Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

Merhaba Arkadaşlar bende bugün itibariyle yürüyüşe başladım. Bugün 45 dakika yürüdüm. Çalıştığım için sabah 6 da kalkıp 6:45'e kadar yürüyebilecem ancak. Ama mümkün oldğu kadar her gün yürümeyi planlıyorum.

bende başladım
08.07.2009 30 dk 6.0 kızla yürüdüm 200 kalori yaktım 30 mekik çektimm
09.07.2009 yürümedim
10,07,2009 20dk sabah yürüdüm,30 dk akşam 7.2 hızda 250 kalori yaktım

ben bu grubada yazayım yürümeye başlarım hem sizin yazdıklarınızı okuya okuya :) iyi olur :)

yulaf tüm alkışlar sana canım..alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkissüpersin

walla yulafçım süpersin 240dk ben hayatta 4 saat yürüyemem 60 dkyı bile 30 dk bi 30dk bi yürüorumm sıkılıorum

merhabalar canlarım ben de bugun baslıyorum yuruyuse babam sagolsun dun cıkolatalarla eve geldi rejimdeyim diye sonra da spor yap dedi ama ben kıymetli popomu kaldıramadıgım eski sevgilim 5 yıldan beri sevdigim cocuk beni gormesin kilolarımla diye asosyal oldum bugun aksam baslıyorum bildirecegim sizlere yuruyusu sevsem de bu usengeclik mahfetti beni ev insanı yutuyor okul da kapandı neyse basracagız kucak dolusu sevgiler...

11 temmuzda 50 dk yürüdüm
Billur 60 dk yürüdü.
yarın sabah tatile gidiyorum ,orada dayürümeyi düşünüyorum dönüşte topluca yazarım
sağlıcakla kalın sevgileropuyorumnanaktan

kızlar bende bu gruba katılmak istiyorum bundan sonra bende yürücem ama şu an regliymm bi bitsin kafamda çok şey var kafama taktım zayıflıcam 2 dakkalık zevk uğruna tat alcaz diye kaç kilo olduk artık yeter yemicem arkadaş :umursamaz: yüzmeyede başlamayı düşünüyorum kafama taktım artık bunalıma girmek istemiyorum :eek:lmaz:

hepimize başarılar a.s.

X