günaydın kzılar
akşam yürüyemedim çiğerlerimi üşütmüşüm en son yürüdüğüm gün biras rüzgar vardı heralde ondan((((
ah ah ne güzel yağmur yaa birazda bu tarafa gönderin şekerler..yağmur ve donuyorum kelimesi çok uzak bize fisfisfisgeçmiş olsun canım, bu aralar havalar çok kötü öğleye kadar sıcaktan kavruluyoruz , öğleden sonra bir yağmur ve serinlik dün akşam o kadar ısladımki iliklerime kadar dondum sağlıcakla kalopuyorumnanaktan
akrepciğim ellerine sağlık. billur adınada çok teşekürler. sonucu görünce mutluluktan uçtuzemuszemus ahh genç olmak var neredeyse yürüyüş bandının üstünde yatacakkaydirigubbakcemile3
ah ah ne güzel yağmur yaa birazda bu tarafa gönderin şekerler..yağmur ve donuyorum kelimesi çok uzak bize fisfisfis
Ankaraya alalım şekerim seni havalar aynen böyle devam. gündüz sıcak akşam yağmur ve serinzemuszemus
canım benim çok sevindi demek..öp benim yerime de şeker..onun yüzüne acaip iştaha geldim yarın sabahı iple çekiyorum..bu ay ona rakibim haberi olsun..beni gaza getirdiği içinde öp olurmu şeker özellikle pikini giymek için çabası iyice gaz verdi banakaydirigubbakcemile3
akrebim billurda sana çok selam söyledi. 12 temmuzda tatile çıkıyoruz. 10 gün tatil yapacağız. dilerim yürüyüşlerimiz aksamaz ama yüzme yarışması olsa idi kesin birinci oluruzkaydirigubbakcemile5
a.s.
harikasınız yaa..ben deniz memleketindeyim ama yüzme bilmem:umursamaz:
ama çok da imrenirim...sizde bu azim varken yürüyüşleriniz aksamaz merak etme şekeropuyorumnanaktan
Hemşehrim nasılsın, ben 90 kg.ve üzerindekiler diyet grubundan,sağlıklı zayıflamalar.Kendine iyi bak. :lepi:
arkadaşlar 1 haftadır her gün 1 saat yürüyorum, yediklerime de dikkat ediyorum ama diyet filan yok. bir gün sadece yürüyemedim, onda da denizde yüzdüm. 1 haftada 2 kilo vermişim, çok mutluyum. devam...
geçmiş olsun canım, bu aralar havalar çok kötü öğleye kadar sıcaktan kavruluyoruz , öğleden sonra bir yağmur ve serinlik dün akşam o kadar ısladımki iliklerime kadar dondum sağlıcakla kalopuyorumnanaktan
4 temmuz 50 dakika
güllüşen geçmiş olsun canım..dikkat et kendineŞeniz
teşşekkür ederim kızlarŞenizgeçmiş olsun şeker dikkat et kendine