Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

tabiki dikkat ediyoruz yedilerimize şekercim..hem yiyip hem yürümek boşuna eziyet olur dimi bacaklarımıza

yukarida 78 kiloyum

son halimmmmm simdi 65.8 kiloyum m
ahhh canım süper farketmiş bravo sana..durmak yok yola devam :81:

kuşum 10 kilo azmı..1,2 kiloyu vermekte zorlanıyoruz..ne kadar süper yaa..ayy zayıf olmak çok güzel..inşallah hepimiz incecik güzeller olucaz şekerler

26 kasım 120 dk
27 kasım 60 dk
28 kasım 60 dk
29 kasım 120 dk

Benimde artırmam lazım artık yürüyüşü. hiç yürümeyen ben 20 dk ile başlamıştım ilk 1 hafta sonra 30 dk ya çıkardım daha sonra 40. Şimdi hergün 40 dk yürüyorum ama 1 saat yürüyebilsem çok daha iyi olucak

tabiki canım çok iyi olur..zaten vücut ilk 20 dk sonra başlıyor yağ yakmaya..ve 1 saatli yürüyüşte 40 dk boyunca yağ yakıyor vücut.çok güzel dimii

Son düzenleme:
bende başlamak istiyorum artık ama bebğimden yapamıyorum ben yürüyüş yaparken o ağlarsa daha çok strese girerim herhalde

İmkanın varsa bi yürüyüş bandı al canım büyük kolaylık bebeği olanlar için

canım zaten yürüyüş bandım var olmasa imkansız yürüyüş yapmam ama bizimki hep kucak isteyenlerden yemek bile zor yapıyorum 1 saatte patlar bebekten önce yapıyordum 6km hızla her gün 1.5 saat 1 ayda 10 kg verdim mükemmel bişe yürüyüş yapmak kilo verdiğini hissediyo insan sizler ne kadar kilo veriyosunuz ?

ne güzel bir topik bu ya... yeni gördüm. ben 76 kiloyum ve artık hareketlerim çok zorlanmaya başladı. bir an önce bir şeyler yapmaya başlamalıyım derken bu topiği gördüm çok sevindim. ben de zayıflamak istiyorum sizinle... benim için de büyük motivasyon olur...benim 15 aylık bir bebeğim var. bu yüzden dışarıda yürüyemiyorum. koşu bandı almayı düşünüyorum ama hangisinin en iyi olduğunu bilmiyorum tavsiye ederseniz çok sevinirim. sevgiler...

herkese meraba ben burdaki arkadaşlarıma bişey sormak istiyorum çünkü sizler genelde yürüyüş yaparak zayıflayan insanlarsınız ve belkide çogunuzun koşu bandı vardır ondan sizlere sormak istedim koşu bandı hakkında
benim koşu bandım var ve ben üzerinde yürüyüş yapıyorum aklıma takılan şey günlük bantta ne kadar yürüyüş yapmalı ve en fazla kaçta yürümeli, yürüyüş yaparken nabız en fazla kaç olmalı, sonuncu sorumda yürüyüş esnasında kolları serbesmi bırakmalı yoksa daha kolay yürüyebilmek için kenarlarından tutunmalımıyız kusura bakmayın biraz fazla oldu ama yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tşk ederim

Bende yuruyüş bandında bır haftadır yuruyorum oglum rahat bırakırsa tabı

bugun ıtıbarıyle yazıyım bende

45 dakıka yurudum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…