Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

merhaba akrepciğim , 1 hafta daha tatildeyim kısa süreliğine nete giriyorum yürüyüş dakikalarımı bildirip hemen ayrılacağım

13 temmuz 60 dk,14 temmuz 110 dk , 15 temmuz 90 dk,16 temmuz 60 yürüdüm
Billur 14 temmuz 60 dk, 15 temmuz 60 dk, 17 temmuz 70 dk, 20 temmuz 130 dk yürüdü

haftaya görüşmek üzere sevgileropuyorumnanaktan

21 temmuz yürümedim

22 temmuz 35+35+25=95 dk.

23 temmuz 30+30+20=80 dk.

iyi tatiller şekeropuyorumnanaktan

ben de bugün 70 dk yürüdümzemuszemus

BOY:1.68

KILO:58

HEDEF KILO:54

herkeze merhabalar ve basarilar....

23 temmuz 70 dakika tempolu yuruyus

kizlar ben uzun suredir yazamiyorum. o arada da yurudum hep ama gunluk yazamadim. o yuzden kacar dakika oldu aklimda degil.

Ben de yarın düzenli yürümeye başlıyorum, günde 1 saatle başlayacağım. Bol şans dileyin. Yürümek pek zor bir şeymiş gibi. : P

Hepinizle gurur duyuyorum bu arada, bu işi istikrarlı götürmek zor. alkisalkisalkis

BOY:1.68

KILO:58

HEDEF KILO:54

herkeze merhabalar ve basarilar....

23 temmuz 70 dakika tempolu yuruyus

şeker senin kilo zaten en ideal kilo..54 çok az olmasın..sağlığından olma sakın..

26 temmuz 80 dk

Son düzenleme:
merhaba akrepciğim nihayet evdeyiz kaydirigubbakcemile3 fakat çarşamba günü İST gitme ihtimalimiz var. gelişmeleri yazarım. 27 temmuzda yürüyemedim
Billur 70 dk yürüdü

merhaba akrepciğim nihayet evdeyiz kaydirigubbakcemile3 fakat çarşamba günü ıST gitme ihtimalimiz var. gelişmeleri yazarım. 27 temmuzda yürüyemedim
Billur 70 dk yürüdü

merhaba şeker
ne güzel geziyosunuz böyle.
bende perşembe cuma ankara da olucam bakalım yarın kesinleşicek.
hadi bakalım iyi eğlenceler sizeopuyorumnanaktan

merhaba şeker
ne güzel geziyosunuz böyle.
bende perşembe cuma ankara da olucam bakalım yarın kesinleşicek.
hadi bakalım iyi eğlenceler sizeopuyorumnanaktan

akrebim merhaba sen geliyorsun malesef bende ankarada olamayacağım ,gezmek güzelde şekerim üst üste olunca çok sıkıldım :umursamaz: düzenimde kalmadı ve kiloda aldım biraz:kedi: bu 3. haftamız her hafta farklı şehirlerdeyiz 2 gün evdeyiz 3. gün yine yollarda kaydirigubbakcemile3 inşallah pazar günü evimize döneceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…