Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

evet canım yolculuklar insann düzenini epey bozuyor ama arada değişiklik de gerekli dimi
merak etme şeker eve döndüğünde yürüyüşlerin de düzene girer sen sadece içinde bulunduğun zamanın tadını çıkar
iyi eğlenceler..
bende perşembe günü ankaradayım inşallah

28 TEMMUZ YÜRÜYEMEDİM:çok üzgünüm:

29 TEMMUZ YÜRÜYEMEDİM:çok üzgünüm:

30 TEMMUZ YÜRÜYEMEDİM:çok üzgünüm:

31 TEMMUZ 30+30+30=90 DK.:a015:

merhabaaa döndüm nihayet artık inşallah evdeyim zemuszemus
3 ağustosta malesef yürüyemedim
Billur 130 dk yürüdü

yeni bir aya daha girdik hayırlısıyla..temmuz ayının sonuçlarını en kısa zamanda hazırlıyorum şekerler

slm kızlar azminize hayranım bıraktığım gibi devam ediyorsunuz nam ablam lacey akrep33 ve yulaf maşallahınız var. son 3 aydır salmıştım kendimi, saldım deerken spor yapmadım ama kilo da almadım. biraz benim rahatsızlığım birazda oğluşun huysuzluğu eklenince uğrayamadım buralara ama en kısa zamanda yine aranızda olmak istiyorum koşu bandımda gitti ama kendi imkanlarımla falan yine yüreyeceğim inşallah

merhaba canım ,kilo almaman çok güzel ben 3 hafta tatilden malesef +2.5 kilo ile döndüm yürüyüşlerimede devam etmeye çalışıyorum dilerim yüryüş için uygun ortamı bulursun a.s.

en kısa zamanda bekleriz şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…