Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akrebim merhaba sen geliyorsun malesef bende ankarada olamayacağım ,gezmek güzelde şekerim üst üste olunca çok sıkıldım :umursamaz: düzenimde kalmadı ve kiloda aldım biraz:kedi: bu 3. haftamız her hafta farklı şehirlerdeyiz 2 gün evdeyiz 3. gün yine yollarda kaydirigubbakcemile3 inşallah pazar günü evimize döneceğiz
hoşgeldin evine şeker
slm kızlar azminize hayranım bıraktığım gibi devam ediyorsunuz nam ablam lacey akrep33 ve yulaf maşallahınız var. son 3 aydır salmıştım kendimi, saldım deerken spor yapmadım ama kilo da almadım. biraz benim rahatsızlığım birazda oğluşun huysuzluğu eklenince uğrayamadım buralara ama en kısa zamanda yine aranızda olmak istiyorum koşu bandımda gitti ama kendi imkanlarımla falan yine yüreyeceğim inşallah
slm kızlar azminize hayranım bıraktığım gibi devam ediyorsunuz nam ablam lacey akrep33 ve yulaf maşallahınız var. son 3 aydır salmıştım kendimi, saldım deerken spor yapmadım ama kilo da almadım. biraz benim rahatsızlığım birazda oğluşun huysuzluğu eklenince uğrayamadım buralara ama en kısa zamanda yine aranızda olmak istiyorum koşu bandımda gitti ama kendi imkanlarımla falan yine yüreyeceğim inşallah