Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

ah ah ne güzel yağmur yaa birazda bu tarafa gönderin şekerler..yağmur ve donuyorum kelimesi çok uzak bize fisfisfis
akrepciğim ellerine sağlık. billur adınada çok teşekürler. sonucu görünce mutluluktan uçtuzemuszemus ahh genç olmak var neredeyse yürüyüş bandının üstünde yatacakkaydirigubbakcemile3

canım benim çok sevindi demek..öp benim yerime de şeker..onun yüzüne acaip iştaha geldim yarın sabahı iple çekiyorum..bu ay ona rakibim haberi olsun..beni gaza getirdiği içinde öp olurmu şeker özellikle pikini giymek için çabası iyice gaz verdi banakaydirigubbakcemile3

akrebim billurda sana çok selam söyledi. 12 temmuzda tatile çıkıyoruz. 10 gün tatil yapacağız. dilerim yürüyüşlerimiz aksamaz ama yüzme yarışması olsa idi kesin birinci oluruzkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
akrebim billurda sana çok selam söyledi. 12 temmuzda tatile çıkıyoruz. 10 gün tatil yapacağız. dilerim yürüyüşlerimiz aksamaz ama yüzme yarışması olsa idi kesin birinci oluruzkaydirigubbakcemile5

a.s.
harikasınız yaa..ben deniz memleketindeyim ama yüzme bilmem:umursamaz:
ama çok da imrenirim...sizde bu azim varken yürüyüşleriniz aksamaz merak etme şekeropuyorumnanaktan

arkadaşlar 1 haftadır her gün 1 saat yürüyorum, yediklerime de dikkat ediyorum ama diyet filan yok. bir gün sadece yürüyemedim, onda da denizde yüzdüm. 1 haftada 2 kilo vermişim, çok mutluyum. devam...

6 temmuzda 30 dk yürüdüm(misafirim vardı )
Billur 130 dk yürüdü

a.s.
harikasınız yaa..ben deniz memleketindeyim ama yüzme bilmem:umursamaz:
ama çok da imrenirim...sizde bu azim varken yürüyüşleriniz aksamaz merak etme şekeropuyorumnanaktan

Hemşehrim nasılsın, ben 90 kg.ve üzerindekiler diyet grubundan,sağlıklı zayıflamalar.Kendine iyi bak. :lepi:

Hemşehrim nasılsın, ben 90 kg.ve üzerindekiler diyet grubundan,sağlıklı zayıflamalar.Kendine iyi bak. :lepi:

teşekkürler şeker..sende iyi bak kendine ve zayıflamaya devam şeker
istersen yürüyüş yarışmasına da katıl şekeropuyorumnanaktan

arkadaşlar 1 haftadır her gün 1 saat yürüyorum, yediklerime de dikkat ediyorum ama diyet filan yok. bir gün sadece yürüyemedim, onda da denizde yüzdüm. 1 haftada 2 kilo vermişim, çok mutluyum. devam...

çok sevindim şeker..istersen katıl bize yarışalım olurmukaydirigubbakcemile2

kızlar bi haftadır yürüyemiyom

çok hastayım böbreklerimde
kum varmış:1no2:, biras erteledim yürüyüşü
sağlığıma kavuşim devam
allahın izniyle opuyorumnanaktan​

4 temmuz 50 dakika
güllüşen geçmiş olsun canım..dikkat et kendineŞeniz

geçmiş olsun şeker dikkat et kendine
teşşekkür ederim kızlarŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…