Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

Ne guzel kılo verdınız ne kadar yuruyorsunuz ...her gun duzenlı mı

heyyy bende varımmm
bu topiği neden daha önce göremedim ki
benim koşu bandım var ama evin bi köşesinde öylecene duruyor
belki aranıza katılırsam hırs yapar hem kilolarımı veririm hemde yürüyüş yaparım...
doğumdan sonra kalan kilolarım var arkadaşlar
acai berry zayıflama hapı kullanıyorum 2 haftadan beri
2 kilo verdim aa hiç bişi yapmayarak
yani yürüyüş yapsam heralde çok daha güzel kilo verebilirim
vermek istediğim tammm 15 kg var

Ne guzel kılo verdınız ne kadar yuruyorsunuz ...her gun duzenlı mı

evet cnm her gun duzenlı yuruyorum hafta sonu bır kopukluk anca topluyorum bakalım

cnm benım tavsıye ederım cok zevlık oysakı bır cok kısı koşu bandından sıkılyor
takıyorum kulaklıkları cıs tak cıs tak yürüyorum

dışarı çıkmaya imkanım yokk

ßenim 7 aylık bebeğim var bu yüzden dışarı çıkmam benimde mümkün değil
o yüzden ancak evde yürüye bilirim ama cesaretimi toplayıp artık koşu bandının üzerine çıkmam lazım :26:

koşu bantı aldım yürüyorum ancak 1 saatş zor dolduruorum
hatta dün akşam 40 dk yürüdüm. cnm sıkılıyor bir süre sonra.
bir de dizi açıp( şöyle boş boş baksan da anlayabileceğin dizilerden) deneyeceğim.

hatta aklımda deniz yıldızı var, aksam 7de başlıyor, 8de bitiyor. onu izlerken yürüyecegım, yrn akşam

SENIDE BEKLERIZ Her gun bıldırım yap...15 kg cok rahat verırsın 2 kılo gıttı ne de olsa

merhaba kızlar bende katılmak ıstıyorum yuruyus grubuna nasıl yapılıyor ne yapıyorsunuz hergun yururdugumuz mesafeyı yazıyoruz pekı bırıncıler nezaman bellı oluyor nasıl hesaplanıyor bır lıstenız varmı bende katılabırmıyım yada katılmak ıcın ne yapmam gerekıyor ayy ne cok soru sordum

tabıykı katılabılırsınız
lıste var ama bugunlerde pek uğrayan yok

17 ocak 20 dakıka

Kizlar Merhabalar, bende araniza katilmak istiyorum, artik bu kilolardan biktim, ne yaptiysam verdim ve geri aldim, vermek ve geri almak istemiyorum, yemeden duramiyorum , aslinda bir kac kez diyetle cok guzel kilolar verdim ama diyet sonrasinda hep aldim, cunki yemek yemeyi cok seviyorum, yemege baslayinca az yiyip birakamiyorum, neyse son care bir yuruyus bandi aldim ve yavas yavas yurumeye basladim, boyum 164 ve 78 kiloyum, 60 kiloya dusmek istiyorum, 18 kilo fazlam var, kizlar sizlerinde yardimiyla motive olup vermek istiyorum bu kilolari, benim durumumda olup yarismak isteyen arkadaslar varsa beraber baslayalim, hergun ne yedigimizi ve ne kadar spor yaptigimizi ve haftada bir gun kac kilo gittigini yazalim, kizlar lutfen yardimmmmm nisan ayina kadar gitmesi lazimmm....

ooo kimse girmemis bugun, ben bugun 60 dakika yurudum, sabah kahvalti yaptim guzelce aksam 5:30 gibide special k yedim, yatana kadar baska birsey yemem insallah....hadi kizlaaarrrr nerdesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…