• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

hayirlicumalarcopywb6eggy9.jpg

kızlar slm ben bu gün reğl oldum yürümek istemiyorum ,sizler yürüyormusunuz bu durum dayken.

minel ben aslında yürüyüş yapmıyorum o zmanlar pek halim olmuyor.ama koşu bandı aldım şimdi.hevesten midir nedir yavaşça birazdan bi yarım saat kadar belki daha fazla olur yürümeyi düşünüyorum.

bu arada herkes dışarda mı yürüyor?koşu bandı kullanan var mı?

Off yaa bende yürümek istiyorum ..Yürüyüş yaparken bende cok kilo verdim simdi yürüyüş yapmıyorum ve kilo almaktan korkuyorum..:S

17 eylül 8250 adım ve yarım saat tempolu yürüme
18 eylül 12220 adım ve 1 saat tempolu yürüme
19 eylül yani bugünü yarın yada gece yazarım ütü yapayım öyle yürüyeceğim

Kızlar biraz rahatsızdım, gelemedim, geçmişe de bakamadım. Bu arada hiç yürüyemedim :( Bir süre daha gelemeyeceğim gibi görünüyor. İnşallah en yakın zamanda görüşmek üzere.

Kızlar biraz rahatsızdım, gelemedim, geçmişe de bakamadım. Bu arada hiç yürüyemedim :( Bir süre daha gelemeyeceğim gibi görünüyor. İnşallah en yakın zamanda görüşmek üzere.
geçmiş olsun taylorum. umarım önemli bişi deyildir ...:1hug:

17 eylül ....115 dk yürüyüş ... 40 dk pilates ..
18 eylül ..... 80 dk yürüyüş ..
19 eylül ........yok ....
20 eylül .... 45 dk yürüyüş .....

geçmiş olsun canım..

18 eylül:120 dk
19 eylül:180 dk
20 eylül 180 dk
:lepi:

Back