Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

niye şekercim..yürüyüş o kadar etki ediyor diyosun yani..hemen bağırsakları çalıştırdı yani

ay keske oyle olsa yaa boshayallersmile
yok canımcım göbeğimi dusurmusum megersem ,onuda nası basardıysam hiç bilmiyorum ki..
bide ayagımı yerden kaldırmayı unutmusum tokezledım yere 45 cm kalmıstı yapısmama hahaha ayy rezil oldummmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yarın kardesımle kuzenım gelecegı ıcın yatılı kalacaklar bide yuruyus yapamıcam oyzuden 2gun kadar ,tabı sonra devam kaldıgım yerden

Merhaba arkadaşlar bende yaptığım diete faydası olması amacıyla hergün yürümeye başladım.3 gündür yürüyorum.Bugünde 1 saat hızlı tempoda yürüdüm.

slm arkadaşlar artık bende düzenli yürüyecegim

13 eylül 60dk
14 eylül 40 dk
15 eylül 60 dk yürüdüm

ooooo kalabalıklaşmışız...ne güzel ne güzelturkbayragi

merhaba kızlar benim bacagımda siyatik sorunu var bu yüzden başlangıç olarak kısa sürelerle başlamam gerekiyor bu yüzden

15 eylül 20 dakika

merhaba kızlar benim bacagımda siyatik sorunu var bu yüzden başlangıç olarak kısa sürelerle başlamam gerekiyor bu yüzden

15 eylül 20 dakika

tamamdır canımopuyorumnanaktan

15 eylül 120 dk:lepi:sositososito

geçmiş olsun canım:teselli:
Merhaba arkadaşlar bende yaptığım diete faydası olması amacıyla hergün yürümeye başladım.3 gündür yürüyorum.Bugünde 1 saat hızlı tempoda yürüdüm.

slm arkadaşlar artık bende düzenli yürüyecegim

13 eylül 60dk
14 eylül 40 dk
15 eylül 60 dk yürüdüm

hoş geldiniz şekerlera.s.

oy oy baya kalabalıklaşmışız ne güzel ..

16 eylül şimdilik... 80 dk .. sonra yürüsem eklerim ...

Günaydın kızlar
16 eylül 35 dk( oda şimdilik )
fırsat bulabılırsem akşamda yürüyüşe çıkıcam

ohh ben bu guruba da devam edeyim madem.
15 eylül 1 saat yürüyüş
16 eylül yürüyüş yapamadım mafoldumbenmalesef

merhaba kızlar yeniden dönüş yaptım buraya. artık yürüyüşlere tam gaz başladım. yürüyüş yaptığım dönemlerde çok güzel kilo vermiştim.
15 eylül : 90 dk
16 eylül : 60 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…