Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

KIZLAR BENİ GRUPDAN ATTINIZ MI BİLEMİYORUM 1 AY ÖNCE TATİLE GİTTİM NET OLMADIĞINDAN YAZAMANDIM YÜRÜYÜŞLERİMİ:çok üzgünüm:
EĞER BENİ ATMADIYSANIZ YİNE YÜRÜYÜŞLERİMİ YAZABİLİRMİYİM:uhm:

14.09.2009 45 dakika
15.09.2009 45 dakika- 15 dakikada ağırlık çalıştım
16.09.2009 50 dakika-15 dakika ağırlık çalıştım.

Keşke akşamlarıda yürüyebilsem ama işten çıkınca olmuyor ne yazıkki .

arkadaşlar bişi sorcam biz spor salonuna başlarken salonu çalıştıran antrenör kilo almak isteyen arkadaşımıza 1gün gel 1gün gelme bizlerle aynı hareketi yapacaksın demişti vücutta 1gün çalışıp 1gün çalışmayınca kilo alınıormuş ne kadarı doğru bilmiorum aranızda bu konuda bi bilgisi olan varmı ben yürüyüşe yeni başladım ama arada yürüyemediğim günler oluor aklıma takıldıda. gerçi bizim hocamız 1gün yapmazsanız ertesi gün onu telafi edin bişi olmaz demişti ama ....

hmm iremsu canım gerçekten bana da ilginç geldi..ara verince kilomu alınıyomuş demek..ara vermeden devam etmek lazım.ehh bu da benim tatil moduna girmiş bünyeme kapak olsunkaydirigubbakcemile3

DAHA ÖNCE YAZDIM AMA CEVAP ALAMADIM
BEN YİNDE YÜRÜYÜŞLERİMİ YAZAYIM

1 TEMMUZ 70+30+60=160DK.

2 TEMMUZ 60+50=110DK.

3 TEMMUZ 60+60+60=180 DK.

4 TEMMUZ 80+40=120 DK.

5 TEMMUZ 45+45=90 DK.

6 TEMMUZ 60 DK.

7 TEMMUZ YÜRÜMEDİM

8 TEMMUZ 45 DK.

9 TEMMUZ 60+45=105 DK

10 TEMMUZ 50+80=130 DK.

11 TEMMUZ 90 DK.

12 TEMMUZ 60+60=120 DK

13 TEMMUZ 45 DK.

14 TEMMUZ 30 DK.

15 TEMMUZ 50 DK.

16 TEMMUZ 60+40+30+35=165 DK.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERa.s.

DAHA ÖNCE YAZDIM AMA CEVAP ALAMADIM
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERa.s.

hiç olurmu şeker tabiki burdasın veyürüme hırsının kaybolmayışına hayranım banada bulaşır da başlarım inşallah
cevap veremedim bende birkaçgün yoktum buralarda şehir dışındaydım şeker

kızlar merhaba sıze bı sorum var
yuruyus yapınca duzenlı olarak benım kosu bandım var son 1 haftadır her gun mınımum 60 dakıka yuruyus yapıyorum boylede devam edıcem ınsallah goguslerınızde hacım olarak kuculuyor mu emınım sırt kısmı tabı daralıyodur ama hacım olarakda kuculuyor mu merak edıyorum

kilo verdikçe hacim olarakda küçülüyor tabi canım..göğüs egzersizleriyle de desteklersen sarkmasını en aza indirebilirsin şeker

tesekkurler genel olarak nedır gogus egzersızlerı sızde varmı orneklerı yada nasıl yapıldıgı

tesekkurler genel olarak nedır gogus egzersızlerı sızde varmı orneklerı yada nasıl yapıldıgı

zaten düzenli yaptığımız egzersizler tüm vücudumuza hitap ediyorsa göğüslerimizde faydalanır..mesela elimdeki cd de göğüsler için de ayrıca hareketler var ve ağırlıkla yapılıyor..ben onu yapıyorum fırsat buldukça..
netten de araştırabiirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…