Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

Şimdi canım şöyle; kenarlarından tutarak yürüme ellerin serbest kalırsa vücudun daha çok hareket eder. Çünkü kenarlardan tuttuğunda sadece bel altın çalışır üst taraflar sabit kalır. Sen mümkün olduğunca kollarınıda hareket ettir. Hatta aç kapa öne uzat hani farkzetki kum torbasına yumruklar gibi. bir sağ bir sol böylelikle daha çok hareket edecek daha çok terleyecek ve kollarını akabinde göğsünüde omuzlarınıda ve sırtını dahi hareket ettirmiş olacaksın.

İlk seferlerde çok fazla yürümemek yavaş yavaş seviyeni arttırmak lazım. Örneğin ilk bi kaç sefer 4.00 ü geçme sonra 4-5 arası tempolu yürümeye başla. 5,5 den sonrası zaten koşuya gidiyor. En güzeli 4-5 arası tempolu uzun süreli yürüme. Koşu çabuk yorar. Tempolu yürümen hem daha rahat hemde daha iyi terlersin.

Kendini bir dene nabız hesapları bana karışık geliyor, herkesin kendi hesabı en güzel olanı. Onuda şöyle yap nefes alışın zorlandığı noktalara çıkma.

Yürürken dik yürü ve yapabiliyorsan kalçanı sıkarak yürü, bu onları sıkılaştırmaya yarar.

Son düzenleme:
bende yürüyüş yapmaya başladım..bu hafta 3.haftam hergün 1.5 saat hızlı tempoda yürüyorum umarım hep böyle devam ederim:)

Merhaba,

Ben de aranıza katılabilir miyim? Yürüyüş yapmaya yeni başladım.

29 Aralık - 60 dakika

hoşgeldın...yenı mı başladın yurumeye

Evet yürüyüşe yeni başladım. Hatta bugün :) Hoş buldum. Haftalık bildirim yapıyor muyuz? Yoksa herhangi bir grup yöneticisi var mı haftalık toplam yürüyüşümüzü hesaplamak için?:26:

merhaba bende katılmak istiyorum sizlere 90 kg ve üzeri grubundayım günlük yürüyüş yaptıgım ıcın buraya da katılmalıyımm dedimm
1 aydır her gun yuruyorum küçük bebegım var o yuzden yürüyüş bandı aldım evdeyürüyorum güzel bir diyet ve yürüyüşle 1 ayda 7 kılo verdım 103 kg ıle basladım şimdi 96 kg (malum dogum sonrasıkılolar)
gunluk bıldırıyoruz degılmı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…