- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
Kızlar ben de yürüyüşe başladım da.. çevremdekiler bacaklarını kalınlaştırır kas yapar falan dediler.
Benim zaten bacaklarım kalın, daha da kalınlaşır mı acaba? :çok üzgünüm:
Düzenli yürüyüp de kalınlaşan oldu mu aranızda ?
akrep nerelerde acaba inşallah bi sorun yoktur
Kızlar ben de yürüyüşe başladım da.. çevremdekiler bacaklarını kalınlaştırır kas yapar falan dediler.
Benim zaten bacaklarım kalın, daha da kalınlaşır mı acaba? :çok üzgünüm:
Düzenli yürüyüp de kalınlaşan oldu mu aranızda ?
geldim canım...
sorunsuz hayat yok gibi.........
ama bir kısmını hallettim gibi...
en yakın zamanda da sonuçları hesaplarım şekerler....
hadi bakalıııım hekes yürüyüşeeekaydirigubbakcemile
hayır canım..
tam tersi düzenli yürüyüş bacakları daha düzgün yapar..
selülitler ve fazlalıkların gitmesine neden olur..
canım bende acayip selülit vardı.ve bacaklarımda kalındır.annem baktıgımda içim bi tuhaf oluyor o ne öyle löp löp selülitler derdi hep. bu yılbaşı oturuyoruz kuzenimin hanımına ben kimsede benim kızınki gibi selülit görmedim dedi onlarda açta bakalım dediler :kedi: herneyse açtım annem aaa nerde bunlar dedi nasıl böyle azaldılar dedi delikafadulden düşün yani üstelik aralık ayında başladım yürüyüşe ve oda çokta düzenli bi şekilde olmamasına ragmen :sm_cool:
katılıyorum canım..canım bende acayip selülit vardı.ve bacaklarımda kalındır.annem baktıgımda içim bi tuhaf oluyor o ne öyle löp löp selülitler derdi hep. bu yılbaşı oturuyoruz kuzenimin hanımına ben kimsede benim kızınki gibi selülit görmedim dedi onlarda açta bakalım dediler :kedi: herneyse açtım annem aaa nerde bunlar dedi nasıl böyle azaldılar dedi delikafadulden düşün yani üstelik aralık ayında başladım yürüyüşe ve oda çokta düzenli bi şekilde olmamasına ragmen :sm_cool:
teşekkür ederim canım benimŞenizseni görmek çok güzel akrep.lütfen bu kadar uzun süre ayrı kalma bizden :1hug:
sen başla yürüyüşlere şeker...katıl aramızaÇok teşekkürler kızlar cevaplar içiiin opuyorumnanaktan
Oh içim rahatladı gerçekten :dance:
Benim fazla kilom yok ama ne hikmetse bütün hepsi bacaklarımda ve kalçamda toplanmış sanki
Onun için korktum biraz, kaş yapalım derken göz çıkarmayalım dedim kaydirigubbakcemile3
selamlaar bende dun 3 km
bugun 5km yurudum ozlemi$im burayi senağlama
herkese merhabalar,
kadınlar kulübünü epey zamandır uzaktan izliyorum artık faaliyete geçme zamanı geldi sanırım :)
aradığım herşeyi buluyorum burda , bu nedenle çok sevdim, hele ki birlikte ahreket ederek birbirinize destek olmanız süper bence
beni de aranıza alırsınız sanırım :))
ben de son 1,5 yılda 7 kilo aldım ama veremiyorum
geçen cuma yürüyüşe başladım dilerim istikrarlı olabilirim, sizin devamlılığınız beni de şevklendirdi doğrusu
neyse uzatmayayım
8 ocakta 1 saat 40 dak yürüdüm
bugün yani 11 ocak 1 saat
canım ıyı aksamlar ordamısın
kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?