeli diyor uzmanlar bide gi diyeti diye bi diyet yöntemi var onu araştırmanı ttavsiye edrim açlık şekerini düşürmezsen böylece atıştırma isteği duymazsın.

evet hanımlar bi kaç mesaj atmıştım zamanında.. nerdeyse 1yıldır diyetle beraber yürümeme rağmen 78den aşağı inemiyodum... ve şuan 74 kiloyum 1 ayda verdim... nasılmı???? uzun zamandır uğraştığımı ve kilo veremediğimi gören arkadaşlarım tiroidlerimle ilgili bi sorun olabileceğini ve bir dahiliye uzmanına görünmem gerektiğini söylediler... ve ben uzun bi düşünmeden sonra psikolojimin bozulmasına ramak kala gittim. ve doktora diyet ve spora trağmen zayıflayamadığımı söyledim bisüre test istedi neyse sonuçlarda tiroid temizdi fakat bende insülin direnci olduğunu söyledii ve g ile başlayan bi ilaç yazdı sabah akşam yarım içiyorum ve 1ayda 4kilo verdim. benim durumumda olan varsa mutlaka bi uzmana görünsünler.ben araştırma hastanesine gittim özelden daha çok incelediler.3ay sonra kontrole cağırdı bakalım ne olcak...

slm bende aranıza katılmak istiyorum :)) koşu bandım var ben çok fazla yürüyemiyorum belki sizinle yürürüm diyorum:))son kilolarımı sizlerle vermek istiyorum inşlah tabi birbirimize destekle hepimiz kurtuluruz bu kilolardan inşlah

slm kızlar size bi kaç sorum olcak inş.cevaplarsınız
kosu bantı çok ses yapıyormu yani alt komsuyu rahatsız eder mi
bide bacak bilek ağrıtıyo diye duydum sizler kullanıyosunuz sürekli bilgi veriseniz sevinirim
biz kosu bandı almak istiyoduk ama bize alttaki komsuyu cok rahatsız edersiniz deyince esim vazgeçti bisiklet alalım dedi beni karın göbek ve bel bölgemde sorun olduğu için bisikletin işe yarıyacağını düşünmüyorum bant almak istiyorum gürültü yapmıyosa

koşu bantı çok ses yapmıyor hiç şikayet almadım alttaki komşudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…