Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

bugün ben yürüyemedim şekerler..akşam çok geç yatınca uyuyakalmışım yarına artık inşallah
sonuçları da bi kaç güne kadar hazırlarım

akrep canım ben bu aralar yürüyemiyorum belimden ama şimdi iyi sayılırım başlıyacagım artık yürüyüşe

kilom 81500

kızlar bugün2 3 saat dolaştım çarşıda ama çok seri bi şekilde ekstra yürümeye vakit kalmadı biliyorum olmadı ama yarın söözzzhrs kolay gelsinnn

2 temmuzda 60 dk yürüdüm
Billur 150 dk yürüdü.
kilo bilgilerimiz: ben : 64 kg
Billur :72.5 kg

kizlar ben cumadan cumaya tartiliyorum. kilomu o sekilde bildirebilirim. 1 haftada 800 gram vermisim. 64,1 ciktim bu hafta.

3 Temmuzda 30 dk yürüyebildim(yağmurda fena ıslandım):sinifsinif:
Billur 80 dk yürüdü

günaydın kzılar
akşam yürüyemedim çiğerlerimi üşütmüşüm en son yürüdüğüm gün biras rüzgar vardı heralde ondan :KK43:((((

günaydın kzılar
akşam yürüyemedim çiğerlerimi üşütmüşüm en son yürüdüğüm gün biras rüzgar vardı heralde ondan :KK43:((((

geçmiş olsun canım, bu aralar havalar çok kötü öğleye kadar sıcaktan kavruluyoruz , öğleden sonra bir yağmur ve serinlik dün akşam o kadar ısladımki iliklerime kadar dondum sağlıcakla kalopuyorumnanaktan

dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum..500 dk nın altına düşen yürüyüşleri hiç yazmadım hadi bakalım bu ay ne kadar yürüyüp eriticez yağları şekerler

dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum..500 dk nın altına düşen yürüyüşleri hiç yazmadım hadi bakalım bu ay ne kadar yürüyüp eriticez yağları şekerler

akrepciğim ellerine sağlık. billur adınada çok teşekürler. sonucu görünce mutluluktan uçtuzemuszemus ahh genç olmak var neredeyse yürüyüş bandının üstünde yatacakkaydirigubbakcemile3

yürüyüş bandının üstünde yatmakkaydirigubbakcemile3ne güzel tabir..ama beni çok yoruyor koşu bandı kızlar ya..siz yoruluyormusunuz?

yürüyüş bandının üstünde yatmakkaydirigubbakcemile3ne güzel tabir..ama beni çok yoruyor koşu bandı kızlar ya..siz yoruluyormusunuz?

merhaba canım, yürüyüş bandında yürümeye başlayalı ağustosta 2 yıl olacak. ilk başlarda çok yorucu oluyordu. şimdilerde daha iyi gidiyor.
Billur 6.5km 70-80 dk yürüyor. ben de 6.2 km hızla 60 dk yürüyorum . tek sorun çok fazla ses çıkarması :eek:lmaz:

X